![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
30 ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
exact.. este extrem de subtire si imens.ma oftic ca nu am cu ce sa i fac poza
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
mi s-a blocat incuietoarea de la portbagaj. nu mai iese butonul in afara. ce fac? de asemenea, nu gasesc mufa care alimenteaza pompa de la vasul de spalat parbrizul:)) deci o tot caut si nu o gasesc. Stiu ca am scos mufa cat am dat vasul jos sa ii montez alt furtun, dar apoi nu am mai gasit-o. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Baga cheia in ea si joac-o inauntru.
Inainte stropeste cu apa/antigel, sa alunece mai usor afara. edit: te-ai obisnuit sa postezi aici... posteaza si tu unde trebuie. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Sau cu WD-40.
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
iar incep sa fiu trist .iar vin sarbatorile...........fuck:( ma enerveaza rau perioadele astea. poate daca aveam o iubita nu mi displaceau.dar si eu sunt pielea dracu.nimic nu mi convine mereu fac fite:( si uite asa fug toate fetele........cred ca m am salbaticit.sa ma fi salbaticit masinile astea??? damm la dracu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
clar,si daca te mai prind ca blochezi intersectia in Romana iti dau flashuri de te inebunesc
![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Eu zic sa te dai jos la el.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 310 Joined: 24-May 07 From: bucuresti Member No.: 938 Car: E30/E53 Engine: 2,5=171cp,30i=231cp ![]() |
aseara m-am speriat de moarte eram plecat la sormea undeva in chiajna si ma suna maica-mea ca fiimea sa invinetit toata si ca nu mai vb,am sunat la salvare si am plecat in 2 secunde ,pana la unirii am facut vreo 13-14 minute si era ceasul 16.30 nu ma intrebati cate semafoare am luat pe rosu ca astept sa i-mi vina amenziile acasa .cel putin totul sa terminat cu o plimbare pana la spital unde i-au facut niste analize dupa care m-a intrebat dak o internam pt mai multe investigati sau o luam acasa (totul sa intamplat de la o raceala banala si o intoxicatie de la un salam pe care il manca-se fiimea dimineatza) ma rog bunului dumnezeu sa nu ma mai puna sa trec prin asa ceva ca am crezut ca mor aseara, ma durea in dreptul inimii de nu puteam respira ,am luat pe la ora 19.00 un distonocalm si mi-am mai revenit
|
|
|
![]()
|
|
nu mi pot imagina ce ai simtit ........da niiiicii nu vreau sa stiu si sper sa nu mai ai vreodata probleme dastea .......... doar dalea cu masini:P -------------------- |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 310 Joined: 24-May 07 From: bucuresti Member No.: 938 Car: E30/E53 Engine: 2,5=171cp,30i=231cp ![]() |
asta seara am patit-o la fel numai ca akum nu a avansat asa mult nu am mai asteptat salvarea si am dus-o direct la budimex unde i-au facut un control mai amanuntit si au descoperit ca are o viroza mai puternica si nush ce infectie la stomac (enterocolita) nu este asa grav asa ca m-am mai linistit
mersi florine!!! sper sa nu mai treaca absolut nimeni prin ce am trecut eu ieri ,nici macar dusmani dusmanilor mei cu masiniile dale dreaq de fiare vb unui prietem bagam bani intr-o pusculita careia i-am pierdut cheia si nici n-o v-om putea vreodata sparge ![]() |
|
|
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
Robert, sa ti se faca bine fetita cat mai repede, sa fie cu voi de craciun acasa si sanatoasa.
E bine ca ati aflat ce s-a intamplat si de ce i-a fost rau, cauza problemei este si ea importanta. |
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Sanatate micutei, sa aveti grija si cu mancarea asta de la gradinita, nu e intotdeauna verificata.
-------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat īn suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
robert,multa multa sanatate fetitei tale,inteleg prin ce ai trecut.si sa aveti sarbatori fericite impreuna -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
multumesc tuturor pt incurajari, momentan fetita este bine acasa a ramas doar cu acea viroza dar ia tratament in continuare din 4 in 4 ore in rest toate bune
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Īnsănătoşire grabnică!
