IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

95 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Reply to this topicStart new topic
> probleme personale, orice:P
Rating 4 V
tomado e28 owner
post Jun 27 2011, 10:58 AM
Post #1721

100% BMW corupt

Group: Members
From: Oradea
Member No.: 1,803
Car: ex e28, actual C70
Engine: 2.4i 170cp

Nu prea poti sa te rupi de sub vraja unei femei decat gasind alta tongue.gif Si ideal ar fi fara prieten biggrin.gif Cat despre masini, atat timp cat pastrezi un echilibru din punct de vedere al investitiilor, e ok, restul sa-si vada de treburile lor smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Dani88br
post Jun 27 2011, 12:30 PM
Post #1722

45% BMW corupt

From: Braila
Member No.: 1,196
Car: e36
Engine: M41 1.7TDS 90CP

QUOTE (tomado e28 owner @ Jun 27 2011, 10:58 AM) *
Nu prea poti sa te rupi de sub vraja unei femei decat gasind alta ....

Bine subliniat!

--------------------

Uploaded with ImageShack.us

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
Adrian Pintea
post Jun 28 2011, 12:55 AM
Post #1723

45% BMW corupt

From: Cluj-Napoca
Member No.: 1,005
Car: E30 320i sedan '86
Engine: M20 2.0 130CP

Sau profiti de ocazie si iti satisfaci poftele cu ea pana te saturi...

--------------------
Simfonia celor 6 cilindrii

+Quote Post
elvislorin
post Jun 28 2011, 01:18 AM
Post #1724

Cazan owner

From: Severin
Member No.: 1,153
Car: E28 525i
Engine: M50B25 192 CP

dani eu zic sa stai linistit si sa gandesti un pic mai pozitiv...asa am patit si eu...pana cand am inceput sa gandesc ca mi-e bine si asa a inceput sa fie
uitati-va la linkul asta...tipul chiar a reusit sa aiba o viata normala : familie, afacere auto....desi e orb
http://www.promotor.ro/masini-noi/news/ies...-vedere-8393585

--------------------

+Quote Post
Dani88br
post Jun 28 2011, 01:49 AM
Post #1725

45% BMW corupt

QUOTE (Adrian Pintea @ Jun 28 2011, 12:55 AM) *
Sau profiti de ocazie si iti satisfaci poftele cu ea pana te saturi...

Stiu ca suna un pic cam egoist din partea mea, dar asta cam si fac...

QUOTE (elvislorin @ Jun 28 2011, 01:18 AM) *
dani eu zic sa stai linistit si sa gandesti un pic mai pozitiv...asa am patit si eu...pana cand am inceput sa gandesc ca mi-e bine si asa a inceput sa fie
uitati-va la linkul asta...tipul chiar a reusit sa aiba o viata normala : familie, afacere auto....desi e orb
http://www.promotor.ro/masini-noi/news/ies...-vedere-8393585

Pai de linistit stau, ca nu am incotro. Probabil vor venii toate la timpul lor, pana atunci sanatosi sa fim!
PS: foarte interesat individul din linkul tau, dar nu cred ca face cine stie ce operatiuni, eu unu nu imi pot imagina cum pune o ditributie fara vedere. Oricum bv lui ca nu isi plange de mila si asteapta ca toata lumea sa il ingrijeasca, munceste, are o viata sociala, am obs in filmulat ca multa lume il iubeste, inca o data respect ptr omul asta!
Cred ca puteam trage si o morala de aici: Fiecare obstacol al vietii trebuie abordat ca o provocare, nu ca o piedica!

