IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

95 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> probleme personale, orice:P
Rating 4 V
316i
post Dec 24 2007, 04:03 PM
Post #361

Road Runner

Group: Members
From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

Sunt pline blocurile de tot felul de mosi si babe unul mai retard decat altul care au impresia ca tot blocul e al lor.
In halul de "civilitatie" la care s-a ajuns la noi cu vorba buna nu mai faci absolut nimic. Pana cand nu-i arzi bine acolo unde-i doare nu vor intelege niciodata. Vorbesc atat de cei in varsta cat si de astia mai tineri. Teorie aplicabila si pe sosele. Daca s-ar da amenzile care ar trebui sa se dea ar fi altceva.

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.
Go to the top of the page

+Quote Post
iulian325
post Dec 24 2007, 04:38 PM
Post #362

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: IASI
Member No.: 307
Car: -
Engine: -

dupa 4.000km sapt trecuta sunt fericit sa va regasesc
sa stiti ca problemele vin si pleaca ...in functie de noroc
iar de sunteti sanatosi le rezolvati pe toate
craciun fericit!

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Dec 25 2007, 10:59 PM
Post #363

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

sa revenim asupra problemei.sarbatorile astea ca si ziua de nastere si mos niculae si ultimele 3 luni au fost si sunt un cosmar.banuiesc ca cei care stiti ce inseamna iubirea si ce inseamna sa iubesti stiti .cei care nu stiti doar puteti banui sa presupune.simnt ca iadul a ajuns la portile sufletului meu .sau invers acele porti au reusit sa mi intre in suflet si acolo au mistuit tot.simt numai flacari dar nu de bucurie si de fericire.flacari vulani de durere.ce o fi fericirea??eu unu nu stiu sa va spun caci nu am cunoscut o niciodata de cand m am nascut .desi as vrea sa va impart sentimentul si sa fiu bucuros ca va spun ..nu am cum.oricum un lucru e sigur sa iubesti si sa nu ai jumatatea e mai rau decat sa nu iubesti deloc.fericiti fie cei care nu simt nimic .ce sa va mai zic nu stiu cum s ama vindec am taieturi adanci in suflet ranile sunt inca proaspete .imi e dor de tot ma macin singur ma ucid ma chinui sa supravietuiesc.simt ca totul sa naruit as vrea sa mi dau viata pt cineva care are nevoie de ea.dar nu pot sa fac asta nu stiu cum ma indepartez de tot ma scufund ...ma trec ganduri obscure ma macina trecutul.nu mai e nimic din ce era inainte
toate si au schimbat forma culoarea gustyul sensul.ma simt singur .nu mai vad bmw uri pe strada nu mai vad fete nu mai simt parfumurile nu mai aud muzica care o stiam desi e aceasi mie imi pare alta .lumea imi [pare alta .ma vad in frig dezbracat si vad cum oameni trec pe langa mine si nu ma observa .dau din rau in mai rau .vb toata ziua de moarte de rai de ingeri de parca asta ar fi singura mea salvare.ma gandesc ca dca as ajunge acolo as cunoaste fericirea.mi am pierdut rabdarea speranta am pierdut tot .nu mai vad luminitele din brazi nu mai simt craciunul .nu mai simt nimic.nu prea stiu cum sa va explic in cuvinte nici eu nu stiu ce i cu mine.am orbit am pierdut tot .asa ma simt.ma uit la masinile mele de parca as vedea dacii .eu care inainre le sorbeam din priviri acum pt mine nu prea mai sunt mare lucru
si asta ma doare si mai rau .cred ca am schimbat prefixul la 30 si nu mai sunt cel ce eram
ma doare dezinteresul asta fata de viata fata de tot ce e in jurul meu care il afisez ma doare ca am ajuns asa .imi doresc sa nu ma fi nascut imi doresc sa nu o fi vazut niciodata imi doresc sa nu o fi cunoscut sa nu aflat de viata ei .imi doresc sa nu fi existat in viata mea.l am intrebat pe mos craciun in gand daca mi poate aduce moartea ......a zambit si mi a spus; CEA DAT DOMNUL OMU NU POATE LUA.si mi a inchis gura.asa ca ma voi mai chinui printre voi sa mai traiesc niciodata asa fericit ca inainte.macar va mai am pe voi ..........................nu am plans niciodata atata si niciodata de ziua mea de nastere de mos niculae de mos craciun .nu e prea interesanrt si sper din tot sufletul sau cea mai ramas din el sa nu patiti sau s asimtiti vreodata asa ceva.nu mai scriu ca am scris prea mult.mai las si pt alta zii ca perioada asta simt ca va tinee o perioada destul de lunga.pot s ava spun fara sa va ganditi la chestii gay ca va iubesc si mi mai gasesc alinarea in voi si in masini si muzica.cam atata mi a ramas.va multumesc ca existati .v as ura serbatori fericite si va voi ura asta dar din [acate eu nu prea sttiu ce e fericirea si ce inseamna ea.dar va doresc sa o cunoasteti si sa mi spuneti si mie cum e.scuze pt greselile ortografice.nimeni nu i perfect.o seara placuta alaturi de familii iubite iubiti prieteni animalute.

