![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 23-November 08 Member No.: 2,351 Car: E46 Engine: 1.9 105cp ![]() |
am o problema cu incalzirea,tocmai acum iarna, la un 316i din 99,1900cm,benzina .... am completat cu antigel dar dupa ce nivelul era destul de scazut,am crezut ca s-a rezolvat ...nope... cineva mi-a zis sa aerisesc si sa tin motoru turat pe la 2000, se ridica temperatura,daca plecam la drum iar se racea f tare, sufla aproape rece,am mai incercat iar sa aerisesc tot nimik,are cineva vreo idee ......... aerisitorul pe care l-am gasit eu este chiar langa capacul pe unde se toarna antigel,........se poate aerisi si altfel sau exista alta solutie
|
|
|
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
daca nu ai termostat, exact asa se manifesta. verifica tu (daca te pricepi) sau mergi la un service.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 23-November 08 Member No.: 2,351 Car: E46 Engine: 1.9 105cp ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
am termostat ,l-am desfacut dar ma gandeam ca poate nu e asta stricat si mai exista vreo solutie deci termostatu ar fii vina....?? Stai un pic pana desfaci - daca temperatura motorului scade mult in mers (adica vezi cum scade acul pe bord sub jumatate), atunci da, e termostat de vina. Daca caldura nu da decat cand turezi motor, atunci e aer in sistem de racire, sau mai degreaba nu ai destula apa. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Stai un pic pana desfaci - daca temperatura motorului scade mult in mers (adica vezi cum scade acul pe bord sub jumatate), atunci da, e termostat de vina. Daca caldura nu da decat cand turezi motor, atunci e aer in sistem de racire, sau mai degreaba nu ai destula apa. da asa se intampla in mers scade temperatura pana aproape de zona albastra deci termostatul,nu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 10:43 AM |