IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> bmw e 30, nu porneste
alex230ro
post Dec 27 2012, 11:14 AM
Post #21


100% BMW corupt
*****

Group: Insiders
Posts: 4,070
Joined: 18-October 05
Member No.: 15
Car: esteE46+E30
Engine: avemM54+M42



pompa merge continuu ca primeste semnal de undeva in teorie semnaul vine de la Ecu sau de la electromotor?so as merge pe verificare masa si electrica la electromotor precum si daca la Jetronic totul e pus cum trebuie.
Cum zice mai sus

•Combo relay provides power to fuel pump (only when either air flow meter is
open or engine is cranking
so ori airflow merge or engine cranking,pompa asa porneste una din cele e variabile e busita,simplu ar fi deconectarea debitmetrului daca pompa bazaie in continuare inseamna ca e de la electromotor,daca nu bazaie inseamna ca debitmetrul da semnal,so acceleratia apasata? laugh.gif


This post has been edited by alex230ro: Dec 27 2012, 11:22 AM


--------------------
cazan 2.5+1,8is
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bartro
post Dec 27 2012, 12:14 PM
Post #22


zijdelings geļnteresseerd
*****

Group: Super Moderators
Posts: 7,509
Joined: 14-January 07
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp



Debitmetru nu face nimic cand apesi acceleratie cu motor oprit tongue.gif
Poate nu are masa legata la blocul motor.


--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 27 2012, 12:46 PM
Post #23


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP





QUOTE (bartro @ Dec 27 2012, 12:14 PM) *
Debitmetru nu face nimic cand apesi acceleratie cu motor oprit tongue.gif
Poate nu are masa legata la blocul motor.

apas aceleratia cu motorul oprit si nu se aude nimik absolut nimik

This post has been edited by simona: Dec 27 2012, 12:47 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 27 2012, 01:02 PM
Post #24


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



buna ziua!!!!!!! am o intrebare e normal sa am 2 fire groase pe electromotor?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
iorgos
post Dec 27 2012, 02:09 PM
Post #25


100% BMW corupt
*****

Group: Members
Posts: 1,305
Joined: 1-May 07
From: BUCURESTI
Member No.: 917
Car: E34
Engine: 525I 24V



QUOTE (simona @ Dec 27 2012, 01:02 PM) *
buna ziua!!!!!!! am o intrebare e normal sa am 2 fire groase pe electromotor?


Buna ziua. Da este normal sa fie doua fire pe electromotor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xox
post Dec 27 2012, 03:26 PM
Post #26


Beer Powered
*****

Group: Members
Posts: 2,696
Joined: 9-October 06
Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16





Eu am zis de la primul post ca-i un senzor dus cu pluta sau un cablu/divais care fura curent smile.gif

PS: 4 cilindri pe urs a fost carburatie chiar si in 87 (masina mea) iar toate cele cu 4 cilindri si injectie au fost Jetronic. Nu mai retin cine mi-a zis, dar avea dreptate.


--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 27 2012, 04:10 PM
Post #27


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



buna!!!!!!!! pot sa spun ca am rezolvat intru-un fel cu pompa am gasit un fir ciupit si facea masa acum cand am pus contactul intradevar bazaie o data si se opreste , am pus o baterie la incarcat ca nu prea era ok si sa vedem poate am noroc VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CE ATI FOST GRAGUTI SI MI-ATI FOST DE AJUTOR............
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 27 2012, 06:35 PM
Post #28


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



vreau sa va spun faptul ca am umblat la firele de la injectoare,le-am controlat ce a fost defect am reparat, am montat pompa veche si am observat ca functioneaza cum trebuie, am incercat sa-i dau la automat fara firul de excitatie de la bobina electromotorului, pompa mergea cum trebuie am zis ca nu am suficient curent in baterie si de aia nu cupleaza electromotorul , am bagat bateria la incarcat dupa care am mai aruncat o privire la masina pana se incarca. Am montat bateria dupa vreo 2 ore iam pus firul de excitatie la loc si am incercat sa o pornesc. Cand i-am dat la automat a clantanit electromotorul de vreo cateva ori dupa care pompa a ramas blocata din nou si acelasi cosmar baga continuu.....ce as putea sa fac ? va rog putin ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TiL
post Dec 27 2012, 08:25 PM
Post #29


100% BMW corupt
*****

Group: Administrators
Posts: 7,816
Joined: 17-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp



cred ca un releu iti ramane blocat. Ala care comanda pompa. Da-i doua bobarnace si vezi daca se opreste pompa. Sau poate e altul...



--------------------
E46 318d
ex E28 525i, ex E28 524td, ex E30 318i, ex E28 525i
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xox
post Dec 27 2012, 08:39 PM
Post #30


Beer Powered
*****

Group: Members
Posts: 2,696
Joined: 9-October 06
Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16





Schimba releul de la pompa de benzina cu releul de la stergatoarele de parbriz. Parca astea se potriveau intre ele.