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Jun 28 2011, 02:02 PM
Post #1726

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

dani problemele tale sunt probleme a mare parte din acest gunoi de tara numai romania.eu ma regasesc in mare parte prin ele.dar ma bucur ca inca mai vad si inca s sanatos.nu s perfect sanatos dar nu s pe moarte,inca:P
eu zic sa i dai flit lu aia cu prieten.ti ai facut poftele ti ai facut fanteziile/.sau daca nu le ai facut fa le si dai flit repede.pana nu ajungi sa tii la ea si sa suferi tot tu
cauta una singura si chinuieste o pe aia.in rest...........fi tare rezista si gaseste calea de iesire.din tara desigur.altfel vte vei trzi la 50 de ani cu pisica ruginita si fara prea mari venituri.goo west cauta de munca si poate macar 1 2 3 ani sa te pui pe picioare financiar.fetele alea care le vrem noi.ele nu ne vor.nu suntem din clasa lor sau din elita lor.desi multe s doar frumoase si mai sarace ca noi.crede ma ca am avut parte.....asa de frumoasa si lipitoare dupa bani.am fost acasa la ea.ma gandeam ca are vre un palat ce fite si impresii avea,...........cand colo am realizat ca .locul unde stau eu este super palat nu palat..........si evita sa te mai culci cu fete car enu te atrag.eu ma iubesc numai cu cine ma atrage si mi place.......... si asta cand se poate:P deci nu dispera gandeste te serios sa pleci de aici
eu sper in toamna sa decolez.chir nu m ar deranja sa fiu sclav in alta tara pe macar 1000 euro
vin pe la tine pe acolo sa ma iau si eu de fetele alea de la tine:PPP

--------------------

girls allowed

+Quote Post
Dani88br
post Jun 28 2011, 03:51 PM
Post #1727

45% BMW corupt

QUOTE (INTERCEPTOR @ Jun 28 2011, 02:02 PM) *
dani problemele tale sunt probleme a mare parte din acest gunoi de tara numai romania.eu ma regasesc in mare parte prin ele.dar ma bucur ca inca mai vad si inca s sanatos.nu s perfect sanatos dar nu s pe moarte,inca:P
eu zic sa i dai flit lu aia cu prieten.ti ai facut poftele ti ai facut fanteziile/.sau daca nu le ai facut fa le si dai flit repede.pana nu ajungi sa tii la ea si sa suferi tot tu
cauta una singura si chinuieste o pe aia.in rest...........fi tare rezista si gaseste calea de iesire.din tara desigur.altfel vte vei trzi la 50 de ani cu pisica ruginita si fara prea mari venituri.goo west cauta de munca si poate macar 1 2 3 ani sa te pui pe picioare financiar.fetele alea care le vrem noi.ele nu ne vor.nu suntem din clasa lor sau din elita lor.desi multe s doar frumoase si mai sarace ca noi.crede ma ca am avut parte.....asa de frumoasa si lipitoare dupa bani.am fost acasa la ea.ma gandeam ca are vre un palat ce fite si impresii avea,...........cand colo am realizat ca .locul unde stau eu este super palat nu palat..........si evita sa te mai culci cu fete car enu te atrag.eu ma iubesc numai cu cine ma atrage si mi place.......... si asta cand se poate:P deci nu dispera gandeste te serios sa pleci de aici
eu sper in toamna sa decolez.chir nu m ar deranja sa fiu sclav in alta tara pe macar 1000 euro
vin pe la tine pe acolo sa ma iau si eu de fetele alea de la tine:PPP

Momentam mai am de stat in tara inca un an, deabia am terminat primul an la master, mai am inca unul, nu as vrea sa plec fara diploma asta, eu sper ca o sa mi fie de folos in gasirea unui loc de munca cu ceva mai putina rupere de carca si un salariu sa mi permit sa imi cumpar ce vreau, binenteles in limita bunului simt, oricum nu visez la chestii de lux.
Si cu fata asta, ce sa ti spun, nu cred ca o sa ma atasez de ea, ca nu imi place de ea in primul rand cum arata fizic, e doar energica asa si amuzanta tongue.gif, e un pic mai dificil sa nu ma intalnesc cu ea, ma provoaca mai mereu wallbash.gif ,pana la urma nu o scot nicaieri in oras, rareori dau o tura ca asa vreau eu, apoi direct la mine la apartament:happy (24):, apoi o duc acasa si cam asta e toata treaba, in mare ea are de suferit nu eu, cu siguranta ar putea sa isi strice treaba cu ametitul ala care imi spune ea ca il iubeste:lgh (9): Oricum o sa ascult de sfapt, o sa incerc sa nu mai raspund la tell si mesajelor de pe mess si voi cauta una intraga la cap (cu toate ca e destul de dificil), dar hei, Cristofor Columb a gasit America, asa ca nu e imposibil smile.gif)
PS: Daca vi pe la mine sa imi dai o tura cu CS-ul BMW e30 Cabrio.gif, iar cu fetele nu stiu ce sa ti spun smile.gif), is mai fitoase ca alea de Bucuresti, alea de la voi is resuflate de fite, astea deabia ce le au descoperit si is pline de ele

