![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Becul o face... Daca ai becuri de 9000k (de exemplu), o sa ai o lumina violeta... Daca ai observat sunt unii in trafic carora li s-a ars un bec de fabrica si l-au inlocuit cu unul luat de la alti vanzatori decat dealer-ul marcii lor, si se vede diferenta intre cel din fabrica si cel cu temperatura mai mare, in sensul ca becul nou cumparat fie se vede mai albastru fie bate inspre violet sau este violet de-a dreptul...
-------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
QUOTE (MAS) Daca ai observat sunt unii in trafic carora li s-a ars un bec de fabrica si l-au inlocuit cu unul luat de la alti vanzatori decat dealer-ul marcii lor, si se vede diferenta intre cel din fabrica si cel cu temperatura mai mare, in sensul ca becul nou cumparat fie se vede mai albastru fie bate inspre violet sau este violet de-a dreptul...
dap asa este :nod: -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 58 Joined: 31-October 05 From: Banana-Land Member No.: 74 ![]() |
Poze cu inca un E46 cabrio cu angel-eyes d-ala numa bun d pus in coarne (dupa cum zice unii p-aici ![]() Si poze cu masinutsa mea cu Xenon ![]() -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
cati te-au injurat pana acum cu farurile astea?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Cam nu prea, ca is reglate fff bine, aja k...
![]() -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Vad ca este destul de obisnuit pe la noi sa se arunce cu pareri, in stinga si in drepta, care mai de care mai autentice sau .... nu ... Asa ca, iata, vin si eu cu o poveste (reala!). Aceasta incepe in urma cu vreo 2 spatamini, cind am gasti putin timp sa ma ocup de problema angel-eyes - E30. Dupa citeva studii pe net, solutiile s-au limitat la 3: faruri complete cu angel eyes de la FK (sau InPro), angel eyes cu LED sau angel eyes CCFL. Prima varianta a cazut urgent, din cauza pretului. Dintre cele 2 ramese, evident CCFL era pe primul loc (cum zic baietii de peste ocean, factor WOW! mai puternic ![]() Boooon. Acum ajungem la provider. Si aici a fost destul de simplu. MAS sau ProXenon (in aceasta ordine si nu invers; De ce? Am vazut la bimmerfest angel eyes de la MAS si stiu cum arata. De la ProXenon inca nu am vazut.) Concluzie finala: MAS+CCFL. Pun mina pe tel, vorbesc cu MAS, el foarte amabil, imi da toate detaliile cerute si imi promite ca a doua zi imi trimite setul de angel eyes E30 prin curier, la Iasi. Exact cum a promis, dupa o zi, apare curierul. FAN CURIER. Pregatesc banii si cit omu' imi face factura incep sa desfac pachetul. DEZASTRU!!! Una din cutii zornaie a cioburi. Desfac toate cutiile in masina la curier, ii umplu aluia masina de cioburi (brusc ma enervasem) si constat ca din cele 4 inele, 2 erau bucati-bucatele. Inelele fusesera impachetate foarte bine, cu folie de plastic de protectie (din aia cu bule de aer) dar ... na, stiu eu cum le-o fi transportat bizonul de curier??? Zice ala, stati, nu va enervati, ca rezolvam (probabil se citea pe fata mea ca imi venea sa-i sparg mutra). Ei bine, si face omu' un proces verbal, frumos, in care scrie ca produsele au ajuns, ca erau ambalate ok si ca s-au deteriorat la trasport. Cu asta, zice el, o sa mergeti sa sediu si acolo o sa primiti banii inapoi (nici n-a vrut sa auda sa mi-i dea el inapoi, ca trebuie sa merg la sediu). Si asa a inceput cosmarul. Ajung la sediu, aia ca hir, ca mir, ca sa vedem ..., sa sunam la Bucuresti, sa vedem cine va despagubeste, daca biorul teritorial sau cel din Bucuresti. Va sunam noi cind avem un raspuns (celebra fraza ....) ... Asta se intimpla vinerea trecuta. Vorbesc cu MAS. El suna la Bucuresti. Ma suna inapoi: mi-au zis aia ca tre sa faci o