--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TiL
post Dec 27 2012, 08:53 PM
Post #31


100% BMW corupt
*****

Group: Administrators
Posts: 7,816
Joined: 17-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp



mi se pare ca releul de la pompa e unic.
La fel si ala de stergatoare.
Cel putin asa-i la E28.

Ar mai fi bun de cautat si releul care comanda electromotorul.


--------------------
E46 318d
ex E28 525i, ex E28 524td, ex E30 318i, ex E28 525i
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xox
post Dec 27 2012, 09:01 PM
Post #32


Beer Powered
*****

Group: Members
Posts: 2,696
Joined: 9-October 06
Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16



Le E46 sunt la fel, facute in asa fel daca esti la drum si ai nevoie de schimb, sa ai de unde. La E30 chiar nu stiu. Am sa ma documentez, dar sunt prea lenes la ora asta si oricum nu cred ca mai schimba ea ceva in seara asta.

Una peste alta, parerea mea e ca bateria a stat prea putin pe redresor, 2h nu-i suficient sa se incarce, mai ales daca a stat mult in scurt probabil a si fiert. N-ai de unde incerca sa o pornesti cu alta baterie? Si inainte de asta verifica si sigurantele. Just in case.

This post has been edited by xox: Dec 27 2012, 09:02 PM


--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TiL
post Dec 27 2012, 09:02 PM
Post #33


100% BMW corupt
*****

Group: Administrators
Posts: 7,816
Joined: 17-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp



totusi, daca era doar bateria, de ce face bendixul ca nebunu; si de ce apoi pompa face pe nebuna, ramane conectata


--------------------
E46 318d
ex E28 525i, ex E28 524td, ex E30 318i, ex E28 525i
Go to the top of the page
 
+Quote Post
xox
post Dec 27 2012, 09:05 PM
Post #34


Beer Powered
*****

Group: Members
Posts: 2,696
Joined: 9-October 06
Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16





Electrica-i de vina. Cred tongue.gif

This post has been edited by xox: Dec 27 2012, 09:06 PM


--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 29 2012, 03:16 PM
Post #35


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



buna !!! vreau sa va mai spun ceva in legatura cu bmw meu am mai aruncat azi o privire la toate releiele leam schimbat intre ele ca se potrivesc si am zis sa mai fac o proba.Pun pompa noua la locul ei si la primul contact merge bine, la al doilea merge continuu si a treia oara nu mai zice nimik parca sa ars nici un semn nimik............de ce oare ? astept ideile voastre....multumesc mult

QUOTE (xox @ Dec 27 2012, 09:01 PM) *
Le E46 sunt la fel, facute in asa fel daca esti la drum si ai nevoie de schimb, sa ai de unde. La E30 chiar nu stiu. Am sa ma documentez, dar sunt prea lenes la ora asta si oricum nu cred ca mai schimba ea ceva in seara asta.

Una peste alta, parerea mea e ca bateria a stat prea putin pe redresor, 2h nu-i suficient sa se incarce, mai ales daca a stat mult in scurt probabil a si fiert. N-ai de unde incerca sa o pornesti cu alta baterie? Si inainte de asta verifica si sigurantele. Just in case.

am verificat siguantele sant ok.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TiL
post Dec 29 2012, 04:47 PM
Post #36


100% BMW corupt
*****

Group: Administrators
Posts: 7,816
Joined: 17-October 05
From: Bucuresti
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp



doar pus contactul, fara sa incerci sa pornesti masina? De trei ori si pac - a murit?


--------------------
E46 318d
ex E28 525i, ex E28 524td, ex E30 318i, ex E28 525i
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 29 2012, 05:12 PM
Post #37


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



fara sa pornesc masina am pus contactu a mers ok pe urma am bagat-o pe conducte , am incercat sa amosez instalatia, dupa care a mers continuu. Iam luat contactu si cand l-am pus din nou nu mai mergea deloc pompa.Am pus pompa veche sa vad daca primeste curent,si primeste.Deci am curent
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 29 2012, 05:25 PM
Post #38


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP





va pun si cateva poze cu motorul
Go to the top of the page
 
+Quote Post
simona
post Dec 29 2012, 06:19 PM
Post #39


0% BMW corupt


Group: Members
Posts: 22
Joined: 26-December 12
From: bacau
Member No.: 47,075
Car: E 30
Engine: M 10 77CP



salut! vreau sa va mai spun ceva am facut o proba la pompa neealimentata cu benzina si merge cum trebuie iar cand vreau sa o amorsez cu benzina o i-a de nebuna merge intruna ce sa mai fac ,va rog ajutati-ma cu ideile si parerile voastre ........

Attached thumbnail(s)
Attached Image
 
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 





Google
 
RSS Lo-Fi Version Time is now: 21st September 2018 - 10:32 PM