![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
De la ei este! De cand ne-am mutat a cazut curentul de 99999999 de ori! De revelion la 11:45 s-a intrerupt curentul pana la 4:00! Am sunat de 1 milion de ori la ei. La prize am 170-190V in loc de 220-230V. Am cumparat un stabilizator de tensiune si l-am montat la tablou pe parter. Si la parter nu mai oscila. Statea la 230V! Acum, dupa supratensiune, nu mai merge nici stabilizatorul!
![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Aşa păţeşte şi prietena mea, stă la casă.
A avut curentul întrerupt şi de revelion şi de crăciun. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
solutia este un stabilizator de tensiune . ai fluctuatii mari ,si pt pana ,un generator . This post has been edited by ionusunt: Jan 22 2009, 10:03 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
solutia este un stabilizator de tensiune . ai fluctuatii mari ,si pt pana ,un generator . Citeste mai sus! Am cumparat si le-a parlit cu tot cu ala, chiar si el s-a parlit! ![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
Tata mi-a zis luni dimineata ca are ceva problema cu inima si ca duminica a avut un atac.
Am cautat un cardiolog, intamplator mama unui bun prieten este medic cardiolog. La modu vin generali si patroni la ea, etc.. Si il intreb daca vrea la doctor. Zice ca merge duminica -deci clar terapie alternativa - URASC INCAPATANAREA ASTA PROASTA! La 58 de ani el vrea medicina alternativa... Si ii zic azi ca stiu eu cardiolog daca vrea. Intreaba - la ce spital? .... cutare - zic eu. Aaaa, nu merg EU acolo! De parca a trait in puf si spitalu ala ar avea ceva. Daca moare tata, am pus-o. Raman doar cu mama si frati-miu care e plecat din tara si nu se mai intoarce. Stau in apartament cu 4 camere, intretinerea e enorma. Tre sa vand casa daca se intampla ceva, ca altfel nu imi mai permit sa mananc - daca raman cu acelasi salariu, ma refer. Pe scurt, cum dracu sa castig mai multi bani? |
|
|
![]()
|
|
In primul rand imi pare rau pentru tatal tau. Eu am trait fara tata (ai mei sunt divortati) si nu e chiar asa rau. Nu pot sa zic ca nu am dus lipsa unui tata cu care sa vb ca baietii. Pana acum mama si-a facut bine datoria de mama+prieten cel mai bun+tata+finantator+bodyguard (cand eram mic). Pe taicamiu nu l-a interesat de mine, chiar daca o duce ffffffff bine. Si fratimiu e plecat definitiv in Danemarca si nu l-am vazut/auzit/vorbit de 5 ani! Suntem certati! Am auzit ca a venit in tara de sarbatori si s-a casatorit. Deci vezi ca nu esti singurul cu probleme. Toti avem probleme! Sa nu crezi ca numai viata ta e gri si restu traiesc in puf! Multi nu vor sa recunoasca si tin in ei ca sa vada lumea ce "tari si smecheri" sunt. Si despre problema banilor, stai linistit ca "what goes up must come down" si invers. Si eu am avut perioade grele cu rate la banca de peste 5000 euro / luna si imi vindeam lucruri din casa si amanetam bijuteriile ca s-o scot la capat. Totul e trecator! Totul e sa nu cedezi! ![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Mai bine tine-i pe ai tai intregi.
-------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
Cu maica-mea nu am o relatie tocmai exemplara, respectiv doar ne salutam si cam atat - mai incolo duce la cearta. Nu am vorbit niciodata cu tata "ca baietii", parca nu a existat niciodata asa ceva intre mine si el. Prea mare diferenta de varsta? Nu prea cred, ca am prieteni la sala de o seama cu el si facem o caternica de zile mari. Doar nu are el chef de d-astea probabil.