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed

+Quote Post
xox
post Dec 26 2007, 12:29 AM
Post #364

Beer Powered

Member No.: 460
Car: E36
Engine: M43B16

Singur, friptura de rata si mult vin. Craciun Fericit.

PS: Florine stii ca suntem aici.

--------------------
Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20

+Quote Post
bartro
post Dec 26 2007, 02:36 PM
Post #365

zijdelings geïnteresseerd

Group: Super Moderators
From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

Am sarbatorit Craciun cu familia de prietena mea. Prea multe mancare, prea multe bauturi. Dar toate lumea a fost bine dispus.

Florine, sa nu renunti la viitor ca poate aduce ce vrei tu, numai sa fi deschis pentru un inceput nou. 30 de ani, un an noua incepe, lumea este la picoarele tale.

Pentru toti care au exagerat cu mancare, o melodia dedicata din partea mea [blues alert]:

http://www.youtube.com/watch?v=elmMp8uSaUE

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Jan 13 2008, 07:44 PM
Post #366

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

am o mare rugaminte.dorinta vis ce o fi .as vrea sa stiu sau sa mi spuna si mie cineva cum dracu e fericirea?
ca bucuria cu fericirea nu are nii o legatura.
bucuros stiu cum e sa fiu ca am mai fost si eu si mai sunt ocazional
vreau sa stiu ce e fericirea,. ca sigur exista o diferenta intr e ele.soo astept pareri .

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed

+Quote Post
brown.shark
post Jan 13 2008, 10:20 PM
Post #367

100% BMW corupt

Member No.: 659
Car: e 28
Engine: m 21

QUOTE (bartro @ Dec 26 2007, 02:36 PM) *
Am sarbatorit Craciun cu familia de prietena mea. Prea multe mancare, prea multe bauturi. Dar toate lumea a fost bine dispus.

Florine, sa nu renunti la viitor ca poate aduce ce vrei tu, numai sa fi deschis pentru un inceput nou. 30 de ani, un an noua incepe, lumea este la picoarele tale.

Pentru toti care au exagerat cu mancare, o melodia dedicata din partea mea [blues alert]:

dude , you-re sick... biggrin.gif lgh (24).gif lgh (12).gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif.............................................................but you're a good chap...

This post has been edited by brown.shark: Jan 13 2008, 10:23 PM

+Quote Post
georgem
post Jan 13 2008, 11:45 PM
Post #368

100% BMW corupt

From: Bucuresti
Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

A venit vecinul de sub mine ca ii picura apa in baie de la mine... De data asta e e la robinetul de apa rece (cel care separa instalatia din baia mea de teava comuna), dupa ce acum cateva luni s-a intamplat acelasi lucru cu robinetul de apa calda.
Mie groaza de subsolul blocului, ca stiu unde trebuie sa ajung ca sa opresc apa pe coloana, trebuie sa ma strecor prin niste locuri stramte, trecand peste tevi de cateva zeci de cm grosime, si peretii sunt plini de gandaci de la 5 cm in sus marime sad.gif

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)

+Quote Post
iulian325
post Jan 14 2008, 08:06 AM
Post #369

100% BMW corupt

te-ai uitat la prea multe filme de groaza
ia si bea ceva
pune ochelari negri de soare
apoi opreste apa de pe coloana generala sa sufere toata lumea biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Zom
post Jan 14 2008, 09:04 AM
Post #370

