IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> chiar asa?
iulian325
post Jun 3 2006, 01:16 PM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: IASI
Member No.: 307
Car: -
Engine: -

Vorba cuiva 'da bani ai' :nod: - e vrajeala ca nu gasesti nici un mecanic in iasi,eu stiu cel putin 2: in spate la billa in servisul autocenter e SERGHEI, un rus care a lucrat la bmw in germania (e foarte de treaba- treci pe acolo si intreaba-l ) apoi e GALACTION, da se intra mai greu la el (fost copilot in rally, prieten cu titi aur)- asa ca nu te mai plinge- in ultima instanta studiaza un pic ,iar chestiile fara reglaje ( filtru combustibil, fise, bujii, capac delco, furtunul dintre filtru aer si clapeta acceleratie- le poti verifica si tu; bafta! nr tel al lui serghei il am, ne putem si intilni pt mai multe inf; wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
jorj3l
post Jun 3 2006, 06:07 PM
Post #2

!@#$%^&*~ !!!!,nu ?

Group: Members
From: Ro,Iasi
Member No.: 283
Car: --
Engine: Z14XEP

problema e ca eu chiar locuiesc la un bloc de pe langa billa....iar cei de la bosch service sunt nishte natarai.....am fost cu ea sa o puna pe calculator si a spus sa astept pt k mecanicu e "ocupat"<<---- juca solitaire......asa k mi-am bagat picioarele si am plecat....

+ ca sunt si foarte priceputi...un prieten a fost cu un opel vectra sa-i schimbe cureaua si au miscat ceva pe akolo, incat dupa 30 km cureaua cea noua arata ca un bici de ars calutzii....deci... :finger:

--------------------
"volan de bmw pe dacia nova..."
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 11:21 AM