Poate se simte sa se duca singur la cardiolog, daca nu ii convine unde il duceam eu. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
Cu maica-mea nu am o relatie tocmai exemplara, respectiv doar ne salutam si cam atat - mai incolo duce la cearta. Nu am vorbit niciodata cu tata "ca baietii", parca nu a existat niciodata asa ceva intre mine si el. Prea mare diferenta de varsta? Nu prea cred, ca am prieteni la sala de o seama cu el si facem o caternica de zile mari. Doar nu are el chef de d-astea probabil. Poate se simte sa se duca singur la cardiolog, daca nu ii convine unde il duceam eu. si tatal meu are inima varza, plus diabet, si nu vrea sa mai mearga la medic. a spus ca vrea sa traiasca atat cat mai are si gata. are 60 de ani si inca lucreaza, facand naveta bucuresti-ploiesti. de cate ori nu raspunde la telefon mama intra in panica. pana la urma, sunt vietile lor si ce putem face este sa ii ajutam atunci cand ne cer ei ajutorul. cu forta nu se poate. multa sanatate si vezi ce poti face sa fii pe picioarele tale. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Si-apoi, cred ca cel mai bun medic nu-l gasesti in spital, e familia ta. Urasc spitalele, nici de medicamente nu prea ma ating. Ura de spital o fi si din cauza ca am tinut-o pe vara-mea intre patru pereti pana in ultima clipa, cand ea ar fi vrut sa fie acasa, printre ai ei. Cred ca si eu as face ca tatal tau. Nu ma pricep, dar chestia cu inima o vad cam ca pe ceva random... in care probabilitatea sa se intample ceva rau e afectata de treburile si grijile de zi cu zi. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
maica mea a murit de inima si incapatanare.nu vroia la spital manca orice vroia si eu o suparam mereu .si cam asta a fost . cei invarsta sunt super incapatanati.asta o stiu de la mamaie.....
am si eu fluctuatii dalea la casa la curte.............cand este becul aprins aproape ca se stinge ..........o sa tin tot scos din priza........cand se arde se arde dar le dau foc la masinile de la electrica -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
Si-apoi, cred ca cel mai bun medic nu-l gasesti in spital, e familia ta. Urasc spitalele, nici de medicamente nu prea ma ating. Ura de spital o fi si din cauza ca am tinut-o pe vara-mea intre patru pereti pana in ultima clipa, cand ea ar fi vrut sa fie acasa, printre ai ei. Cred ca si eu as face ca tatal tau. Nu ma pricep, dar chestia cu inima o vad cam ca pe ceva random... in care probabilitatea sa se intample ceva rau e afectata de treburile si grijile de zi cu zi. nu neaparat. e afectata de ce mananci (daca mananci sarat e mult mai probabil sa ti se inrautateasca situatia de exemplu), ce vicii ai, daca faci tratament sau nu etc. sunt foarte serioase problemele cu inima. poti muri fara sa te astepti si fara sa ai vreun simptom. stiu ca e nasol in spitale, dar cand e vorba de viata nu prea mai conteaza. ideea ar fi sa nu gasesti vreun doctor jegos (desi majoritatea asa sunt) ci unul care sa stie ce face si sa nu fie foarte spagar. ah si cu medicina alternativa... e ca si cum ai trata un om care are tensiune cu tuica de prune ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
daca voi v-ati facut curaj sa va faceti publice problemele,m-am hotarat sa imi public si eu o parte din problemele personale. Nici nu stiu de unde sa incep.
cu masina, adik ursu: sunt multumit de el, doar ca mai are mici bube, de exemplu, l-am spalat dimineata cu pompa cu presiune si am observat ca imi cade toata vopseaua, vreau o bara spate de m-tech ca e oribil spatele si nu-mi permit, parca nu mai merge ca acum o luna, nu mai trage cum trebuie si nu stiu de ce,a inceput sa bage caldura dupa ce s-a incalzit afara. financiar: sunt in preaviz, n-am bani nici de o bere am datorii la banca, telefonul neplatit si cresc darile in fiecare zi. emotional: sunt melodramatic, nu suport nimic, mancare, haine, oameni. Am observat ca nu am prieteni duminica la ziua mea, toti cei cu care eram impreuna zi de zi n-au dat nici un semn si stiau ca e ziua mea. Ne-am intersectat pe strada si se uita in alta parte. am avut o relatie de 3 ani cu o tipa pe care am crescut-o, am ajutat-o sa termine scoala, sa se angajeze, i-am deschis mintea. In ultima vreme era insuportabila, incepuse sa minta tot mai mult si se credea prea desteapta. Au trecut 3 luni, imi revin la viata si imi mai da cate un telefon sau un mesaj prin care imi spune niste lucruri tampite care ma termina. IMI VINE SA MA SUI IN MASINA