![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|||||||
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
Ei, deci a venit timpul ca bunul meu amic si vecin sa-si vanda Passatul.
Este vorba despre modelul intermediar sau B4 cum ii zic unii. Ce pot sa va zic este ca-i IMPECABILA si tinuta in garaj... Motorizare 2000 cmc benzina (injectie electronica multipunkt), An fabricatie 1995, Putere 115 cai, ABS, Servo, 4 geamuri electrice, Clima (nu aer conditionat), Air-bag (2), Scaune incalzite, Oglinzi electrice si incalzite, Faruri de ceata (proiectoare), Jante aliaj pe `15 cu anvelope noi, Alarma cu pager (300E dovedibil), Inchidere centralizata, Cas + boxe. Din cate am observat eu vopseaua este originala, este al 2-lea proprietar in RO, Kilometrii (e posibil sa fie chiar reali 140 mii), nu bate, nu troncane, nu consuma ulei singura ei "buba" fiind parbrizul fisurat. Pret 5800 E usor negociabil. Pt mai multe detalii este mai bine sa-l contactati direct pe el tel: 0721 73 71 78 Matei. |
||||||
|
|||||||
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 70 Joined: 30-September 06 Member No.: 453 Car: BMW E 36 ![]() |
S-a dat, topic inchis!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 01:49 PM |