![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=50990
poate cauta cineva un e12 "frumos" si nu-l gasea a se observa oglinzile de pe stalpi ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 11-February 08 Member No.: 1,469 Car: E36 Engine: 2.0 24v si atat :D ![]() |
..plina de chit
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Stiu masina...a stat in militari o vreme in paragina si cica avea pompa de ulei de schimbat si lantul...si ce mai era.Oglinzile sunt de cacao .... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
toata masina e de kko.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
cocalarilor...pardon...pasionatilor...
lasati omul in pace ca nici voi nu sunteti departe....nu stiti ce inseamna un e12... sa va vd pe voi cu de v amandriti si fdua mai stam de vorba..... un e12 arata bine oricum ar fi...pe cand voi va cumparati biscuiti din alocatii.... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
cocalarilor...pardon...pasionatilor... lasati omul in pace ca nici voi nu sunteti departe....nu stiti ce inseamna un e12... sa va vd pe voi cu de v amandriti si fdua mai stam de vorba..... un e12 arata bine oricum ar fi...pe cand voi va cumparati biscuiti din alocatii.... edi...hai frate las-o incolo de poveste ca nu e asa...cum sa mia arare e12 asta bine cu bari din fibra sau ce sunt alea,u usile indopate de chit ca sa astupe canalele de la bandouri sau cu oglinzile alea puse um n-am mai vazut in viata mea pe stalpi ![]() bine ca nu le-a lipit de coltu geamului nam nimic cu omu,e masina lui poa sai astupe si geamurile laterale ca la tank dar... ps:edule ma faci sa imi schimb parerea despre gusturile tale,le ai cam amare de la o vreme ![]() -------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
ce n-as da sa am eu kitul ala de M pe a mea....
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
![]() cred ca in pret intra si galetile de chit ![]() -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
da...sunt cam aiurea de la o vreme...si aseara eram si...temrinat...
dar a mai zis cineva odata...sia avut mare dreptate....."bine ca circula" barele alea se pot da jos imediat...nu e nici o problema.... oglinzi...nu o fi avut omul... iar la kitul din portiere sunt deacord cu el.... nici eu nu am bandouri si nu stiu ce sa pun acolo ca se vede super naspa.... si kiar imi parea rau ca nu le am astupat inaitne de vopsire.... noi suntem mai conservatori....si sunt perfect deacord ca la o masina clasica nu i poti face tuning.... dar poate ca tuningistii astia rad de noi si ne numesc invechiti... suntem destui pe acest forum care visam la masinic cu spoilere si eleroane...si poate care am avut lipite n geam cine stie ce banere aiurea...sau alte desene.... si apoi ce ar fi mai bine....sa fie cu bare originale si sa fie parasita pe undeva....sau..."tuningarita" si pe strazi? -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
nici eu nu am bandouri si nu stiu ce sa pun acolo ca se vede super naspa.... Parerea mea: pune bandouri. Arate ciudat fara. Nefinisat. noi suntem mai conservatori....si sunt perfect deacord ca la o masina clasica nu i poti face tuning.... Pot sa faci tuning, dar cu elemente folosite de atunci. Uite, la masina ta daca vrei performante pot sa pui un set de 3 carburatoare orizontale, maresti compresie, alta axa cu came, si kit aerodinamic pentru E12 a existat si inca gasesti (desi greu), alte scaune, volan, ... si arate bine. Uite te la un alpina E12, de exemplu. Dar nu are rost sa pui bari de fibra care nu au nici un rost in sensul ca nu imbunatatesc aerodinamica, cu forme rotungite, ca nu da bine pe e12. Cu un e12 tunat cu gust o sa ramana cu gura cascati acel tuneri care zic ca e12 e o vechitura. Si chiar daca nu e asa, sti tu ce ai acolo sub capota: http://www.youtube.com/watch?v=oz4JqZOnUaY http://www.youtube.com/watch?v=Fbs4YdnK2oo http://www.youtube.com/watch?v=tzqQ4q9j-Lc -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
adineaori uitasem sam i cer scuze....
