IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Vama Veche
316i
post May 2 2006, 09:05 AM
Post #1

Road Runner

Group: Members
From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

Vama, 1 Mai. biggrin.gif

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.
Go to the top of the page

+Quote Post
4 Pages V   1 2 3 > »   
Start new topic
Replies (1 - 19)
florin83
post May 2 2006, 09:28 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Root Admin
From: Bucuresti
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

la care te referi?

later edit: acum am vazut pozele lui Vlad, cred ca de ele zici..
mie imi provoaca o mare greata vama veche.. numai rockeri drogati.. :puke: :puke:

+Quote Post
mertan
post May 2 2006, 09:33 AM
Post #3

100% BMW corupt

From: IASHIngton- bacau
Member No.: 103
Car: e30
Engine: m20 2.0 129CP

http://www.bimmer.ro/forum/upload/p4290566_944.jpg prea tareeee. roakerii care vor trebui tunsi de partid... si care sunt si betzi... prea tare poza...

+Quote Post
316i
post May 2 2006, 09:44 AM
Post #4

Road Runner

Jeg ca in vama oricum n-am vazut in viatza mea nicaieri.Da' na....

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.

+Quote Post
alex230ro
post May 2 2006, 09:46 AM
Post #5

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

Bai spiritul conteaza laugh.gif

+Quote Post
cristic
post May 2 2006, 10:03 AM
Post #6

CristiC

From: Ploiesti
Member No.: 26
Car: E87
Engine: 116i 115cp 2007

frumoasa tara asta pacat ca e locuita :crybaby:

--------------------
ex E30; ex E46; now E87

+Quote Post
Zom
post May 2 2006, 11:53 AM
Post #7

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

adevarul este ca e greu sa alegi intre rockeri drogati (pe care poti sa ii ignori), si smecheri in figuri cu manele la maxim...
diferenta cred ca sta pana la urma in pretul si calitatea drogurilor folosite.

+Quote Post
da_joint
post May 2 2006, 12:29 PM
Post #8

100% BMW corupt

Member No.: 27
Car: e30 325ix

QUOTE (alex230ro)
Bai spiritul conteaza  :lol:

sa cam dus dracu de multa vreme...spiritul Vamii.... sad.gif

--------------------
www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!

+Quote Post
da_joint
post May 2 2006, 12:42 PM
Post #9

100% BMW corupt

QUOTE (jaffar)
QUOTE (da_joint)

am tot auzit de shpiritul asta la tv zilele astea... in ce consta el ? ca de cind ma stiu la vama e tot o adunatura de jegosi beti/drogati care dau din cap si borasc unii pe altii :retard:

hmmm....greu de explicat...in primul rand cred ca tre sa ai ceva in comun cu acei oameni pentru a putea intelege ceva...si cand zic asta nu ma refer la totii pustii care se pun in cap ....cu cine stie ce "licori"....
vezi si tu... www.salvativamaveche.ro si www.stufstock.ro poate gasesti acolo ceva...

Oricum dupa parerea mea miscarea Salvati Vama Veche ...mai rau a facut decat sa protejeze acea rezervatie naturala(Limanu,1Mai)

--------------------

+Quote Post
comisaru
post May 2 2006, 01:06 PM
Post #10

73% BMW corupt

Member No.: 135

QUOTE (jaffar)
QUOTE (da_joint)

am tot auzit de shpiritul asta la tv zilele astea... in ce consta el ? ca de cind ma stiu la vama e tot o adunatura de jegosi beti/drogati care dau din cap si borasc unii pe altii :retard:

=D> :thumbsup: =D>

--------------------
316

+Quote Post
316i
post May 2 2006, 09:30 PM
Post #11

Road Runner

Exemplu de shpirit al roakerilor drogati/beti, etc. sau cum mai vreti voi sa-i spuneti:
Eram la o bodega de pe plaja, beam o bere si din greseala doi roakeri care jucau un meci amical de pogo s-au prabusit pe masa mea si mi-au varsat berea pe mine. Imediat dupa ce s-au ridicat si-au cerut amandoi mii de scuze si cu toate ca am refuzat mi-au cumparat 2 beri si un pachet de tigari (nu fumez, am facut un bine altcuiva cu el).
Alt eg.:vine un roaker mai trotilat si ii cere unuia din grupul in care eram o tigara. Asta ii zice "nene, e ultima, da' ia-o!", la care respectivul pana cand nu i s-a zis de 2 ori ca donorul tigarii mai are un pachet nu a vrut s-o ia.
Deci nu mai fiti asa de fatalisti si nu va mai luati atata numai dupa ce auziti din stanga si din dreapta de la lume care sta numai in Mamaia ca multa lume mananca cacao amara.
La vara cand o sa mergeti la mare va recomand o mica escala pana in Vama ca sa vedeti exact cum sta treaba cu "roakerii drogati/beti/etc.". Personal am vazut mult mai mult bun simt in ceea ce priveste relatia cu oamenii din jur (nu vorbesc doar cele doua exemple de mai sus, mai sunt multe altele) la acesti roakeri drogati si beti decat la multa lume care isi da aere de Buftea si se crede ce nu e.