100% BMW corupt

From: bucuresti
Member No.: 6

QUOTE (bartro @ Dec 26 2007, 02:36 PM) *

florine, din cate stiu eu inca nu a gasit nimeni definitia fericirii. sau reteta ei. unii sunt fericiti ca se trezesc dimineata, altii cand vad copacii astia de zahar, altii cand le iese o afacere, iar altii...niciodata. oricum, un lucru e clar: daca iti mai plangi mult de mila, nu faci decat sa te indepartezi de starea de fericire dorita. inteleg ca ti se trage de la o fata. de care ti-ai batut joc. ea a plecat la altul, iar acum te-a apucat pe tine dragostea de ea. ghinion. macar data viitoare te vei gandi ce faci si vei sti sa faci lucrurile cum trebuie. sau nu. depinde doar de tine.
ai avut un an mizerabil, e clar, dar ar cam fi cazul sa il dai la spate. fii fericit ca ai o casa a ta, ai un atelier al tau, si cel mai important - ai o mare pasiune. si cred ca ai si prieteni. de sanatate trebuie sa ai grija. ce mai trebuie? femeie? las' ca apare ea cand ii va veni timpul sa apara. hai ca mai e un pic si vine primavara, iti inverzeste gradinuta si incearca sa te bucuri de lucruri mici, banale.

sa nu ma injuri. stiu cum e sa ai impresia ca esti intr-o fundatura din care nu mai poti iesi, dar eu in situatia asta am avut o vorba, care s-a aplicat mereu : "pentru barza chioara face Dumnezeu cuib".

mult noroc, bafta si sanatate...restul vine de la sine smile.gif

+Quote Post
MeHigh
post Jan 14 2008, 09:26 AM
Post #371

Roadrunner

Member No.: 1,273
Car: E39
Engine: M57D30

Mi-au venit amenzile de asta-vara de la Cluj, 98 km/h in localitate la camera 1, KM 454 si camera 2 102 km/h in localitate, la km 458. Prima poza e facuta la ora 23:23:00 si a 2-a la 23:23:09 . Spuneti-mi careva, va rog, cum e posibil sa parcurgi 4 km in 9 secunde? P.S- au zis ca-mi iau permisul 90 de zile, mi-au taiat picioarele sad.gif in afara de amenda de 700 RON (cumulate ambele amenzi).
Nu stiam de camerele de acolo, era tarziu. Permisul, am fost sa intreb la Pol Rutiera, au zis sa mai circul, la ei nu figurez cu el suspendat ( in Arges, localitatea de domiciliu desi le-am aratat procesele verbale de constatare). Acu, dati-mi un sfat, ce sa fac? Daca circul asa, o data la 2-3 zile mai opresc langa politie, sa intreb daca mi l-au suspendat....daca nu, mai circul si tot asa. Un sfat, va rog.

This post has been edited by MeHigh: Jan 14 2008, 09:29 AM

--------------------
Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one

+Quote Post
iulian325
post Jan 14 2008, 12:10 PM
Post #372

100% BMW corupt

unde drak sunt camere acolo
cei din cluj de ce nu zic nik?

hm
am trecut de 4 ori pe acolo...cam repede sad.gif

+Quote Post
MeHigh
post Jan 14 2008, 12:24 PM
Post #373

Roadrunner

QUOTE (iulian325 @ Jan 14 2008, 12:10 PM) *

hm

Intre Turda si Cluj sunt 2 camere, cel putin eu pe astea 2 le-am luat, asta s-a intamplat asta-vara in iulie. Aveti grija acolo. Am sa ma uit pe PV si va spun satele/comunele in care sunt amplasate cele 2 camere.

--------------------
Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one

+Quote Post
Rares
post Jan 14 2008, 12:24 PM
Post #374

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Engine: e12

hm

Intre localitatea Turda si Cluj-Napoca (E60) sunt 4 radare permanente, cu camera de filmat/pozat. Radarele sunt in localitatile Tureni, Feleacu, Vilcele, Martinesti. Nu neaparat in ordinea asta.
Respectati toate limitele de viteza. Radarele sunt anuntate prin indicator rutier.

Mai este un radar la iesirea din Turda spre Cluj-Napoca.