am exagerat foarte mult... da bart....la carburatoare dcoe visez de ceva timp...dar n am vrut sa zic la nimeni deocamdata.... asa este cum ai zis tu cu tuningul...nu te cotnrazic... unora le place altfel...nu putem skimba asta....insa in timp isi dau seama si revin la normal nu? ![]() iar bara aia se poate scoate....mnah... nu tre sa judecam chiar asa aspru...pentru ca banii sunt o problema la toti... suna ca si cum i ais lua apararea omului.... dar nu e asa...eu ma bucur sa vad ca o masian circule..indiferent cum ar arata.... macar asa o vede lumea si eventual vre un cumparator...daca sta..e mai rau...mnah.. doar parerile mele....care nu trebuie luate de bune insa ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
De ce este important că o astfel de maşină circulă?
Tu te bucuri pentru alţii, te interesează ce fac alţii? Nu contează cantitatea ci calitatea. |
|
|
![]()
|
|
De ce este important că o astfel de maşină circulă? Tu te bucuri pentru alţii, te interesează ce fac alţii? Nu contează cantitatea ci calitatea. mai citeste tot ce am scris...si dupa...nu o sa mai ai parerea ca ma intereseaza de altii.... iar daca o masina sta parasita pe undeva...se aud vorbe de genul...pacat...e buna de proiect...nu o ia nimeni? ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Mulţi vorbesc, puţini fac ceea ce spun. Recondiţionarea unei maşini costă foarte mult, puţini dintre cei care-şi doresc aşa ceva īşi şi permit. Pe mina m-a deranjat faza cu "cocalarilor"... |
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
nu eram tocmai in toate mintile mele cand am scris asa ceva...nush dc m am aprisn eu asa aiurea....
dar...vad ca nu s au suparat cei care au postat asa de aspru precum tu si sportivul.... voi ce motive aveti? -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
ma, acu inteleg de ce ai scris ce-ai scris. mi-ai mai facut-o mie odata intr-o dimineata
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
edutzu tre sa le ceri scuze lor pe bmw club.........si sa nu mai atittudinea asta.........noi stim cum e sa nu ti permiti iar ei unii nu inteleg pasiunea asta pt cazane.........dar nu are rost sa i jignestiiiiiiiiiii zic si eu .......... http://www.e12.de/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 103 Joined: 31-October 08 From: BUCURESTI Member No.: 2,295 Car: 2002 Alpina, 318 Ci E 46 Engine: M 10 200 cp ![]() |
cocalarilor...pardon...pasionatilor... lasati omul in pace ca nici voi nu sunteti departe....nu stiti ce inseamna un e12... sa va vd pe voi cu de v amandriti si fdua mai stam de vorba..... un e12 arata bine oricum ar fi...pe cand voi va cumparati biscuiti din alocatii.... Prietene iar ai dat-o in bara cu exprimarea.Vezi ca e a 2 a oara...Daca te uitai atent la cei 3 care au postat in avatarul lor, 2 sunt detzinatori de E 21 si unul de E12.De ce trebuie sa-i faci cocalari si ei sunt pasionatzi si ei repara/restaureaza, cert e ca au mainile murdare avand astfel de masini.Au spus ca e de cacao, poate ale lor sunt ingrijite...De ce cocalari, ii cunosti? Ca alta data sa nu mai ai scuza "eram terminat" posteaza atunci cand esti limpede.Pt 2 dintre ei garantez EU! Nu-s cocalari ci pasionati, e forum sa ne dam cu parerea,sau chiar sa radem...incearca sa nu ne deprimi, jicnind comunitatea. |
|
|
![]()
|
|
fara parerea ta nu se putea......
nu m am referit la ei... am dat copy paste din alta parte..... ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:32 AM |