Şi eu am trecut prin ceva asemănător cu sora mea, are doar 9 ani. A făcut o reacţie alergică la Coldrex şi i s-a umflat faţa. Pe la 1 noaptea am dus-o la spital, am condus cāt am putut de repede, reacţiile alergice sunt foarte periculoase. |
|
|
![]()
|
|
ziua mea . a fost un esec ........pt mine si putina caldura pt altii.scandalurile de acasa pt un nenorocit de teren si o casa au cam luat amploare.se pare ca lipsa banilor innebuneste oameni.taica miu sa certat cu sora lui si cu vara miu...dalea grele cum vedeti la tv.cu injuraturi interdictii si etc.....azi am ajuns acasa fericit ca pot vedea si eu fastest indian in the world.............taica miu era in scandaluri cu mamaie.tot cu dalea nasoale....... stateam in pat ma uitam la film si incercam sa ma rup de ei ........as vrea sa plec de aici sa am o casa mica undeva la curte sa mi pot pune fiarele linistit sa nu mai aud de nimeni.desi sunt familia mea.cateodata ai urasc .as vrea sa uit de ei...nu mai pot masinile imi manaca mare parte din energie si ce mai fac ei pe aici .....ma distrug psihic.............fizic si moral............de azi am sa incetezz sa mai visez la turbo la suspesnii la reparatii am sa fiu cum zice indianul o leguma.anume o varza..............desi cred ca sunt demult
dar am incercat sa maschez frustrarea si tristetea...m am minit singur ca s fericit.hmmm ce ironic am fost cu mine insami.ma gandesc in primavara sa scot pe e hay interceptorul si cs ul.bebelusha va muri odata cu mine si odata cu visele mele.la ea nu voi renunta... nu mai pot nu i mai suport cand ai aud ca se cearta....de la 2 ani si jumate nu am avut liniste decat perioade scurte de timp.aceasta familie petrescu este blestemata:( si as vrea s ama rup de ea.sa termina cu goana dupa avutie dupa terenuri si eruo. vreau doar liniste. ![]() se cam naruie toate visele mele.incet incet dar sigur............nu am nici macar vointa sau puterea celui din fil............desi el era asa fericit. in sopronul sau.as vrea sa am si eu sopronul meu si masinile mele.. poate voi in talni si acea femeie care va da stralucire armurii mele si ma va face sa fiu iar fericit si cu fruntea sus zambitor si iubitor de viata,.pana atunci tre sa gasesc o modalitate sa evadez sa scap de porcaria asta nenorocita de viata. azi e una din zilele in care mi as fi dorit sa nu ma fi nascut.dar ce sa fac.nu am fost intrebat daca vreau sa m anasc............la dracu .......am deschis calc special ca s apot vb cu boi..............sau cu site ul sau cu straini..................incerc sa ma linistesc.nu s cel mai nefericit om din lume dar in fericirea mea sunt nefericit...... daca as muri acum ......nu as regreta absolut deloc/. poate peste cateva zile cand ma voi obosnui cu rutina asta de sacndaluri si morti masi de situatie de sarbatori.....mi ar mai tree.dar azi mi ar place sa mor fie si pt cateva ssaptamani..............va dorec doar sanatate si liniste.......eu nu prea am parte de nici unele:( dar ajunge cat am scris .ma duc sa ma ascund in perna si sa ma fac ca nu exist in aceasta familie.............care nu va avea niciodata liniste...........si odata cu ea nici eu.hai va las sa dormiti dragi camarazi................filmul a fost superb...................INDIAN ,interceptor:( -------------------- |
|
|
![]()
|
|
si ma tot gandeam ca nu pot pleca...............ca daca mor.......am facut 31 de ani si nu am lasat nimic in urma mea...........3 4 rable restaurate si vreo 100 de bmw uri reparate................nu insemn nimic.poate speram mai mult de la viata mea.poate mi ar fi placut sa las ceva cum a facut el in film...............si ma tot gandesc ........ce las in uram .............cateva fete triste ca am disparutsi nu au reusit sa ma determine sa fac o familie un copil CEVA.... mai mult decat un fier insufletit de mine..............nu am facut nimic.nimic nimic nimic.traiesc ca o varaza ....ca sa consum din pamant sa cresc ca sa fiu consumat..........cine ar simti lipsa unei stele din tot universul daca ea s ar stinge........poat edoar cele cateva din jurul ei cu care s a privit cu care a mai vb pe care a mai evervat.............si restul lumii nu va stii de existenta ei.........a mea .............desi visez maret.......sunt mai rau ca demnitari aia care nu fac nimic...............desi as vrea nu pot...........o iau razna incet dar sigur........................sorry cca nu am facut 850 i ul sorry ca nu am terminat cs ul si sorry ca nu am grija de bebelusha si de interceptor......am clacat nu mai pot................voi sunteti stelele din preajma mea.unele ma asculta altele imi soptesc unele ma enerveaza pe unele le enervez(fete) si cativa bmw isti.............aici e universul meu.........unde m as fi refugiat atata timp daca nu va aveam pe voi si masinile si muzica.............poate innebuneam demult............o placere sa conduci o placere sa stii ca cineva te asculta te citeste .freude am fahren -------------------- |
|
|
![]()
|
|
florin, nu mai fii trist, ca nu-i asa de rau cum pare.
da, banii chiar innebunesc oamenii, mai ales cand nu ii au. am vazut asemenea certuri des in familia mea, si nu duc nicaieri. stiu ca e greu sa vezi si partea buna a vetii in momentul asta,dar incearca sa iti asumi meritele pentru ceea ce ai facut si ceea ce esti astazi. esti sanatos, ai o pasiune, esti priceput in ceea ce faci, ai prieteni. priveste partea pozitiva uite, iti recomand un film: The Secret. Pe langa el, iti recomand si o carte : Milionar Peste Noapte, de Mark Fisher. De cand am citit cartea si vazut filmul nu am mai fost la fel. Sigur, momentele nasoale de depresie nu au disparut, dar am invatat sa trec peste ele mai usor. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Florine, fa cumva si mai bucura-te de masinile la care muncesti, adica foloseste-le. Nu munca e scopul, munca e pentru un scop.
Si eu eram satul de viata, ma gandeam ca iar plec acasa, ma intalnesc cu fosta, ne-o tragem precum cainii si iau ma intorc obosit si sictirit la Bucuresti, fara chef de nimic. Nici nu ma mai gandeam sa rezolv problema cu caldura la masina... decat asa daca pica din cer. Pana cand un amic a zis hai sa facem revelionul la Cernauti. Si uite-asa saptamanile astea au capatat un sens, dupa doua duminici lucrate pana dupa 12 noaptea am din nou caldura in parametri si interiorul curatel, gata pentru musafiri. Am rezolvat si cu rotile... poa' sa vina iarna. Nu mai fi chitros sa tii totul pentru masina, pune si pentru tine ceva deoparte. Remember cand te-am chemat la mine la tara si-am zis sa mergi cu Interceptor, dar strambai din nas, ca mananca multa benzina. Dar tu te bucuri de toata benzina aia ![]() O sa treci de momentele astea nasoale. Mi-aduc aminte cand m-ai adus cu Interceptorul de la aeroport. Eram mai tare ca Basescu, mergeam cu Interceptorul ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:18 PM |