![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Mi-e scarba de strazi. Numa' gropi. Eviti una dai in alta. Ma doare inima cand simt cate una si mi-e ciuda ca n-am evitat-o. Oare astia cu masini de 10x mai scumpe ca a mea cum se simt? Sau poate nici nu simt gropile asa tare.
La ce naiba dau bani la primarie? I-as impusca pe toti. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
pai astia cu bani si cu masini bengoase se roaga sa sparga cate o janta ca au combinatii si isi iau cate 4 noi noute .soo ai doare in fund.eu personal am auzit cum a spart farul de e 39 ca era murdar de praf inauntru .si asa a facut rost de 2 noi:Pp le a spart cu coicanu.ee da asteapta sa il loveasca dumnezeu:PP in fine sa revenim la oile noastre am pus jantele pe 17 si am impresia ca se rupe masina:(( tara masi. ema tie cum ti se simte masina cu astea pe 17 ?ce talon ai la cauciuc???eu am 235 40 17.si am impresia ca merg pe senile.in fine acuma am prob mari cu nervii din cauza la datorii si la piesele care lipsesc de la masina ?
![]() apropo asta e cea mai mare suparare.22 la 100km consum:( nu mai stiu ce sa i fac ![]() sau mai tare 13 km cu 3 litri.au fost zile pe traficul ala nasol cand mai mult am stat pe loc decat am mers si a reusit sa faca 9 km cu 3 litri .asta cu aproximatie dar cifrele sunt prin zona -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
.... am pus jantele pe 17 si am impresia ca se rupe masina:(( tara masi. ema tie cum ti se simte masina cu astea pe 17 ?ce talon ai la cauciuc???eu am 235 40 17.si am impresia ca merg pe senile. ... acum am 235/45 fata si 255/40 spate si parca e barca dar cred ca si cauciucurile sunt moi sau nu sunt umflate cum le vreau eu (2,5 bar), tine minte ca inainte am avut 235/40 si 265/35 dar 18" deci mie mi se pare acum LIMO fata de cum era cu jantele de ///M pe 18" -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
le am avut si eu pe 18 si sincer pareau mai soft decat astea pe 17.poate are presiunea prea mare.la mine sunt 235 40
o sa incerc sa gasesc un 45 pe undeva la vre o donatie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
de cateva luni de zile am asa o stare de kakao care de cateva zile s-a cam accentuat
imi vine sa-mi fac bagajul si sa plec dreaq din tara asta de ............. mai bine ma opresc aici ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Pai veniti fratilor aici in Ca ,ne strangem si noi mai multi . -------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
sa facem ce?
-------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Hai sa bag si eu ceva chestii care ma rod de mult:
1. Ma enerveaza la culme faptul ca sunt de ajuns 3 picaturi de ploaie ca traficul din Buc. sa se dea peste cap. Si nu pricep de ce ... Ca viteza e tot cam aceeasi, ori ca ploua ori ca e timp frumos, tot cu 30 km/ora mergi .... Stand si analizand un pic la rece, am ajuns la concluzia ca singura cauza plauzibila este incompetenta si nesimtirea soferilor. Este chiar atat de greu sa apesi pe un buton ca sa-ti dezaburesti geamurile ca sa poti vedea pe unde mergi ?? Vezi pe strada numai masini bengoase, a trecut vremea daciilor cand stergeam parbrizul cu carpa !!! Mama lor ...!!! 2. Ah, si am o boala mare pe muieri. Nu ti-ar face una loc sa iesi din parcare in coloana pentru nimic in lume !!! Nu sunt in stare sa se dea 15 cm mai incolo sa poti trece. Alta chestie, dau semnalizare si imediat fac virajul, la ele nu prevede in regulament ca trebuie sa te asiguri, dom'le, inainte de a vira, am patit faza asta cu o proasta care m-a facut sa ma urc pe trotuar: " ce vrei mah, magarule, am semnalizat !"" ... Pai si ce m...tzii ma-tii daca ai semnalizat, nu te-ai uitat in oglinda sa vezi ca eu eram deja in depasire ?? Ahh, si prajitura de pe tort: cum parcheaza o muiere: opreste in mijlocul strazii pe avarii si pe urma da cu spatele, bineinteles aiurea, si face la manevre din astea, inainte inapoi, doar - doar o nimeri pana la urma. In tot timpul asta, bineinteles ca nu intoarce capul sa vada mai bine in spate ci doar trage cu coada ochiului in oglinzi ... Iar coloana sta si asteapta poate - poate o da Dumnezeu sa nimereasca desteapta ... Sa nu intelegeti gresit, nu sunt misogin, chiar imi plac femeile si chiar cred ca pana o sa mor voi vedea o soferita buna. Totusi, am 35 de ani si acest lucru inca nu s-a intamplat ... -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nmq, muta-te la mine in cartier, ca io te las sa iesi din parcare, nu fac nici o manevra fara sa semnalizez si sa ma asigur (si sa injur soferii barbati nesimtiti care nu m-ar lasa sa schimb banda nici picati cu ceara), plec urgent de la semafor cand se face verde... si ce mai fac? a, cand vreau sa parchez caut un loc in care sa intru din prima, cu fata si sa nu fac manevre decat daca nu vin masini din spate pe banda de langa bordura
