![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Eu am fost acum 1 sapt si ceva la un concert al Filarmonicii George Enescu, dirijata de Cristian Mandeal
A fost prima data cand am mers si mai mult ca sigur o sa mai merg. Cantau superb, dar cam naspa ca te ia somnul ![]() |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
A.J. Weinberger, asta toamna, in Iasi, mi-a placut foarte ult concertul lui, recomand daca aveti ocazia, omul interactioneaza 80% din timp cu publicul.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am fost aseara la biserica..SINGUR ma simteam ca un gandac. toti cu prieteni cu familia cu iubitele eu miel negru .....i fine am luat lumina am fost la cimitir la bunici apoi m am dus acasa am lasat lumina am ciocanit un ou cu mamaie apoi m a dus la cimitir la maica mea i am pus lumina un ou la cap si cand saplec ......era o caplea in cimitir micuta rau inauntru 1 oameni si o slubja ....initial am zis ca intr u si eu asa sa ma uit..si am stat pana la 3 30 cu cei 10 oameni ..popa ala super vb asa frumos paca povestea...nu am stat niciodata asa mult in biserica la o slujba...in fine uitasem si de datorii si de turbo si de fiare de tot.m am simtit cu nici o grija.....acum stau ca un retard pe net si ma uit dupa piese si masini......in fine life suck s and then u die. mi as fi dorit sa scot intereptorul sa l alerg putin...ca sta din decembire pe dr.. si mai ales ca ma freaca unu la creier cu o pisica ca ma face ca m aface..ca stie ca merge rau masinuta ..si el are o pisica de 1600 ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
am fost aseara la biserica..SINGUR ma simteam ca un gandac. toti cu prieteni cu familia cu iubitele eu miel negru .....i fine am luat lumina am fost la cimitir la bunici apoi m am dus acasa am lasat lumina am ciocanit un ou cu mamaie apoi m a dus la cimitir la maica mea i am pus lumina un ou la cap si cand saplec ......era o caplea in cimitir micuta rau inauntru 1 oameni si o slubja ....initial am zis ca intr u si eu asa sa ma uit..si am stat pana la 3 30 cu cei 10 oameni ..popa ala super vb asa frumos paca povestea...nu am stat niciodata asa mult in biserica la o slujba...in fine uitasem si de datorii si de turbo si de fiare de tot.m am simtit cu nici o grija.....acum stau ca un retard pe net si ma uit dupa piese si masini......in fine life suck s and then u die. mi as fi dorit sa scot intereptorul sa l alerg putin...ca sta din decembire pe dr.. si mai ales ca ma freaca unu la creier cu o pisica ca ma face ca m aface..ca stie ca merge rau masinuta ..si el are o pisica de 1600 ![]() ![]() Paste fericite, Florine ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daaaaaa a fost minunat.
am mancat ca un porcus si am frecat duda ...m am plictisit rau.prefer sa ma murdaresc si sa robotesc la cazane decat sa stau -------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Au pierdut ai mei catelul sambata,pana azi nimic am pus afise peste tot prin Iancului si in imprejurimi si nimic,a facut un prieten si site http://pierdutcatel.go.ro/ l-am cautat peste tot in zona Iancului-Obor-Vatra Luminoasa-Pache Protopopescu-Electroaparataj si nimic(noi credem ca l-a luat cineva).Sper sa il gasim sau daca l-a luat cineva sa il aduca inapoi daca a vazut cineva ceva sau il vede poate ma anunta si pe mine This post has been edited by alex230ro: Apr 28 2009, 08:10 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
doar nu crezi ca l al luat ca sa l aduca inapoi...ori i a placut ori l a furat sa l vanda.
e plin de afise prin iancului...ori se fura catei ori se pierd.. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
nu stiu ma,ma gandesc ca poate il gasim stiu ca sunt destul de mici sansele dar s-au mai vazut cazuri de catei gasiti dupa cateva zile sau chiar luni,pe mine ma intereseaza daca l-a vazut cineva ,daca l-a luat cineva trebuie sa il scoata pe afara si pe el si atunci poate il observa cineva .
