![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 12-February 07 From: iasi Member No.: 636 Car: eXX Engine: XXXX ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
era greu sa mai faci 5 pasi si s-o pozezi si din fata?
![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
99% opel olympia - au fost multe de astea pe la noi inainte si in timpul razboiului. This post has been edited by CAT: Feb 23 2007, 05:03 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 12-February 07 From: iasi Member No.: 636 Car: eXX Engine: XXXX ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Opel Olympia este
am niste poze cu ea prima masina a bunicului meu -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
pe compuer nu le am dar o sa le caut si o sa fac o poza la fotografie
-------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]()
|
|
Ok merci mult...eu m-am uitat atent la masina si nu e opel.
Pana la urma este un mercedes 170v. Eu asa tin sa cred pt ca am observat ca manerul de la usa este in partea din fata pe cand la opel este in spate. Adica usa se deschide cumva invers fata de cum se deschid astea din ziua de azi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 10:04 AM |