IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Chiptuning - remapari si diagnoza via OBD !!
0.33liter
post Nov 7 2005, 09:42 AM
Post #101

0% BMW corupt

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 88

QUOTE (Rabanne)
Da, este adevarat EDC16 nu lucrez nici eu, n-am fost atent la faptul ca ai 320d de 110kw.De aceea Voinea nu te-a trimis la mine pentru ca stia sigur ca nu pot lucra nici eu EDC16.In privinta clientilor, nici tu nici 316i n-ati fost vreodata potentiali clienti, doar ati facut putin valuri si ati incercat doar sa va dati inteligenti.Spre norocul meu nu sunteti lideri de opinie si nimeni nu v-a luat in seama iar faptul ca membri acestui forum au sesizat prezenta voastra ca una ostila nu poate decat sa ma bucure.

Eu cred ca nu a avut incredere in tine de fapt...

QUOTE (Rabanne)
Mi-ai spus in PM ca intr0-adevar Voinea are un stage 0 pe masina si motivatia a fost ca masina are 8 ani si 200 000 de km, si masina mea are 18 ani si asta nu m-a impiedicat sa-i aplic o varianta racing si sa testez pe ea cateva mii de km.Unii o fac din pasiune si dedicatie pentru munca lor si nu ii impiedica nimic in a da totul pentru clientela, asta semnificand chiar testarea pe propria masina a lucrarilor personale pentru a avea siguranta 100% in ceea ce priveste securitatea masinilor potentialilor clienti:)Cred ca asta inseamna responsabilitate si asta inseamna seriozitate, nu explicatii care aduc in discutie varsta masinii etc.

Zicea ca e masina lui de familie si ca teste a tot facut pe ea avand cateva versiuni de soft dar ca ECU este intr-o pozitie foarte inadecvata si teste a facut pe masina unui alt prieten ce alearga la curse si chiar castiga etapele... intram intr-o discutie prin care eu ii apar pe ceilalti iar tu arunci cu noroi in orice te deranjeaza... e usor sa strici ceva facut de altul si greu sa construiesti ceva bun.. la varsta mea (nu stiu daca tu esti cel cu pumnii din avatarul tau dar tind sa cred ca da) cred ca am invatat cateva lucruri. BTW masina mi-am luat-o pe banii mei, munciti de mine . Acum la 32 ani sper sa mai tin masina asta 2-3 ani si sa trec la ceva si mai bun.

QUOTE (Rabanne)
IN plus, referitor la tine, observ ca alergi cu tarie dupa incercarea gratuita a softurilor iar asta nu face decat sa nasca un dispret al meu fata de tine.Mocangii sunt la tot pasul si asta caracterizeaza Romania de astazi.Iti multumesc pentru faptul ca ai dat o pata de culoare topicului meu si pentru ca mi-ai deschis un pic ochii in ceea ce priveste oamenii de nimic care ar putea sa-mi fie clienti.Sper sa nu am ca si clienti astfel de personaje niciodata si sper spre binele oamenilor de bine de pe aici ca astfel de personaje sa fie din ce in ce mai rare pe acest forum.Din pacate pentru cei ca tine oamenii muncesc pe bani iar smecherii de 2 lei nu au un sfarsit prea fericit;)Toate bune si iti urez bafta in incercarea ta la celelalte firme de tuning.

Aici deja nu raspund dar daca recitesti cred ca observi ca ai sarit calul prin niste afirmatii jignitoare. Astept raspunsul tau sau al moderatorilor.
Go to the top of the page

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 09:50 AM
Post #102

18% BMW corupt
*

Member No.: 58

Raspunsul meu nu intarzie sa apara.Este evident ca imi arunci o provocare personala si ca te deranjez intr-un fel sau altul.Cel mai bine va fi sa discutam asta personal, fata in fata.NU ai nici un drept sa faci afirmatii gen "nu a avut incredere in tine".Este o parere personala si nefondata.vorbesti in alt topic ca pot lucra masini pana in 95.Imi pare rau sa te dezamagesc iar, pot lucra orice masina in afara de cele mai noi EDC16.De asemenea, activitatea mea este trecuta printr-o firma si la cererea clientului se ofera factura.Inca o data, te rog, nu mai incerca promovarea ascunsa a celor de la Aspad, am inteles toti ca ai o relatie cu "Costel", am inteles cu totii care este interesul tau in a-mi denigra faima dobandita.NU arunca paie pe foc pentru ca focul cu foc se stinge.Te rog mult sa opresti aceasta mizerie generata de tine si sa ma lasi sa-mi desfasor activitatea corespunzator.Pentru moment nu a aparut nimeni care sa-mi reclame softurile sau lucrarile.Pana atunci nu ai nici un drept sa faci comentarii legate de calitatea a ceea ce fac.Orice post ulterior al tau nu face decat sa demonstreze insistenta ta de a ma denigra iar eu o iau ca pe o chestiune personala care intr-un fel sau altul ii voi pune capat.