SI SA MERG CAT DE DEPARTE SE POATE. Nu mai suport. Momentan singura mea placere este masina, pe care nu ma satur s-o conduc. Poate suna ciudat, dar ma simt mai bine cand o conduc decat cu o femeie. Sunt necajit ca nu gasesc si eu o femeie buna in sensul: simpatica, putin desteapta, calma, sa pot face un copil cu ea, sa fie in stare sa-l creasca, genul de femeie cu care vrei sa te certi si nu ai motiv. cam asta imi lipseste cel mai mult. daca as avea o asemenea persoana langa mine, nu cred ca ar mai conta restul. Nici macar nu am pentru cine sa ma zbat. nu ma mai intereseaza de mine, nu ies in cluburi, nu ma imbrac la moda, nu m-am barbierit de 2 saptamani.... Sunt intr-o depresie maxima. incerc sa ma gandesc ca o sa treaca, dar nu trece.... Am citit toate posturile din topicul asta si vad ca sunt o gramada de baieti tineri ca mine care trec prin situatii asemanatoare sau mult mai grav. de obicei sunt obisnuit sa nu fiu inteles de "copiii de varsta mea". Nu cunosc peronal pe nimeni care sa gandeasca la 23 de ani ca mine. toti au alta mentalitate, toti sunt fustangii si nu ii intereseaza ce se va intampla maine. Ma simt putin mai bine, acum ca m-am exprimat printre voi. Am vazut pe aici multi baieti de treaba, nu e un forum cu multi infumurati si persoane care sa rada de necazurile celorlalti. frumos -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
problema cu telefoanele de la fosta am avut-o si eu, cam 3 luni dupa despartire (eram de 2 ani impreuna, ultimul an l-am si locuit impreuna), si s-a linistit cand i-am spus sa nu ma mai caute, sa nu ma mai sune, sa nu imi mai dea mesaje, decat daca are vreo problema de sanatate, altfel nu ma mai intereseaza. M-a durut, si mi-a fost greu sa ii spun asta, desi nu e ceea ce simt, insa e mai bine asa. Au trecut deja 7 luni de cand s-a terminat relatia noastra, si apele s-au mai linistit. Ce va fi maine, doar Dumnezeu stie. Alex, mai usor treci prin perioada asta cu alta persoana langa tine, chiar daca nu e cineva fata de care sa ai sentimente, incearca sa gasesti pe cineva dispusa sa investeasca timpul asta in tine, si pe parcurs nu stii ce rezultate poate avea. Succes. -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
daca voi v-ati facut curaj sa va faceti publice problemele,m-am hotarat sa imi public si eu o parte din problemele personale. Nici nu stiu de unde sa incep. cu masina, adik ursu: sunt multumit de el, doar ca mai are mici bube, de exemplu, l-am spalat dimineata cu pompa cu presiune si am observat ca imi cade toata vopseaua, vreau o bara spate de m-tech ca e oribil spatele si nu-mi permit, parca nu mai merge ca acum o luna, nu mai trage cum trebuie si nu stiu de ce,a inceput sa bage caldura dupa ce s-a incalzit afara. financiar: sunt in preaviz, n-am bani nici de o bere am datorii la banca, telefonul neplatit si cresc darile in fiecare zi. emotional: sunt melodramatic, nu suport nimic, mancare, haine, oameni. Am observat ca nu am prieteni duminica la ziua mea, toti cei cu care eram impreuna zi de zi n-au dat nici un semn si stiau ca e ziua mea. Ne-am intersectat pe strada si se uita in alta parte. am avut o relatie de 3 ani cu o tipa pe care am crescut-o, am ajutat-o sa termine scoala, sa se angajeze, i-am deschis mintea. In ultima vreme era insuportabila, incepuse sa minta tot mai mult si se credea prea desteapta. Au trecut 3 luni, imi revin la viata si imi mai da cate un telefon sau un mesaj prin care imi spune niste lucruri tampite care ma termina. IMI VINE SA MA SUI IN MASINA SI SA MERG CAT DE DEPARTE SE POATE. Nu mai suport. Momentan singura mea placere este masina, pe care nu ma satur s-o conduc. Poate suna ciudat, dar ma simt mai bine cand o conduc decat cu o femeie. Sunt necajit ca nu gasesc si eu o femeie buna in sensul: simpatica, putin desteapta, calma, sa pot face un copil cu ea, sa fie in stare sa-l creasca, genul de femeie cu care vrei sa te certi si nu ai motiv. cam asta imi lipseste cel mai mult. daca as avea o asemenea persoana langa mine, nu cred ca ar mai conta restul. Nici macar nu am pentru cine sa ma zbat. nu ma mai intereseaza de mine, nu ies in cluburi, nu ma imbrac la moda, nu m-am barbierit de 2 saptamani.... Sunt intr-o depresie maxima. incerc sa ma gandesc ca o sa treaca, dar nu trece.... Am citit toate posturile din topicul asta si vad ca sunt o gramada de baieti tineri ca mine care trec prin situatii asemanatoare sau mult mai grav. de obicei sunt obisnuit sa nu fiu inteles de "copiii de