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Jun 29 2011, 12:48 AM
Post #1728

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

ma f** pe fitele loir.nici nu le bag in seama . o sa moara futute pe 2 lei si o seara de club decat femei dalea.mai bine una dupa care alerg 3 luni si ma chinuie inca 2 ca sa ma lase sa o sarut.desi ar merge si niste curve pitipoance pe o cola:P
nu stiu daca merge cs u atata drum
e cam dificil cu rezervorul .e pe rezerva:P
stai rezolva masterul ala si apoi pleaca.1 an nu i capat de tara.eu sper sa plec anu asta cel tarziu la anu in primavara

This post has been edited by INTERCEPTOR: Jun 29 2011, 12:50 AM

--------------------

girls allowed

+Quote Post
Dani88br
post Jul 13 2011, 06:35 PM
Post #1729

45% BMW corupt

Iti urez succes, sper sa realizezi ceea ce vrei! Iar eu, am repetat aceleasi greseli sad.gif, cu asta m am mai vazut, ca deh...nu cred ca poti refuza un mesaj la 10-11 seara si sa ti spunaca vrea... mi se pare extrem de greu. Dar intre timp am cunoscut pe una, sa zic ca nu e nici urata nici frumoasa, e OK, si asta e cam tot la fel, cand are, cand nu are prieten, cica o sa l lase dar tot se mai vede cu el, momentan suntem prieteni, dar cand ma intalnesc cu ea intre 4 ochi se poarta altfel, sunt 2 chestii diferite daca o intalnesc in grupul ei de prieteni, e ceva mai distanta, iar cand ne vedem noi zici ca e in calduri, pana acum am evidat se se intample ca si cu cealalta. Totusi mi a dat de gandit o chestie, daca eu dau numai peste asa ceva, acum inteleg ca majoritatea is cam la fel?
La dracu nici nu sti ce ai la usa...

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
tomado e28 owner
post Jul 13 2011, 06:37 PM
Post #1730

100% BMW corupt

Poate te alegi cu doua... tongue.gif Tocmai asta e marea problema...sa gasesti una ok... Daca reusesti, te-ai realizat pe planul asta. Pana atunci, have fun biggrin.gif

+Quote Post
Dani88br
post Jul 13 2011, 07:30 PM
Post #1731

45% BMW corupt

sti ce fuck it, o sa fiu cum ambele!

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
tomado e28 owner
post Jul 13 2011, 09:19 PM
Post #1732

100% BMW corupt

Atat timp cat ele joaca la 2 mese... smile.gif Cand gasesti una ok din toate punctele de vedere care sa stii ca e doar a ta, atunci, abia atunci, trebuie sa te cumintesti tongue.gif

+Quote Post
Dani88br
post Jul 14 2011, 12:22 AM
Post #1733

45% BMW corupt

Cred ca o sa mai treaca ceva timp pana dau de persoana potrivita, si oricum imi vedeam de treaba mea pe urma, nu are rost sa dai cu piciorul unei fete cu care te intelegi perfect si sa iti placa, chiar nu vad rostu. smile.gif

Treaba sta altfel, amun2 au prieten, eu nu am gagica, deci eu ma vad complet nevinovad la faza asta biggrin.gif

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
Ciupanezu
post Jul 14 2011, 09:39 AM
Post #1734

100% BMW corupt

From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

Fiecare cum îşi aşterne aşa doarme.

Ceea ce avem reprezintă fix urmările deciziilor noastre, nimic nu este întâmplător.

Una care se vede cu mai mulţi e o zdreanţă indiferent cum o dai şi ce scuze îi cauţi.

