![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
deci treaba sta in felul urmator.mai ales cand masina e rece,mi se blocheaza serovul NUMAI dar NUMAI cand iau dreapta de volan.nu inteleg ce are,ca ulei nu pierde ,este la nivel lam tot verificat.uneori face si la cald,dar mai rar,si doar cand iau dreapta de volan.inainte isi mai dadea drumu daca ciupeam un pic acceleratia,acuma uneori isi revine uneori nu,tragand de covrig ca de fiare.a mai avut cineva genul asta de problema?please HELP
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
ciudat simptom...
nu patineaza cureaua? verifica! se aud ceva zgomote ciudate? PS cred ca stiu de la ce e.... de la volan ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
asa imi facea si mie cand aveam cureaua slaba.. spre maxim patina.. la mine facea in ambele directii + ca se auzea urat |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
de cand am schimbat caseta nu mai am probleme insa au aparut altele...trosneste volanul si scartaie ca toti dracii...am sa incerc cu altul sa vad cum se comporta...o fi butucul dus???
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
nu scartaie nimic nu se aude nici un zgomot.si nu cred cai de la volan
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Tzacanitul de la volan e de vina. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:01 PM |