--------------------

+Quote Post
cristic
post May 2 2006, 10:58 PM
Post #12

CristiC

Member No.: 26
Car: E87
Engine: 116i 115cp 2007

si roakari sunt oameni si culmea unii dintre ei sunt super (exemple sunt foarte multe), dar sunt si cativa dezaxati care din pacate strica tot.
stiu rokeri (de 25-30 de ani) care sunt super oameni. (manageri, contabili, iginneri petrolisti, automatisti, muzician cu conservatorul absolvit, pictori, etc)

eu unul cunosc o super fata care a fost odata rockeritza (mai nou folckista) si este ceam mai super fata care am intalnit-o vreodata si nu as renunta la ea pt nimik in lume.

--------------------
ex E30; ex E46; now E87

+Quote Post
comisaru
post May 3 2006, 12:10 AM
Post #13

73% BMW corupt

Member No.: 135

QUOTE (316i)
Deci nu mai fiti asa de fatalisti si nu va mai luati atata numai dupa ce auziti din stanga si din dreapta de la lume care sta numai in Mamaia ca multa lume mananca cacao amara.

Eu nu zic despre Vama ca nu m-as duce ca mi-e frica laugh.gif , doar ca nu sunt compatibil cu felul lor de-a se "distra"; asta nu inseamna ca ma simt bine printre snobi, dar imi vine mai usor sa-i ignor, si-n plus ma amuza cat de penibili pot fi unii laugh.gif laugh.gif laugh.gif .

--------------------
316

+Quote Post
Zom
post May 3 2006, 12:38 PM
Post #14

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

QUOTE (316i)
Exemplu de shpirit al roakerilor drogati/beti, etc. sau cum mai vreti voi sa-i spuneti:
Eram la o bodega de pe plaja, beam o bere si din greseala doi roakeri care jucau un meci amical de pogo s-au prabusit pe masa mea si mi-au varsat berea pe mine. Imediat dupa ce s-au ridicat si-au cerut amandoi mii de scuze si cu toate ca am refuzat mi-au cumparat 2 beri si un pachet de tigari (nu fumez, am facut un bine altcuiva cu el).  
Alt eg.:vine un roaker mai trotilat si ii cere unuia din grupul in care eram o tigara. Asta ii zice "nene, e ultima, da' ia-o!", la care respectivul pana cand nu i s-a zis de 2 ori ca donorul tigarii mai are un pachet nu a vrut s-o ia.  
La vara cand o sa mergeti la mare va recomand o mica escala pana in Vama ca sa vedeti exact cum sta treaba cu "roakerii drogati/beti/etc.". Personal am vazut mult mai mult bun simt in ceea ce priveste relatia cu oamenii din jur (nu vorbesc doar cele doua exemple de mai sus, mai sunt multe altele) la acesti roakeri drogati si beti decat la multa lume care isi da aere de Buftea si se crede ce nu e.

da, ma, vladut, da' e asa usor sa ii judeci pe ceilalti si sa ii consideri rasa inferioara...

+Quote Post
da_joint
post May 3 2006, 12:49 PM
Post #15

100% BMW corupt

Personal nu as da Vama Veche si oamenii care vin acolo (asa cum sunt ei....beti drogati si cum mai vreti) pe nici o alta statiune....iar cine este in stare sa intealeaga si perceapa asta ....bine....cine nu.... :finger:

Vladut .... =D>

--------------------

+Quote Post
alex230ro
post May 3 2006, 12:59 PM
Post #16

100% BMW corupt

Personal cred ca bateti cu totii campii :unibrow: din ce vad eu fiecare se crede superior ala ca Vama e asa ala ca Vama e pe dincolo una peste alta gusturile nu se discuta biggrin.gif .Oricum mie tot nu imi place Vama laugh.gif

+Quote Post
da_joint
post May 3 2006, 01:00 PM
Post #17

100% BMW corupt

QUOTE (alex230ro)
Personal cred ca bateti cu totii campii :unibrow:   din ce vad eu fiecare se crede superior ala ca Vama e asa ala ca Vama e pe dincolo una peste alta gusturile nu se discuta  :D .Oricum mie tot nu imi place Vama  :lol:

superior???? :retard:

--------------------

+Quote Post
alex230ro
post May 3 2006, 01:01 PM
Post #18

100% BMW corupt

QUOTE (da_joint)
Personal nu as da Vama Veche si oamenii care vin acolo (asa cum sunt ei....beti drogati si cum mai vreti) pe nici o alta statiune....iar cine este in stare sa intealeaga si perceapa asta ....bine....cine nu.... :finger:  

Vladut .... =D>

Ce intelegi tu prin asta?

+Quote Post
alex230ro
post May 3 2006, 01:02 PM
Post #19

100% BMW corupt

QUOTE (316i)

Sau asta?

+Quote Post
da_joint
post May 3 2006, 01:09 PM
Post #20

100% BMW corupt

bine...hai ca suntem offtopic deja...gusturile nu discuta pana la urma!!!

--------------------

+Quote Post

4 Pages V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 02:36 AM