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
nu stiu ma,ma gandesc ca poate il gasim stiu ca sunt destul de mici sansele dar s-au mai vazut cazuri de catei gasiti dupa cateva zile sau chiar luni,pe mine ma intereseaza daca l-a vazut cineva ,daca l-a luat cineva trebuie sa il scoata pe afara si pe el si atunci poate il observa cineva . Ai facut bine, afisele sunt cele mai eficiente. Deja anuntul circula pe net, o sa vezi ca il gasesti. Stiu cum e, a mea a stat pierduta anul trecut 3 saptamani, am crezut ca turbez. Cand ne-am revazut, a fost ca la Surprize-Surprize. Nu cred ca se poate vinde, pare un catel mai in varsta, plus ca e corcit, deci nu si-ar lua multi bani pe el. -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat īn suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]()
|
|
are 9 ani ,e destul de ciudat pentru ca nu statea sa fie mangaiat de catre straini si era destul de speriat de masini, a mai avut escapade dar dupa 2 ore venea singurel acasa:( zona in care l-am cautat este destul de mare si nimeni nu a vazut nimic asta ma face sa cred ca a fost luat de cineva.La tine cum a fost a aparut dupa 3 sapt sau a fost vazut de cineva. PS:am pus cam 100 afise pana acum in zona Iancului Pantelimon Obor o solutie ar fi sa pot avea acces la camerele de supraveghere ale unei banci din zona dar asta este imposibil This post has been edited by alex230ro: Apr 28 2009, 11:41 AM -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
are 9 ani ,e destul de ciudat pentru ca nu statea sa fie mangaiat de catre straini si era destul de speriat de masini, a mai avut escapade dar dupa 2 ore venea singurel acasa:( zona in care l-am cautat este destul de mare si nimeni nu a vazut nimic asta ma face sa cred ca a fost luat de cineva.La tine cum a fost a aparut dupa 3 sapt sau a fost vazut de cineva. PS:am pus cam 100 afise pana acum in zona Iancului Pantelimon Obor o solutie ar fi sa pot avea acces la camerele de supraveghere ale unei banci din zona dar asta este imposibil Eu o pierdusem intr-o comuna langa Titu, unde o cazasem pentru o saptamana cu puii ei. S-a speriat la un fulger si a sarit peste poarta. Dobitocii care o cazasera mi-au spus de-abia peste 2 zile, cand urma sa vin sa o iau inapoi acasa. Am pus afise in tot satul, era vazuta de sateni pe o arie de cativa kilometri, prin lanurile lor de culturi. Nasol e ca seamana cu o vulpe si cativa sateni au crezut ca e vulpe si o fugareau. Am facut sute de kilometri in acele saptamani, ma duceam in fiecare zi dupa servici si reveneam in Bucuresti noaptea. E bine ca nu sta la nimeni, ca altfel cred ca o vindeau in targ. A haladuit prin satele dimprejur cu un caine mare si negru care cred ca a invatat-o de unde sa manance (mama ei de vagaboanta ![]() Pune afise pana la refuz, prin piete si pe la supermarketuri. Sa dea Domnul sa il gasesti, si pe viitor sa nu il mai lasi afara nesupravegheat. Ar fi o idee sa suni si la hingheri, sa nu il fi ridicat ei din zona. -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat īn suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Azi dupa un drum mai lung cu masina ,vin in Buc si ma intalnesc cu prietena.Unde?la parc la Tineretului.Stau 2 ore in parc si cand ajung la masina gasesc usa de la sofer indoita,yala sparta,si mp3 ul lipsa.Mai mult m-am infuriat de yala si usa ca abia am vopsit masina si a zgariat-o in jurul yalei .Deh...traim in Romania si imi vine sa nu mai fac nimik la masina asta...acum alta vopsea intaritor lac si diluant=2mil minim.Yala ,indreptat,chit..deja imi vine sa merg cu ea asa.In loc sa bag banii in amortizoare spate sau altceva.....fara cuvinte....o sa pun poze
This post has been edited by eugene12: Apr 30 2009, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Cand veneam cu masina la Timisoara si o lasam o saptamana pe aici, aveam radio-casetofon. Mi-am pus mp3 abia acum, cand o tin acasa, in curte. Astia fac mult mai multa paguba decat ceea ce fura propriu-zis. Iar in tara asta si mai ales in Buc parca lucrurile au luat-o serios pe ulei. Dispar oglinzi, roti, bari si chiar masini cu totul
![]() This post has been edited by tomado e28 owner: Apr 30 2009, 06:23 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am un jaf de MP3 in masina, la bloc nu il scot, nu mi au spart inca masina. E urat dar merge. Evit sa am ceva lucios, ca atrage atentia. Mi au spart odata masina, 2002-ul, pe piata amzei. Au furat din torpedou o camera foto, acuma multi ani. Se mai intample. Vorba lui Eugen, mai mult deranj e munca in plus la masina. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Cred ca primul lucru lucios observat de hoti a fost masina lui Eugen...
Al doilea motiv pt care umblu cu masina jegoasa (primul este lenea de a o spala, plus ca nu-i perfecta oricum) -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
Cred ca primul lucru lucios observat de hoti a fost masina lui Eugen... Al doilea motiv pt care umblu cu masina jegoasa (primul este lenea de a o spala, plus ca nu-i perfecta oricum) Asa e, nu merita sa ai ceva frumos in care ai investit mult timp si bani, si care e expus la conditiile de pe strazi. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
![]() Si nu e prima data cand patesc asta.Acun 4 ani mi-au furat scule profesionale de 2000-2500 de euro tot din portbagaj. -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Daca tii sculele in portbagaj...si-n portbagaj de dacie...pacat. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
cam asa e,portbagajul ala il deschide si un copil de 12 ani
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
![]() Si nu e prima data cand patesc asta.Acun 4 ani mi-au furat scule profesionale de 2000-2500 de euro tot din portbagaj. Probabil că ţi le-a furat cineva care ştia că ţii sculele īn portbagaj. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 11:42 PM |