![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Tinand cont de faptul ca E34 IX difera foarte mult pe dedesupt fata de un e34 normal, intrebarea mea , daca exista cineva mai luminat, este: Merge sa-i pun M6 pe 19 cu cauciucuri prin explozie? ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
merge, vezi ca e cineva pe club vinde niste jenti replica m6 pt x, doar ca e e60, acuma nu stiu ce et are e34, dar cred ca se potrivesc
cum adica prin explozie? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ce explozii visezi acolo???zi ne si noua..pui replici ca s ieftine sau ca iti plac?.ps optic e de cacat modelul pt e 34.recomand dotz mugello sau ceva bbs.orice da nu replici parnaiase -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Există şi replici de calitate īnsă replicile de jante de M6 nu merg deloc pe E34.
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ai testat tu materialul din care sunt facute???
poate la finisaje si optic sunt de calitate. china are mari probleme cu calitatea aliajelor.turcia la fel singurii care mai respecta retetele si tratamentele pt aliaje sunt firmele mai mari.adica una e sa cumperi un gunoi replica si alta e sa cumperi una originala fie ea de bmw sau de firma bbs oz rial dotz ............. ca s frumoasa mari si ieftine nu contesta nimeni. au am avut.si sper sa nu mai am niciodata.le am cumparat pe 18 noi la pret de jante adevarate pe 15:PP am castigat la ele 20 de euro ........doamne ce gunoaie.bine ca am scapat de ele.iti furau ochii ca s lucioase si mari .........da in rest ma simteam ca si cum as avea o iubita de pe centura .ieftina si de proasta calitate. deci say no to replicas -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Dar tu ai testat materialul din care sunt făcute? Ca orice alt produs, există replici de calitate şi replici foarte slabe calitativ. Eu am replici fabricate īn Italia şi nu am avut nici o problemă cu ele īn decurs de 8 luni de cānd le am. Replicile italieneşti sunt foarte populare īn ţară, ştiu destui care au şi nu au deloc probleme cu ele. |
|
|
![]()
|
|
nu au am afirmat ca s bune.deci tu trebuie sa testezi.
ma gandeam asa.........cat de buna poate fi o janta de 19 care costa in jur la 100 euro noua??tu daca ai gandi putin ai observa ca e ceva in neregula.dar cum ne imbracam de la turci de la chinezi dece nu am incalta si masinile cu asa ceva.ca doar este ieftin. cand am zis ca ne imbracam de la turci si chinezi ma refer la mare parte din romani.asa fac si mare parte din cei cu bmw.e urat sa ai masina din 2000 cu jante chinezesti.adica dracu daca iti permiti sa ai asemenea masina sau ai parinti care iti dau bani sa o intretii............cerele bani de jante ca lumea . oricum parerea ta nu este relevanta pt mine.replicile sunt de cacat.poate le ai tu pe cele mai bune.eu am avut si nu mi au placut si nu vreau sa mai am .asta e diferente de opinie.dar nu i bag aomului in cap ca ar fi bune. decat ca pret. masina te reprezinta ca om.estii ceea ce e pe masina ta.de la roti pana la suruburi si accesori.asta in cazul celor pasionati.cei care au bmw ca e mai cu mot........decat un logan .........nu cred ca e posibil sa i fac sa inteleaga diferenta intre replici si original.la fel si la parfumuri si haine. calitatea primeaza la mine .nu pretul si nici cantitatea...asa ca sa fi sanatos cu replicile tale bune on topic mai bine iti iei de m 5 pe 17.se pisa pe orice replici.de e 34.gasesti pe e bay. SAY NO TO REPLICAS -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nu īnţeleg de ce trebuie să ma jigneşti, cum adică dacă aş gāndi puţin???