LATER EDIT:
Respectati indicatoarele de trecere de pe banda 2 pe banda 1, atunci cand de pe banda 2 se iese de pe drumul principal, prin virare spre stanga.

This post has been edited by Rares: Jan 14 2008, 12:33 PM

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post
Rares
post Jan 14 2008, 12:37 PM
Post #375

55% BMW corupt

Member No.: 1,066
Engine: e12

QUOTE (MeHigh @ Jan 14 2008, 09:26 AM) *
Mi-au venit amenzile de asta-vara de la Cluj, 98 km/h in localitate la camera 1, KM 454 si camera 2 102 km/h in localitate, la km 458. Prima poza e facuta la ora 23:23:00 si a 2-a la 23:23:09 . Spuneti-mi careva, va rog, cum e posibil sa parcurgi 4 km in 9 secunde?

In localitatea Tureni sunt 2 radare, daca nu ma insel. Pe tine te-au prins in aceeasi localitate 2 radare. Si nu ai facut 4km. biggrin.gif Dupa ce ai trecut de primul, probabil ca te-a luat al doilea radar. Cei 4 km reprezinta distanta intre locurile in care sunt montate radarele.
Probabil ca radarul de la km 458 te-a luat cand tu erai la km 456, sau ceva de genul asta. Eu asa imi explic.

--------------------
I can take you there faster....

+Quote Post
georgem
post Jan 14 2008, 01:08 PM
Post #376

100% BMW corupt

Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

QUOTE (iulian325 @ Jan 14 2008, 08:06 AM) *
te-ai uitat la prea multe filme de groaza
ia si bea ceva
pune ochelari negri de soare
apoi opreste apa de pe coloana generala sa sufere toata lumea biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Nu e de la filme de groaza, chiar asa sunt gandacii de la subsol.
Nu stiu care e coloana generala, ca as opri-o pe aia daca ar fi mai accesibila. Vad eu deseara cand ajung acasa cum fac.

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)

+Quote Post
alex230ro
post Jan 14 2008, 01:52 PM
Post #377

100% BMW corupt

Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

pentru cei care au amenzi de radar

This post has been edited by alex230ro: Jan 14 2008, 01:53 PM
Attached File(s)
Attached File  contestatie.doc ( 32K ) Number of downloads: 153
Attached File  Extras_norma_radar.doc ( 77K ) Number of downloads: 156
Attached File  instructiuni.doc ( 33K ) Number of downloads: 119

--------------------
cotetz 1,8is

+Quote Post
MeHigh
post Jan 14 2008, 02:07 PM
Post #378

Roadrunner

Pe mine m-au luat camerele din:
1. Tureni (prima, la km 450)
2. Martinesti (a 2-a, km 454)

Asa scrie pe PV sau de D-zeu mi-ai trimis ei acolo. Pe hartiile trimise de ei apare si poza masinii mele, si din sens opus alte 2 masini mari (camioane).

Din cele scrise de tine, alex230ro, sa intelec ca acele camere din judetul Cj nu au benzi cu senzori in asfalt, si nu pot determina viteza? (cam asa reiese din textul 3 " Instructiuni.doc")

--------------------

+Quote Post
florin83
post Jan 14 2008, 02:15 PM
Post #379

100% BMW corupt

Group: Root Admin
Member No.: 13
Car: E36 325i
Engine: M50 192CP

hm

am fost prin cluj acum vreo 2 luni si cel cu care am fost si-a luat la fel vreo 2 amenzi pe acolo. i-au venit acum la inceputul anului acasa.

+Quote Post
alex230ro
post Jan 14 2008, 02:35 PM
Post #380

100% BMW corupt

Member No.: 15
Car: E30
Engine: M42

@ MeHigh asa zice acolo smile.gif trebuie vazut la ele daca nu sunt ca alea de pe Valea Prahovei .
edit :am gasit articolul asta ,se pare ca sunt camere normale cu oarece soft la ele http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=628
acum trebuie vazut daca sunt omologate laugh.gif totusi nu inteleg cum merge sistemul,pe procesul verbal scrie cu ce radar ai fost inregistrat?

This post has been edited by alex230ro: Jan 14 2008, 02:42 PM

--------------------
cotetz 1,8is

+Quote Post

95 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 12:53 AM