![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 19-May 11 Member No.: 15,690 Car: Ford Focus Engine: 1.4i ![]() |
Salutare tuturor, Adi este numele meu
Dupa o aventura de 1 an jumate in domeniul pieselor auto, am decis ca e momentul sa devin independent, drept care prin intermediul fimrei mele ma ocup de comercializarea de piese consumabile si accesorii originale si aftermarket pentru majoritatea marcilor europene, printre care si BMW. Lucrez si la deschiderea unui magazin online, insa pana atunci, iata-ma aici ![]() Produsele comercializate se vand cu factura si garantie conform legii. Pentru a va raspunde cererilor de oferta, va rog sa imi furnizati ultimele 7 caractere din VIN-ul masinii. Uneori nici astea nu vor fi suficiente pt identificarea fara echivoc a reperului dorit, si atunci o sa va mai cer diverse detalii ![]() Ma puteti gasi si la adi@europeanparts.ro, sau ymess adispan sau 0744.43.06.12 Sper sa avem o buna colaborare, reciproc multumitoare ![]() Adi |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 3 Joined: 19-May 11 Member No.: 15,690 Car: Ford Focus Engine: 1.4i ![]() |
Nu uitati sa puneti o intrebare si aici, daca aveti nevoie de piese pt masina
![]() Deschis zilnic de dimineata pana seara. |
|
|
![]()
|
|
va astept ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th July 2025 - 12:45 PM |