![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Vorba cuiva 'da bani ai' :nod: - e vrajeala ca nu gasesti nici un mecanic in iasi,eu stiu cel putin 2: in spate la billa in servisul autocenter e SERGHEI, un rus care a lucrat la bmw in germania (e foarte de treaba- treci pe acolo si intreaba-l ) apoi e GALACTION, da se intra mai greu la el (fost copilot in rally, prieten cu titi aur)- asa ca nu te mai plinge- in ultima instanta studiaza un pic ,iar chestiile fara reglaje ( filtru combustibil, fise, bujii, capac delco, furtunul dintre filtru aer si clapeta acceleratie- le poti verifica si tu; bafta! nr tel al lui serghei il am, ne putem si intilni pt mai multe inf;
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() !@#$%^&*~ !!!!,nu ? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 457 Joined: 9-May 06 From: Ro,Iasi Member No.: 283 Car: -- Engine: Z14XEP ![]() |
problema e ca eu chiar locuiesc la un bloc de pe langa billa....iar cei de la bosch service sunt nishte natarai.....am fost cu ea sa o puna pe calculator si a spus sa astept pt k mecanicu e "ocupat"<<---- juca solitaire......asa k mi-am bagat picioarele si am plecat....
+ ca sunt si foarte priceputi...un prieten a fost cu un opel vectra sa-i schimbe cureaua si au miscat ceva pe akolo, incat dupa 30 km cureaua cea noua arata ca un bici de ars calutzii....deci... :finger: -------------------- "volan de bmw pe dacia nova..."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:20 AM |