![]() altfel, ma doare mana de la cate claxoane dau muierilor proaste care raman la 2 metri de masina din fata fara sa se gandeasca o secunda ca, daca s-ar misca pana in fundul aluia din fata poate ar ajuta la deblocarea unei intersectii... in fine. aa, ieri eram in cotroceni, in spatele unui e60, plecasem de la semafor si cred ca aveam deja 30km/h, cand asta din fata vireaza brusc stanga, fara semnal, fara nimic si ramane jumate pe banda. dupa ce l-am injurat pe ala, am blestemat franele de la masina mea care nu sunt cele mai performante posibil, plus ca abs-ul intra cand ii vine lui pe chelie, chiar pe uscat daca este o denivelare in asfalt. acum, intreb: daca il faceam garaj, eu eram de vina ca nu eram la destul de multi metri in spatele lui? sau el ca a virat brusc, fara sa semnalizeze?! dar problemele cu traficul deja sunt parfum pe langa porcariile care se intampla in jurul nostru si pe care nu le putem controla si care cel putin mie imi induc o stare nasoala de frustrare combinata cu dorinta de a pleca unde vad cu ochii, in cea mai izolata insula din pacific. nu mai suport toate legile de 2 lei, total ilogice, inspectiile cu care te trezesti si care inainte de a da buna-ziua te anuna cate sute de milioane ai de platit amenda ca nu ai nus' ce hartie despre care nu ti-a zis nimeni nimic cum ca ar trebui sa o ai, etc, etc. nu mai suport nici stirile despre tot soiul de legi si taxe aberante, nici organizarea serviciilor publice (vezi administratiile financiare din anumite sectoare), imi vine sa-i omor pe astia de au facut santuri de jur imprejurul blocului ca sa schimbe niste tevi si, desi lucreaza zilnic, de 3 saptamani nu fac altceva decat sa mai sape alte santuri, ma scoate din sarite sistemul sanitar si ma bucur pe zi ce trece ca nu am ajuns sa fac parte din el, si...si...si.... voi nu aveti nici o vina ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
stare nasoala de frustrare combinata cu dorinta de a pleca unde vad cu ochii, in cea mai izolata insula din pacific. nu mai suport toate legile de 2 lei, total ilogice Sentimentul asta ma incearca si pe mine din ce in ca mai des. A o intrebare, la modul foarte serios: stie cineva unde pot gasi de inchriat o cabanutza sau ceva asemanator la munte, pentru, sa zicem, 2- 3 saptamani ? Dar sa fie izolata, sa nu vad in fata ochilor tzipenie de om si sa stau ca ursul in padure ... ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
ia-ti un cort de iarna si aia e
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
Sentimentul asta ma incearca si pe mine din ce in ca mai des. A o intrebare, la modul foarte serios: stie cineva unde pot gasi de inchriat o cabanutza sau ceva asemanator la munte, pentru, sa zicem, 2- 3 saptamani ? Dar sa fie izolata, sa nu vad in fata ochilor tzipenie de om si sa stau ca ursul in padure ... ![]() cabanute cum vrei tu gasisem prin zona bran-moeciu, dar sigur mai sunt si in alte parti. problema este ca dupa cele 2-3 saptamani de liniste tot intre idioti te intorci ![]() |
|
|
![]()
|
|
cabanute cum vrei tu gasisem prin zona bran-moeciu, dar sigur mai sunt si in alte parti. problema este ca dupa cele 2-3 saptamani de liniste tot intre idioti te intorci ![]() Poti sa-mi dai mai multe detalii ? Ca nu pot sa ma duc cu cortul, da-o incolo, macar un minim de confort merit si eu ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
a reusit topicul asta sa ma binedispuna adica la cite am pe cap , cind vezi ca si altii se lovesc de probleme asemanatoare... si mie imi fine sa ma car drak unde oi vedea cu ochii... problema este ca sunt citeva persoane care tin la mine (n-au ce face) si cre ca le-as face rau... apoi ma amuza gindul ca toti astia de pe forum am pleca pe o insula in pacific...sunt curios ce-ar iesi ![]() mai naspa e ...ca e naspa macar pot sa ma amuz si va multumesc pt asta chiar sunt multumit de forumul asta |
|
|
![]()
|
|
Poti sa-mi dai mai multe detalii ? Ca nu pot sa ma duc cu cortul, da-o incolo, macar un minim de confort merit si eu ![]() cand lucram in firma de turism, primisem cateva oferte, si sunau bine: mergi cu masina pana la un punct, unde ai o parcare in curtea aluia de are si cabanuta, apoi o iei pe jos sau cu caruta pana la locul cu pricina. uite, o sa caut un pic pe net, sa vad daca mai dau de ofertele lea. http://inmoeciu.ro/ www.ebran.ro ca exemplu, o sa incerc sa mai gasesc, astea nbu sunt foarte izolate This post has been edited by Zom: Mar 29 2007, 02:03 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cristina,
chiar crezi ca pleaca cineva? e doar un vis... nu se renunta usor la confortul fotoliului de acasa...chiar daca visezi ca esti in alta parte |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
http://www.podragu.ro/
http://www.turnuri.ro/ http://www.pietrele.ro/ http://www.barcaciu.ro/ http://www.negoiu.ro/ http://www.simbata.ro/ http://www.cabana-curmatura.ro/ ... etc majoritatea sunt in munti.. lasi masina undeva si mergi pe jos 3-7 ore pana la ele ![]() |
|
|
![]()
|
|
acu sigur toti o sa mearga asa cum se inscriu la scoli de pilotaj sau cum aduc ursi de afara sau ... |
|
|
![]()
|
|
eu o sa merg..
![]() dar nu sa stau la ele, ci in drum spre varfurile care am de gand sa le fac la vara ![]() ps: ai uitat ceva.. "sau cum zic toti ca facem stickere" ![]() |
|
|
![]()
|
|
hai, ma iuliane, las-o incolo de deprimare! acum nu mai avem motivul ca nu stim locatii
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:36 PM |