reclamatie la sediu la Iasi si o sa primesti banii inapoi. OK, zic. Mai trec pe la ei de 2 ori in acea zi, de fiecare data, invariabil, "nu raspunde nimeni la Bucuresti". Concluzia: sa lasam pa simbata, ca deja e tirziu. Booon. Sambata. Sun o data. Inca nu am primit raspuns, imi zic ei. Sun inca o data. Tot nu. Dar ce numar au la Bucuresti? Sun acolo. Stiti, mi se raspunde, tre sa vb cu D-na ANISOARA PETROIU, Director departament rel. cu clientii. Cer cu ea. Nu este azi, reveniti luni. Simbata, na.... zic eu, suntem totusi in Romania. Duminica. Fierb. Luni. Sun la Bucuresti. D-na Petroiu nu este in firma. Reveniti!. Apoi inca o data. Si inca o data. Dar ce program are doamna, intreb. De la 8 la 16 mi se raspunde. Dar nu este acum. Incercati marti. Clocotesc. Sun din nou. Dati-mi va rog pe Dl. Director Nadir Balasel (director general). Nu este in firma, va rugam reveniti marti... Am fiert deja. Acum incep sa ma dau cu capul de pereti! Marti. Incerc din nou la Petroiu. Acum este, dar vorbeste la telefon. Dar poate va pot ajuta eu, incearca una sa fie amabila... Ii spun ... Oooo.... zice. Dar de ce nu ati cerut banii inapoi curierului. Injur. Ii explic. Aha, zice, oricum, sa stiti ca asta este o problema intre expeditor si noi, Dvs. trebuie sa comunicati asta expeditorului. Injur din nou. Ii explic ca totusi MAS si-a primit banii, iar pagubitul sunt eu. Ea incerca sa ma lamureasca totusi ca eu nu am nici o treaba, ca este intre ei si MAS. In culmea enervarii, cer din nou cu Petroiu. In ce problema, ma intreaba candid aceeasi persoana ... Inchid telefonul. E clar. Bye, bye 1.5 mil lei, valoarea celor 2 inele sparte. Acuma baieti (si fete), nu va spun despre ce firma de curierat e vorba, ca sa nu se creada ca fac reclama negativa. Fan Curier. FAN CURIER! FAN CURIER. http://www.fancourier.ro. FAN CURIER! Sa nu va puna diavolu' sa trimiteti ceva cu astia, ca va omoara cu zile ... In fine, continuarea ... Iau legatura cu MAS si ii explic tot. Stai sa vedem, zice MAS. Da telefon, vorbeste, ma suna din nou sa imi ceara numarul comenzii. Da telefon din nou, vb din nou, iar ma suna. Concluzia. Trebuie sa faca el o reclamatie, sa o trimita la sediu, si in maxim 30 zile i se va comunica daca va primi contravalaorea celor 2 inele sparte!!! Auzi, DACA!!! Cita nesimtire pe astia de la FAN!!! Ei su acum finalul! Atentie mare ... Peste inca o zi ma suna MAS. Uite, stii ce, am mai vorbit cu ei, au zis ca in 30 zile primesc raspunsul, nu se poate mai devreme. Dar lasa, uite cum facem. Iti mai trimit inca 2 inele si am sa incerc eu sa obtin banii inapoi de la ei dupa aia. Mie ... sa nu imi vina sa cred. Oare nu mai suntem in Romania? Sau am intrat cumva in UE si nu stiu eu? Final, final! Azi au sosit cele 2 inele. Sunt in stare perfecta si functioneaza. Nu am mai platit nimic suplimentar. Despre montarea inelelor, detalii, caracteristici, am sa fac un topic mai incolo, cind voi avea putin timp. Dar despre cumpararea lor TREBUIE sa va spun totul. Acum si aici. In incheiere (ca si asa am scris un roman). MULTUMESC MAS. Nu credeam ca exista oameni de afaceri de genul asta in Romania. Si the last but not least: HUUUUOOO FAN CURIER! |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
super ce ai zis shark. impresionant... cat despre curierat... oricum... mas a mai trimis. nu cred ca o impachetat naspa. ca stia. ce s-o fi intamplat... nu stiu
aaa. si niste poze sa vedem isprava.... sa vedem cum o iesit.... |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 825 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 25 ![]() |
QUOTE (Shark) MULTUMESC MAS. Nu credeam ca exista oameni de afaceri de genul asta in Romania. Si the last but not least: HUUUUOOO FAN CURIER!