Eu am vorbit de replici italieneşti, tu o dai īnainte cu replicile chinezeşti şi turceşti, alea īntr-adevăr sunt gunoaie. Hainele şi īncălţămintea nu au nici o legătură cu maşina şi modul īn care o īntreţii. Dacă am jante replici nu mă īmbrac din Europa dar asta e o altă discuţie, nu este elegant şi nici politicos să vorbeşti de felul īn care se īmbracă cineva, e treaba lui pānă la urmă. Trebuie să ai īn minte şi costurile care presupun achiziţia unor jante noi şi originale. Eu am preferat să cumpar replici noi decāt să arunc banii pe un set de jante originale sh īn stare proastă pe care le găsisem. Un set de jante originale de M5 E39 costă 100 de milioane, un set de replici doar 600 euro. Din moment ce merg zilnic prin Bucureşti şi nu am avut probleme cu jantele, pot spune că sunt ok. |
|
|
![]()
|
|
sunt simple comparatii.mereu facem chestii care nu am vrea sa le facem din cauza banilor facem compromisuri nedorite.sunt sigur ca nu ai fi vrut replici pe masina.dar aveai alte variante mai atragatoare decat cele de m .car eoricum nu se potrivesc estetic pe e 39..te necajesc nu te jignesc ,e o diferenta sper sa o sesizezi.iti luai de pe e bay ceva mai bun decat replici gunoiere.ps alea de italia sunt la fel de parnai ca cele turcesti sau chinezesti.eu am avut .deci stiu ce vb.erau moi .parca erau bureti.in fine
say no to junk wheels -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Arată-mi mie ce puteam lua de pe ebay cu 600 euro. Dar să fie la fel de frumoase, jante pe 16 sau 17 puteam lua şi originale. Cele italieneşti sunt ok, nu arată deloc diferit de cele originale. Crezi că o jantă fabricată īn Italia nu trebuie să respecte nişte standarde de calitate? Īn plus, marea majoritate a jantelor originale BMW sunt jante din aliaj care n-au mai nimic ieşit din comun īn afara design-ului. Modelele forjate de la BMW sunt foarte rare. |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
am vazut un e34 cu m6 rep pe 19 si arata de picai.. umplu tot pasajul ala de la aripi si chiar arata bine.. eram chitit pe RC pana sa le vad, mai ales ca eram intoxicat de cate am tot vazut prin oras; doar ca toate bmw care au M6 rep, le au mici si n-au nici un farmec.. dar.. mai vedem.. ma tot sucesc.
ps. la anvelope ma refeream la alea care sunt mai in interior, mai retrase, decat janta(janta mai lata decat banda de rulare) si asta atat din punct de vedere estetic cat si pt a mai castiga ceva la fata aripilor de care sper s nu frece.. o sa caut pe cineva care sa aiba si le incerc.. cel mai simplu ![]() ps2. da, era vorba de cele italienesti despre care am auzit vorbe bune..:| |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
daca iti plac asa de mult eu zic sa iti iei originale de m6 . snt pe 4tuning unele de vanzare ,iar alea originale arata de pici ,nu replicile ...crede-ma
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
asa e .e diferenta de la cer la pamanat intre originale si replici,fie ele ambele p 19.daca intradevar iti plac ia originale.daca nu,poti incerca bbs ry erau unele p 4tuning care sunt dementiale iar p e34 zic ca ar arata suuuper tare
|
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
da io tot n-am inteles unde dracu e explozia aia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
da io tot n-am inteles unde dracu e explozia aia cred ca se refera la faptul ca va pune cauciucul prin explozie , cauciuc mai mic decat latimea jantei (205 pe 9j cum ar veni ,ca sa se inteleaga ) .....dar pe mine nu ma ajutat cu nimic explozia aia ....mie mi lea umflat cu o palnie care facea presiune mare sa impinga marginea anvelopeii spre buza jantei -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
nici eu .zi ce e cu explozia............
ps alea care le am avut tot itali erau. dar no name.poate erau facute la 23 august.stanta cu made in italy poate face origine.mai ales chinezi.nu cred ca daca si scrie e ele made in italy chiar sunt. in fine am avut in mana 4 jante de seria 7 pe 19 ioriginale. bmw.pe ele scria mare made in italy.dar era stanta bmw si codurile de bmw si etc. sa nu confundam un no name cu una de firma italieneasca. si apropo chiar e plin de replici m6. cauta altceva. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
o reteta veche si buna e ......BBS
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
nu auzi ca omu e fixat cu replici pe 19 sa vezi tu ce fun o sa fie la gume. mai merge si dotz mugello dar e scumpicel http://www.janta.ro/home/branduri/DOTZ/dotz-mugello.aspx -------------------- |
|
|
![]()
|
|
at sa ia replici sa vada pe pielea lui cum e cand la prima groapa se fisureaza
![]() eu mam convins...nu exista ieftin si bun ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
@ionusunt tu asa ai cauciucurile?
am si io o intrebare ![]() pe langa faptul arhicunoscut ca arata bestial, nu se distruge janta? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th June 2025 - 01:57 PM |