Şi da, majoritatea sunt curve, dar majoritatea curvelor nu sunt femei. smile.gif

Iar sportul ăsta poate fi periculos. Dacă unul dintre cei înşelaţi e mai nebun, s-ar putea să nu o bată doar pe ea în caz că află.

E bine să încercăm să nu privim viaţa cu o dublă măsură. Adică una pentru cei din jur şi alta, mai puţin strictă, pentru noi înşişi.

O femeie care vede că atârni pe lângă ea şi vii ca un căţel ori de câte ori te cheamă nu te va preţui şi nu te va respecta niciodată.
Când poţi avea ceva cu uşurinţă, în mod automat nu-l preţuieşti.
Lucrurile pe care le preţuieşţi cu adevărat sunt cele pe care nu le ai sau pe care le obţii cu dificultate.

This post has been edited by Ciupanezu: Jul 14 2011, 09:46 AM

+Quote Post
bartro
post Jul 14 2011, 10:19 AM
Post #1735

zijdelings geďnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

QUOTE (Ciupanezu @ Jul 14 2011, 10:39 AM) *
Una care se vede cu mai mulţi e o zdreanţă indiferent cum o dai şi ce scuze îi cauţi.

Asta tine doar de cultura tongue.gif

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
Ciupanezu
post Jul 14 2011, 12:57 PM
Post #1736

100% BMW corupt

From: Bucureşti
Member No.: 556
Car: Ricsa
Engine: Ricsa

Sigur, poate sunt doar fete sensibile la farmecul masculin. laugh.gif

+Quote Post
Dani88br
post Jul 14 2011, 08:40 PM
Post #1737

45% BMW corupt

Ciupanezule ai dreptate, in legatura cu "O femeie care vede că atârni pe lângă ea şi vii ca un căţel ori de câte ori te cheamă nu te va preţui şi nu te va respecta niciodată.
Când poţi avea ceva cu uşurinţă, în mod automat nu-l preţuieşti." , dar nici eu nu tin la ea, iar sentimentele ei chiar nu ma intereseaza, eu doar o vad ca o curva gratuita smile.gif), dar eu nu am fost mereu la doar un telefon distanta sa ii execut ei oridinele:)), ma chiama cand e singura acasa, iar eu o chem la mine cand am qef de ea, ca asa sta toata treaba:d, iar cu telefoanele alea la 10-11 seara, se auto invita la mine, si cum nu aveam nimic mai bun de facut pana la 3 dimineata, e buna bagabondina asta mica in pat:))

Si culmea ai dreptate si cu bataiile din partea boului gelos:)), oricum in zona care stau is destule batai si alte minuni de oameni, asa ca sansele sa fiu implicat un una sunt destul de mari, nu prea ma seperie o bataie, mai dai, mai primesti, nu e mare tragedie. Singura frica care o am este fata de cei care au cutit...

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
tomado e28 owner
post Jul 14 2011, 09:57 PM
Post #1738

100% BMW corupt

Nu-i stres, mai bine mai multe decat nimic, atata timp cat e fara obligatii si fara implicare smile.gif Iar daca se aduna prea multe, mutam intalnirea anuala la Braila tongue.gif

+Quote Post
Dani88br
post Jul 15 2011, 09:24 AM
Post #1739

45% BMW corupt

Fara obligatii o sa si ramana!

Apropo, unde si cand e intalnirea anuala, sunt interesat sa vin si eu biggrin.gif, ca sa nu fie off-topic, da un mesaj pe privat, ms.

--------------------

www.bmwinfo.com
www.autodata.ltd.uk
www.e34.de
www.e36.de
www.e30.de

+Quote Post
bartro
post Jul 15 2011, 09:51 AM
Post #1740

zijdelings geďnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

QUOTE (Dani88br @ Jul 15 2011, 10:24 AM) *
Apropo, unde si cand e intalnirea anuala, sunt interesat sa vin si eu biggrin.gif, ca sa nu fie off-topic, da un mesaj pe privat, ms.

Aduci si niste fete?

link catre topic cu intalnire.

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post

95 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 01:12 PM