![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
dar dece ti-a luat talonul? daca nu mai ai de gand sa iesi cu masina din localitate tot trebuie sa o faci numai pentru a primi talonul inapoi? probabil asa trebuie oricum mai am ceva drumuri de facut asa ca am facut-o pt o luna -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
bine ca l ai gasit...si eu ce fac daca ies sa l iau pe vara miu de la aeroport de la otopeni platesc rovinieta???/ca in alta parte ..nu ma mai duc...m am salbatici de 3 saptamani numai acasa la reparat masini..cand el vad pe aici imi vine sa le trimit in spatiu inclusiv pe ale mele:pp
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 871 Joined: 23-October 05 From: bucuresti Member No.: 49 Car: E30 Engine: S54 3.2 343 cp ![]() |
Gata vineri l-am gasit,a ajuns pe la un betiv in zona Izvorul Rece ,nu prea a avut grija de el,i-am dat ceva bani si azi a sunat ca vrea bani mai multi ca el i-a dat mancare de la Mega Image si carne la catel omule ai grija cu capusa aia, e foarte periculoasa, poate sa omoare un cal in cateva zile. daca ai nevoie iti pot da nr unui veterinar f bun, a tratat multi caini de babezia.![]() l-am refuzat politicos ,norocul lui a fost ca nu m-a sunat mai incolo ,cred ca mergeam sa il bat dupa ce am inchis cu el m-a sunat soramea sa imi zica ca a fost la veterinar si a gasit la catel o bacterie sau capusa destul de rea- http://www.animalutze.com/articole/babesioza.php acum trebuie sa il ducem cateva zile la doctor sa ai facem perfuzii ![]() |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
am citit si e destul de batran are 9 ani ,sa vedem ce face veterinarul la care l-am dus daca e iau legatura si cu tine in caz ca nu se imbunatateste situatia lui,iar imi amintesc de nesimtitul ala cum zicea la telefon ca i-a dat mancare buna si ca a avut grija de el:(
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Doamne, bine ca l-ai gasit. Am vazut anunt pe animale.ro ca a fost gasit un catel basset http://www.animale.ro/forum/showthread.php?t=52624. Sper sa treceti cu bine de babesioza. In tara asta, medicamentul pentru babesia este greu de procurat (fiind trecut de ceva timp la substante periculoase), insa otrava cu care unii cretini omoara caini se poate cumpara usor.
This post has been edited by Tigresse: May 13 2009, 11:48 AM -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat în suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
am citit si e destul de batran are 9 ani ,sa vedem ce face veterinarul la care l-am dus daca e iau legatura si cu tine in caz ca nu se imbunatateste situatia lui,iar imi amintesc de nesimtitul ala cum zicea la telefon ca i-a dat mancare buna si ca a avut grija de el:( vb cu batz sora lui e studenta la veterinara si sigur te poate ajuta /iti poate usura procurarea celor necesare. bine ca l-a gasit cineva....si cred ca de pe strada a luat o nu de la individu ala .bine ca l-a gasit ala si nu s-a intamplat ceva mai nasol cu el. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Mai ala statea intr-un subsol,nu stiu ce sa zic l-a gasit in aceasi zi in care l-am pierdut asta e
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am fost la doctor, orl, ca nu mai auzeam deloc cu urechea dreapta. De un an si ceva nu mai mergea bine, chiar de cand am fost cu Interceptor la un concert de paradise lost. A umblat doctor cu un carlig, a spalat cu apa si a dat si cu un fel de aspirator la ambele urechi, sa scoate dopuri. Acuma mi se pare ca e foarte multe galagie, ma sperie metrou, aud pasare in copaci, la munca sa nu mai spun, vorbeste lumea tare. Sper sa trece. Bine ca nu a fost ceva mai rau.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Deci acum auzi perfect cu ambele urechi?
