![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 21-April 06 From: Mangalia Member No.: 261 ![]() |
O problema asemanatoare am si eu cu 316i al meu promotie 88!
Am fost dobitoc si la spalatorie am spalat si motorul Am plecat normal de acolo dar dupa 30 minute nu mai aveam acceleratie, si viteza maxim[ pe care pot sa mai o ating este de 30 kmh Nu stiu de unde Doamne vine chestia asta din senin Nu pot sa o accelerey, nu are putere si despre aIIa sau a III a nici vorba Ce sa fac Tiberiu Mangalia :crybaby: -------------------- Mi se spunea buldozeru`
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
a intrat apa pe la delcou sau bujii.. isi revine
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
stai linistit. eventual parcheaza in soare ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 27-April 06 From: buc Member No.: 269 ![]() |
La mine a fost invers..dupa un dush la motor...a ramas prea turata..plus de asta simt si pedala de acceleratie ca se duce prea usor la fund. Si tot dupa spalare, la turatii de 1200 in sus..se aprindea becul de ulei.Motorul se auzea ok,nivelul uleiului e ok,schimbat de mai putin de o luna.Asa ca am ajuns la o concluzie...ii place murdara ! :dis:
|
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
u got a dirty pervert car
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 11 Joined: 27-April 06 From: buc Member No.: 269 ![]() |
cu gandul la ea am deschis aiurea un nou topic ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:36 AM |