Air/fuel monitor, Care esti electronist ? |
Air/fuel monitor, Care esti electronist ? |
Feb 24 2007, 07:06 PM
|
|
36% BMW corupt Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW |
-------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
Feb 26 2007, 03:22 AM
|
|
. Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . |
asa ceva cred ca ma intereseaza si pe mine
trebuie sa iti montezi sonda lambda, sti! sa ne/ma ti la curent daca rezolvi -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
Feb 26 2007, 09:04 AM
|
|
36% BMW corupt Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW |
asa ceva cred ca ma intereseaza si pe mine trebuie sa iti montezi sonda lambda, sti! sa ne/ma ti la curent daca rezolvi Am gasit pe cineva care poate sa mi-l faca. Singura chestie e ca tipul e din Cluj si trebuie sa facem toata afacerea prin posta. Mai pe seara (26.02.07) ma duc sa cumpar componentele si probabil maine, in functie de cum le gasesc, le voi trimite prin posta. Daca esti interesat, spune-mi si cumpar pentru 2 montaje. -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
Feb 26 2007, 11:24 AM
|
|
. Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . |
deocamdata nu, cumpara doar pt tine
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
Jun 8 2009, 10:49 PM
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 74 Joined: 23-July 06 From: Constanta Member No.: 392 Car: E28, E34 Engine: M50 2.0 150CP |
A functionat?
A functionat? -------------------- Un BMW ramane tot BMW...orice i-ai face...si e construit strict pentru placerea de a conduce :)....si pentru siguranta ocupantilor ;)
|
|
|
Jun 9 2009, 10:29 AM
|
|
73% BMW corupt Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP |
Normal ca functioneaza. Eu mi-am facut unul d-asta de vreo 3 ani numai ca nu prea e ceea ce se asteapta lumea. Valoarea lambda se schimba foarte rapid, daca te uiti pe site-uri cam cum functioneaza sonda, ai sa vezi ca reglajul motorului este cu atat mai performant cu cat valoarea trece de mai multe ori prin dreptul zonnei de mijloc. Dar nu sta nicioadata fix la mijloc. Prin urmare semnalul luminos pe ledurile alea umbla ca disperatu sus-jos extrem de rapid si nu prea se vede cine stie ce. Doar daca sta teapan intr-un capat sau in celalalt (amestec prea bogat sau prea sarac) poate fi de ajutor. In rest e orga de lumini -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|
|
Jun 9 2009, 11:48 AM
|
|
zijdelings geïnteresseerd Group: Super Moderators Posts: 7,957 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp |
Normal ca functioneaza. Eu mi-am facut unul d-asta de vreo 3 ani numai ca nu prea e ceea ce se asteapta lumea. Valoarea lambda se schimba foarte rapid, daca te uiti pe site-uri cam cum functioneaza sonda, ai sa vezi ca reglajul motorului este cu atat mai performant cu cat valoarea trece de mai multe ori prin dreptul zonnei de mijloc. Dar nu sta nicioadata fix la mijloc. Prin urmare semnalul luminos pe ledurile alea umbla ca disperatu sus-jos extrem de rapid si nu prea se vede cine stie ce. Doar daca sta teapan intr-un capat sau in celalalt (amestec prea bogat sau prea sarac) poate fi de ajutor. In rest e orga de lumini Cred ca intentia celui care a facut chestia asta nu a fost verificare de un sistem de injectie cu sonda lambda, dar sa obtine un feedback al unui sistem fara sonda. Daca folosesti o sonda wide-band, o sa vezi pe LED-uri respective daca este setat bine carburator / sistem de injectie. Intradevar aplicarea pe un sistem de injectie cu sonda lambda nu are nici un rost, decat sa vezi daca e sonda stricat sau nu, cea ce pot fi aflat prin methode mai simple cred. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1st November 2024 - 01:39 AM |