MAS, felicitari, din partea mea. Am observat si eu ca, in Romania, multe din firmele consacrate si cu vechime pe piata (daca nu cumva majoritatea acestor firme) isi bat joc de clienti, cand este vorba de onorarea obligatiilor de garantie sau despagubire, in cazul in care produsele sau serviciile lor nu au fost conforme. In acest sens, vezi si experienta mea recenta cu nesimtitii de la Vifor. Pe de alta parte, pentru firmele mici, mai putin cunoscute, si pentru micii intreprinzatori, a avea clienti deplin multumiti este factorul major care ii mentine pe piata. Ca urmare, aceste firme mici isi asuma deseori responsabilitati care depasesc limitele obisnuite (pentru Romania) ale unei relatii de vanzare de produse / servicii. Este o atitudine care trebuie apreciata ca atare, iar aceste mici firme trebuie sustinute - cumparand de la ei. |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 165 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 48 ![]() |
si uite asa mai are MAS un client :nod:
cand imi termin E12-le iau si eu niste rotocoale luminate ![]() -------------------- BMW 520, E12
RIDE LOW AND SLOW !!! |
|
|
![]()
|
|
@shark: Multumesc ca ai impartasit si celorlalti experienta benefica pe care am avut-o cu firma de curierat @ Robert: Man, ar fi fost o nesimtire din partea mea sa nu ma achit de datorii. Omul a platit. Firma de curierat a spus ca raspunde in fata mea pentru transport, deci eu imi recuperez banii de la ei, daca va fi sa mi-i recuperez. Shark nu avea nici un amestec si el trebuia sa primeasca ceea ce a platit. Ceea ce s-a si intamplat. Imi cer scuze ca a durat atat pana sa primeasca si celelalte doua inele... @Coobra: Just say the word si se rezolva :nod: -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (MAS) Acum am la vanzare si instalatii Xenon. Au lumina exact cum au cele care vin din fabrica la masini (alb rece). Momentan am doar cu becuri tip H1 si H4. La cerere se poate aduce orice tip de bec auto.Vin cu kit de montare cu tot. Garantie 1 an. Pretul este de 250 euro (TVA inclus).
Tel. 0723.225.041 sau mail: mas20012@hotmail.com ai si pt passat din 99 (parca) ? are h7. trebuie sa aiba far cu lupa? in 250E e si montajul inclus? later edit: daca nu ma insel h7 are si faza lunga si scurta.. deci o sa fie bixenon. banuiesc ca nu e la acelasi pret, nu? |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (florin83) QUOTE (MAS) Acum am la vanzare si instalatii Xenon. Au lumina exact cum au cele care vin din fabrica la masini (alb rece). Momentan am doar cu becuri tip H1 si H4. La cerere se poate aduce orice tip de bec auto.Vin cu kit de montare cu tot. Garantie 1 an. Pretul este de 250 euro (TVA inclus).
Tel. 0723.225.041 sau mail: mas20012@hotmail.com ai si pt passat din 99 (parca) ? are h7. trebuie sa aiba far cu lupa? in 250E e si montajul inclus? later edit: daca nu ma insel h7 are si faza lunga si scurta.. deci o sa fie bixenon. banuiesc ca nu e la acelasi pret, nu? H7 exista numai cu o singura faza. Passat-ul din 1999 are H7 pe faza scurta si H4 pe faza lunga. Nu trebuie sa aiba far cu lupa. In 1 sapt o sa am si kit-uri cu H7. Numai H4 are si faza lunga si scurta. Montajul nu este inclus. Pana atunci, uite niste poze cu un Passat cu angel-eyes ![]() -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
Acum am xenoane si cu becuri H7 pe stoc
|
|
|
![]()
|
|
te-a sunat tipu cu passatu? |
|
|
![]()
|
|
M-a sunat o data si atat... dup-aia nu am mai auzit de el...
A zis sa ne vedme sa cumpere, si ramasese sa ma sune sa ne intalnim... si dup-aia s-o lasat seara si liniste totala si-or murit pasarelele si pasaricile de gripa aviara ![]() -------------------- E34 520i 24v & Locomotiva CR
|
|
|
![]()
|
|
sorry..
![]() |
|
|
![]()
|
|
Stai linistit, iti multumesc ca l-ai trimis la mine
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 12-July 06 Member No.: 379 ![]() |
Felicitari Mas....respect pt astfel de oameni...la inceputul topicului ma asteptam la niste injurii la adresa lui.....dar...am ramas placut surprins... Peste aproape o luna cand vin in tara...imi iau si eu "rotocoale" de la MAS. -------------------- 525 Tds...1992..143cp
|
|
|
![]()
|
|
Te astept cu placere, Dannny. Imi dai un PM sau telefon cand ajungi in Bucuresti, si ne intalnim
|
|
|
![]()
|
|
Sus cu angel-eyesu si cu instalatii xenon cu certificare ISO 9001, ISO 14000, E11, TS 16949!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:04 PM |