--------------------

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 10:08 AM
Post #103

18% BMW corupt
*

BTW masina mi-am luat-o pe banii mei, munciti de mine . Acum la 32 ani sper sa mai tin masina asta 2-3 ani si sa trec la ceva si mai bun.

Daca masina ti-ai luat-o pe banii munciti de tine, atunci lasa-i si pe altii sa munceasca si sa-si faca un rost in viata.Ceea ce faci tu aici este doar incercarea de a musamaliza pe cineva care desfasoara o activitate excelenta, de care nimeni nu s-a plans niciodata.Este adevarat, eu sunt cel cu pumnii din poza si este adevarat, sunt foarte agresiv atunci cand cineva incearca sa-mi distruga munca printr-o nedreptate sau afirmatii gratuite.NU cred in praduiala care o desfasoara chiptunerii de la noi si in castigurile imense care le au la efectuarea chiptuningului.Este o piata libera si toti avem dreptul sa activam.Raman in picioare cei a caror calitate primeaza si care ofera cel mai bun raport calitate/pret.Ai cu 10 ani mai mult decat mine, probabil la varsta mea incercai acelasi lucru ca si mine, sa iesi la suprafata, sa te afirmi, sa incerci sa faci ceva cinstit si sa fii lasat in pace in ceea ce faci.La 32 de ani ar trebui sa ai mai mult respect pentru munca altora mai tineri decat tine si sa-i lasi sa-si faca treaba.La 32 de ani ar trebui sa fii mai atent atunci cand incerci sa distrugi gratuit munca unei persoane.La 32 de ani ar trebui sa dovedesti mai multe decat ai dovedit cu posturile tale.

--------------------

+Quote Post
alex230ro
post Nov 7 2005, 10:21 AM
Post #104

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

biggrin.gif ma sparg de ras parca ati fi in clasa 2-a asa va certati,@0.33liter-cred ca Rabbane a zis destul de clar la ce se pricepe si la ce nu,cat depre treaba cu chipurile e treaba lui de unde le ia si cum le face cred ca ar trebui sa plecam de la prezumtia de nevinovatie smile.gif .@Rabanne-nu are rost sa te enervezi mai ales ca prin asta lumea poate sa inteleaga altceva.

--------------------
cotetz 1,8is

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 10:26 AM
Post #105

18% BMW corupt
*

Da, aveam nevoie de un astfel de post incurajator, mai ales ca nu stau prea bine la capitolul nervi.Iti multumesc ca ai stiut sa vezi ceea ce este corect si adevarat:)

--------------------

+Quote Post
Zom
post Nov 7 2005, 11:12 AM
Post #106

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

0,33.... am inteles. esti de cu totul alta parere si nimeni si nimic nu te poate convinge. nici nu trebuie. by the way, 32 de ani nu este o varsta atat de inaintata, pana la urma, si oricum varsta nu este o garantie a valorii.

VA ROG sa va mutati pe private si sa va injurati, daca simtiti nevoia. noi, astia, am inteles si avem destul material pentru a ne putea forma propriile opinii.

+Quote Post
ccc
post Nov 7 2005, 12:43 PM
Post #107

meep meep!!

From: -
Member No.: 5
Car: -
Engine: -

Rabanne, tu vrei sa vinzi ceva si clientii tai par a fi multumiti de ce oferi, asa ca nu-ti strica imaginea acum pe forum. Nu te ajuta deloc sa-ti versi nervii pe forum cand te enerveaza niste intrebari, cel mult vei reusi sa pierzi potentiali clienti.
Mai bine nu raspunzi sau te gandesti pana a 2-a zi, cand esti mai calm. Spune-i omului frumos ce poti face, lasa nervii ca tu pierzi.

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 01:11 PM
Post #108

18% BMW corupt
*

Iti multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele!Apreciez faptul ca sunteti langa mine si incercati sa ma intelegeti!

--------------------

+Quote Post
Ionut
post Nov 7 2005, 01:27 PM
Post #109

100% BMW corupt

Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

QUOTE (Rabanne)
Iti multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele!Apreciez faptul ca sunteti langa mine si incercati sa ma intelegeti!

un chip pentru mine e30 327i cu diff de 2,79 lsd ai ceva lucrat? si daca da un test se poate face? smile.gif

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 01:49 PM
Post #110

18% BMW corupt
*

Pai am inteles ca deja ai un Jim C. pe ea, acelasi lucru am si eu deja presetat, pana acum nu mi-a venit nimeni cu Motronic 1.3 la lucru.Daca vrei sa facem ceva serios si sa fii impresionat am nevoie de chipul original al masinii, daca nu-l ai vad eu de unde fac rost de dump-ul original si ti-l lucrez insa am nevoie de seriile de pe calculator.