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Deci acum auzi perfect cu ambele urechi? Da. S-a terminat cu liniste. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Da. S-a terminat cu liniste. ce sentiment ciudat trebuie sa fie....brusc galagie maxima ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
In cateva zie o sa auzi normal.Asa am patit si eu acum cativa ani si mi se parea ca tipa toata lumea la mine
![]() -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
iei ceara de la compatimentul motor si pui dop la loc:PPP sau bagi bete dalea cu vata si le lasi asa ca un mic alien bine ca nu a fost ceva mai grav si ai scapat -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 688 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
Mi s-a imbolnavit catelusa, sunt distrus. Cand o vad cum sufera, ma rog sa fiu eu in locul ei. Medicul a zis ieri ca are 4 zile critice, daca reuseste sa treaca peste, scapa, daca nu..... Nici nu vreau sa-mi imaginez cum va fi fara ea, as vrea sa mor eu in locul ei
![]() ![]() ![]() -------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Dar ce boala are?
![]() This post has been edited by tomado e28 owner: May 16 2009, 11:35 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() Marcel D. ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 688 Joined: 25-July 07 From: Corusu Member No.: 1,035 Car: E39 + E46 Engine: M52 2.0 150CP + M43 ![]() |
Dar ce boala are? ![]() Cica, are ceva gastrita virala, ceva virus foarte rar, a avut temperatura foarte mare, dar a reusit medicul sa o readuca la normal, nu mananca si nu a mancat nimic de joi dimineata, numai perfuzii, daca bea apa in cateva minute o varsa. Duminica dimineata s-a simtit destul de bine, avea chef de alergat, am fost la control cu ea, la medic si s-a bucurat si el cand a vazut-o asa binedispusa. I-a mai dat ceva calmante si vitamine si a zis ca se indreapta incet spre vindecare, dar aseara, era iarasi destul de abatuta. Suntem mai tot timpul cu ea si ii urmarim orice miscare. Azi ar fi ziua a 4-a, sper din tot sufletul sa treaca si sa se faca bine. mama are cancer. din nou. anul trecut a fost diagnosticata cu cancer la colon si s-a operat. cica ii trecuse acum cica are 10 ganglioni pe creier. dar nu stiu ce inseamna asta. pe net zice ca nu sunt maligni..dar nu are cum sa fie bine asta. sper din tot sufletul sa nu fie maligni si ii doresc sanatate maxima, sanatate pe care le-o doresc tuturor, ca e mai buna decat toate -------------------- Marcel D.
BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction ---------------------------------------- ex E30 318i, ex E30 324d |
|
|
![]()
|
|
Au trecut cele 4 zile critice si deja se vede ca e mai bine, merge inspre bine, sper sa-si revina de tot. -------------------- Marcel D.
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
azi am fost sa-mi ridic certificatul de inmatriculare ( apropos, certificate de inmatriculare si permisele retinute se ridica de la udriste)... ghiciti ?
![]() NU A AJUNS DE LA FETESTI ![]() maine sunt 2 (doua) saptamani de cand mi l-au retinut si inca nu a ajuns in bucuresti (si pe jos daca veneau ajungeau sa il depuna) peste cateva zile (poimaine, pe 23) imi expira dovada, nenea militianul de la ghiseu mi-a spus sa mai incerc spre sfarsitul lunii, l-am intrebat cum circul cu dovada expirata? cica: nu e nicio problema atat timp cat aveti asupra dumneavoastra chitanta de la rovignieta si este valabila ![]() asta e politia rromana ! ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
azi am fost sa-mi ridic certificatul de inmatriculare ( apropos, certificate de inmatriculare si permisele retinute se ridica de la udriste)... ghiciti ? ![]() NU A AJUNS DE LA FETESTI ![]() maine sunt 2 (doua) saptamani de cand mi l-au retinut si inca nu a ajuns in bucuresti (si pe jos daca veneau ajungeau sa il depuna) peste cateva zile (poimaine, pe 23) imi expira dovada, nenea militianul de la ghiseu mi-a spus sa mai incerc spre sfarsitul lunii, l-am intrebat cum circul cu dovada expirata? cica: nu e nicio problema atat timp cat aveti asupra dumneavoastra chitanta de la rovignieta si este valabila ![]() asta e politia rromana ! :wanker: intru totul de acord . bai si cand te opresc cu radaru cu 70 cum si- o ard.....dvs stiiti cu ce viteza rulati ?cu extraordinara viteza de 70 kmh de zici ca ai omorat zece oameni avand 700 la ora....mi e scarba din ce in ce mai tare si incet incet elimin cate un motiv care inca ma mai tine aici... -------------------- Bob
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 08:13 PM |