varsta mea". Nu cunosc peronal pe nimeni care sa gandeasca la 23 de ani ca mine. toti au alta mentalitate, toti sunt fustangii si nu ii intereseaza ce se va intampla maine. Ma simt putin mai bine, acum ca m-am exprimat printre voi. Am vazut pe aici multi baieti de treaba, nu e un forum cu multi infumurati si persoane care sa rada de necazurile celorlalti. frumos Man si eu am trecut prin aceeasi situatie ca si tine ,ca sa nu repet topicul.Masina a fost alinarea mea.Acum am o prietena care ma iubeste si care mi-a deschis ochii.Cu fosta ma intalnesc numai ca sa i-o trag si altceva nimik,ma mai gandesc la eadar ma gandesc si prin ce am trecut din cauza ai.In privinta prietenilor am doi si buni...in rest ma bucur ca stimez si sunt stimat de toata lumea.Asa ca :totul este trecator in viata si sa stii ca viata nu se incheie odata cu o relatie nereusita.Crede-ma ca te inteleg.RESPECT |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
bine ca ai probleme alex ca altfel erai robot, mort sau de piatra:P le vei da de cap tu intr un fel
fosta ma sunat joi si vineri .............ma luat iar la puricat .ca dece nu vreau sa ne impacam ca dece nu vreau sa o vad ca dece ,dece tra la la ca iubire ca ai ei nu o sa mai intalnesc in viata mea(nu ca as mai vreau sa fiu dat pe altul, de proba)nu vreau sa ma vad cu ea nici macar pt o noapte de iubareala..........m a chinuit prea mult nu am plans nici cand a murit mama mea cat am plans dupa ea.desi ma mai gandesc la ea si mai zambesc....na 3 ani si ceva.....si eu am crescut o se pare nu prea am stiut sa fiu un iubit bun.sper sa nu fiu asa si cu copii mei.aoleu daca o sa mi ia masinile sa faca burn cu ele:(( femeia care o cauti tu exista pe undeva ..ideea e sa o gasesti....si eu caut una .......dar nu cred ca gasim ce cautam ......sau poate vreodata cine stie om gasi.pana atunci bucurate de masina cand merge cand se strica.............ca eu de cateva luni nu ma mai bucur de nimic.............poate doar ca mai respir..........in fine la dracu ..........vreau sa dea caldura odata sa lucrez la masini...........nu mai suport sa stau sa ma uit la masinile de afara fara sa le pot repara...........dar nu mai am voie in frig din cauza spatelui ca iar fac crize si iar stau cu dureri insuuportabile de spate 2 3 saptamani.............in rest ma gandesc in fiecare zi cum platesc eu taxele si impozitele anu asta...ma gandesc sa vand o masina dar la dracu nu stiu care ...........ma gandesc sa mi achit datoriile ca alea ma seaca cel mai rau ............ma gandesc intr una la orice nu am si mi as dori............... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
Tu nu stiu cum ai trecut peste problema de acum un an, eu sincer nu cred ca puteam sa depasesc momentul.
Off... femeile astea... e rau cu ele, e rau fara ele.... Si ele stiu si profita, isi bat joc... Frumos din partea voastra ca ma sustineti. Nici nu ne cunoastem... inca RESPECT -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 489 Joined: 30-June 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 1,005 Car: E30 320i sedan '86 Engine: M20 2.0 130CP ![]() |
Oare de ce si eu am impresia ca ursulica a meu ma intelege si cand ma vede nervos sau obosit de la munca, parca ma cheama la o plimbare sa ma relaxez, si chiar are efect plimbarea? -------------------- Simfonia celor 6 cilindrii
|
|
|
![]()
|
|
Si eu cand eram nervos ieseam cu ursul la o plimbare de unu singur! Super relaxant!
![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Eu ma cam plimb in fiecare zi cu Tigressa, deci inseamna ca sunt nervoasa sau cu probleme in fiecare zi
![]() Si ar mai fi ceva: daca treci de un moment nasol (si slava domnului ca am trait destule in ultimul an), si inca n-ai murit, inseamna ca esti puternic si trebuie sa continui, cu mai multa forta, dar cu altfel de strategie. Gandeste-te ca sigur sunt oameni fara casa si chiar fara mancare sau apa care au mai multe probleme ca tine. Eu privesc in fiecare seara de pe geam niste oameni care locuiesc de 2 luni in spatele tomberonului (au avut casa, dar au fost evacuati, si se incalzesc cu doi caini si o pisica), si e de ajuns ca sa vad ca n-am voie sa-l manii pe Cel de sus. Sigur, ei sunt niste betivi acum, probabil n-au muncit cat muncesc eu, si nu i-a dus capul, eu am scoli si doctorate, insa nu sunt mai breaza decat ei, si ei sunt oameni. -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat în suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 12:53 AM |