--------------------

+Quote Post
Ionut
post Nov 7 2005, 01:55 PM
Post #111

100% BMW corupt

Member No.: 29
Car: BMW E46 318I 2002
Engine: N42 2.0 143CP

ok...pai vb duminica la intalnire exact ce si cum...si eventual daca mai gasesc biggrin.gif chipul original il aduc...

--------------------

ex...e36 316i
ex...e30 327i
ex...e46 318i
ex...e60 520i

today just off-road - Navarone

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 02:47 PM
Post #112

18% BMW corupt
*

Cauta-l bine ca imi usurezi munca daca mi-l aduci:)

--------------------

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 03:09 PM
Post #113

18% BMW corupt
*

Tu ai 0 261 200 152 pe masina?Chipul care il ai este originalul?

--------------------

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 03:17 PM
Post #114

18% BMW corupt
*

Pai daca-mi dai originalul si sper sa reusesc sa-l citesc daca nu e prea vechi pt programator iti customizez si eu ceva.De pe ebay am cam tot ce a miscat pe acolo vreodata legat de chipuri.Cand le comercializam erau ok, ca se simtea diferenta cat de cat dar dupa ce am invatzat cu ce se mananca am inceput sa-i injur pe cei care le-au modificat:)AI simtit diferenta cand ti l-ai montat?

--------------------

+Quote Post
Robert
post Nov 7 2005, 06:07 PM
Post #115

82% BMW corupt

Member No.: 25

QUOTE (Rabanne)
se simtea diferenta cat de cat dar dupa ce am invatzat cu ce se mananca am inceput sa-i injur pe cei care le-au modificat. AI simtit diferenta cand ti l-ai montat?
Rabanne, eu (cred ca) inteleg foarte bine de ce ai pus intrebarea asta.
Pentru cei interesati, gasiti la acest link experienta mea (trista) cu un chip de pe Ebay.
Concluzia mea a fost ca, in afara de modificarea limitei superioare de turatie, chip-ul avea fie maparea originala, fie o remapare modificata intr-un mod neinspirat.

+Quote Post
Rabanne
post Nov 7 2005, 10:04 PM
Post #116

18% BMW corupt
*

Da,tocmai de aceea am intrebat.Mai mult decat atat 90% din ce am cules de pe ebay sunt harti editate destul de agresiv pentru benzina care se gaseste pe la noi, avansul este mult prea mare pentru ceea ce pot suporta aceste motoare care nu mai sunt noi de mult timp.Mai mult decat atat multe dintre ele nu prea scadeau consumul , ba chiar il cresteau.Treaba cu limitarea ridicata se practica peste tot pentru ca nu ai nevoie de cunostiinte in domeniu, decat de locatia respectiva si un hex editor si cam atat.Daca spui ca ai simtit diferenta destul de mare nu stiu in ce masura se poate mai bine la masina ta jaffar insa putem incerca.S-ar putea sa ai norocul sa fi nimerit o harta buna insa merita sa incerc sa vedem daca sunt in stare de mai mult:)Ideea e sa purtam o discutie lamuritoare in ceea ce priveste stilul tau de condus si asteptarile tale de la un chiptuning pentru a-l face sa se potriveasca la fel ca o manusha stilului tau de condus.

--------------------

+Quote Post
florin83
post Nov 16 2005, 11:03 AM
Post #117

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

Rabanne poti face chip pt un Audi S6 din 96 (parca)? Are motorul de 2.2L turbo, 5cil, 230cai..
Am un prieten interesat...
220E costa, nu?

masina arata ca cea din atasament, doar ca e avant.

+Quote Post
Rabanne
post Nov 16 2005, 11:36 AM
Post #118

18% BMW corupt
*

Chiptuning motoare benzina turbo - Cresterile de putere se cifreaza la 20-35% din puterea initiala a motorului, viteza maxima creste cu circa 15-25 km/h, consumul de carburant scade cu circa 10% din consumul initial.

Preturi: 250 euro - orice cilindree

--------------------

+Quote Post
cc_seat
post Nov 16 2005, 10:16 PM
Post #119

18% BMW corupt
*

Member No.: 54
Car: Toyota
Engine: 1.3

QUOTE (Rabanne)
Chiptuning motoare benzina turbo - Cresterile de putere se cifreaza la 20-35% din puterea initiala a motorului

La cele aspirate care e cresterea de putere/cuplu?

+Quote Post
Rabanne
post Nov 17 2005, 11:12 AM
Post #120

18% BMW corupt
*

Scrie in primul post al anuntului!

--------------------

+Quote Post

8 Pages V  « < 4 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:22 AM