![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
si chestia aia cu intercom de sub casetofon ce face ?
tare rau scula ! numa buna de mers cu ea la mare ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Azi am reusit sa montez burdufele de la planetarele fata (new and shiny ![]() eu am mers cu ele rupte si am stricat o planetara ![]() This post has been edited by butcky: Jun 1 2008, 01:12 AM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
ce brand new and shiny sunt
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
o vand
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
pai de ce? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai noua ne-ai cerut voie ?
![]() ![]() glumesc .chiar,de ce ? ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
||||||||
Acum vreo trei saptamani, masina a primit urmatoarele: Capete de bara + bielete de directie, bielete stabilizatoare fata, bucse bara stabilizatoare, pivoti punte si brate cu pivoti fuzeta noi...
![]() O sa mai revin cu cateva poze si de dedesuptul jucariei caci trebuie sa ma mai bag o data in inspectie saptamana viitoare cred. This post has been edited by adi.dima: Oct 15 2008, 12:34 AM |
|||||||
|
||||||||
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 155 Joined: 13-June 07 From: Bucuresti Member No.: 974 Car: e34 Engine: 3.5 ![]() |
Ba masina asta devine din ce in ce mai pe gustul meu..cel mai important la o masina de anii astia e sa aibe articulatiile schimbate si sa nu piarda ulei pe la toate furtunele ![]() Ce sa zic, mai trebuie bucse spate, garniturile de la capacele de diferentiale, simeringuri la cutie ca si acolo "sangera" saraca parca ![]() Poate pui mana si pe interiorul ala recaro de piele neagra de care imi ziceai si o sa fie un e34 foarte frumos si rar la noi...mie imi lua 5 zile sa schimb articulatia si la sfarsit de lene demontam si altele dupa care o lasam asa un timp sa se linisteasca ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
||||||||||||||
Ca sa mai aduc si eu topicul asta prin randul celor vii si sa nu para ca am incetat sa-i mai aduc imbunatatiri IX-ului, mai postez cateva poze cu ce i-am mai facut
![]() "Noul" de aceasta data s-a materializat in lucruri pur estetice precum: Ingerasi de la DEPO, embleme ALPINA, un mic toutch la stopuri bla bla.. Nu in ultimul rand, unul dintre cele 9000 de e34 IX facute, a primit unul dintre cele 5000 de interioare HighLine ever made. Full electric, incalzit fata spate, reglaje lombare la sofer si pasager, frigider, reglaj electric al scaunului de la pasager din spate, pernite pentru suportul picioarelor in spate, masute luminate de mahon si inca ceva la care am renuntat insa, reglaj electric al banchetei spate ![]() PS. mai am putin de lucru la consola centrala (o sa revin cu poze si cu ea cand o fi gata). in rest.. enjoy ![]() |
|||||||||||||
|
||||||||||||||
![]()
|
|
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ?
![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
foarte frumos
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
toate ca toate,nu mi place sa o fac....dar si pe tine tre sa te trag de urechi ......E ALPINA ? ![]() ![]() altfel merge totu la high line (interior) ? adica poti misca din spate scaunul din dreapta si toate draciile ? cu cass ul din cotiera spate ce faci ? daca ramai la filmul propus de mine sa pui un EQ acolo ,sa ma anunti sa iti arat modele ![]() bah emblemele alea sunt superbe.... nu e acelasi film ca ala cu m5 deloc... M5 e comun...il gasesti peste tot...d'aia te zgarie la ochi cand il vezi... ALPINA e mult mai select...si chit ca nu e alpina da superb..... calca si tu peste mentalitatea aia basita de are embleme M5 e gospodar sau daca nu poti sa te abtii lasa omu sa-si puna ce embleme vrea..... si apropo....decat embleme BMW din vitan pe o masina tipla mai bine toate stickerele si emblemele originale M5 din lume pe ea !!!!!!! ![]() This post has been edited by evildeath: Mar 30 2009, 10:15 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Are dreptate ionusunt.
Ce legătură are emblema Alpina cu un BMW non-Alpina? La fel cum nu au nici o treabă emblemele AC S, Hammann sau ///M cu BMW-urile standard. Īn rest, foarte frumoasă şi īngrijită maşina. This post has been edited by Ciupanezu: Mar 30 2009, 01:17 PM |
|
|
![]()
|
|
bah emblemele alea sunt superbe.... nu e acelasi film ca ala cu m5 deloc... M5 e comun...il gasesti peste tot...d'aia te zgarie la ochi cand il vezi... ALPINA e mult mai select...si chit ca nu e alpina da superb..... calca si tu peste mentalitatea aia basita de are embleme M5 e gospodar sau daca nu poti sa te abtii lasa omu sa-si puna ce embleme vrea..... \si apropo....decat embleme BMW din vitan pe o masina tipla mai bine toate stickerele si emblemele originale M5 din lume pe ea !!!!!!! ![]() tu crezi ca eu am pus emblemele de vitan ?tu crezi ca eu nu stiu ca s de vitan >? da macar scrie bmw pe ele...oricum tot ce nu va placea voua la masina mea nici mie nu mi placea,si nu mai exista nimic de genu acum pe ea. poate jantele de 15 vor comenta multi ![]() ba e acelasi film.nu e facuta de alpina nu scrie in talon bmw alpina nu are NIMIC de alpina. intelegi ideea mea ? ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
\ tu crezi ca eu am pus emblemele de vitan ?tu crezi ca eu nu stiu ca s de vitan >? da macar scrie bmw pe ele...oricum tot ce nu va placea voua la masina mea nici mie nu mi placea,si nu mai exista nimic de genu acum pe ea. poate jantele de 15 vor comenta multi ![]() ba e acelasi film.nu e facuta de alpina nu scrie in talon bmw alpina nu are NIMIC de alpina. intelegi ideea mea ? ![]() dap sunt chiar originale... ![]() pai o sa primeasca in curand si jante alpina... ![]() |
|
|
![]()
|
|
ba.. ce sa zic, o sa primeasca si Biturbo in viitor, ca oricum m-am cam saturat de putere (asta depinde numai de planul financiar). Si cum B10 ALLRAD a existat, o sa se apropie mai serios de "acel nume". Jantele da, vor fi alpine pe 18 si ma asteapta cumintele la pitesti.. asta daca nu le da cristi pana fac eu rost de bani, mai ales ca-mi trebuie jante de seria 3 din cauza puntilor mai late; si alea de 3 sunt mai rare). foarte frumos ![]() era curata sau murdara ![]() |
|
|
![]()
|
|
ba.. ce sa zic, o sa primeasca si Biturbo in viitor, ca oricum m-am cam saturat de putere (asta depinde numai de planul financiar). Si cum B10 ALLRAD a existat, o sa se apropie mai serios de "acel nume". Jantele da, vor fi alpine pe 18 si ma asteapta cumintele la pitesti.. asta daca nu le da cristi pana fac eu rost de bani, mai ales ca-mi trebuie jante de seria 3 din cauza puntilor mai late; si alea de 3 sunt mai rare). era curata sau murdara ![]() tari alea ...dar parca sunt de e39 (adica au et 20 si ceva) . Oricum sa le iei capacele daca le iei -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 04:39 PM |