IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

95 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> probleme personale, orice:P
Rating 4 V
io'sŪ
post Oct 4 2007, 09:30 PM
Post #261

.

Group: Super Moderators
From: Bucureşti
Member No.: 72
Car: .
Engine: .

si o sa fie din ce in ce mai rau ... din pacate sad.gif

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"
Go to the top of the page

+Quote Post
81DMC77
post Oct 8 2007, 07:44 PM
Post #262

Marcel D.

Group: Members
From: Corusu
Member No.: 1,035
Car: E39 + E46
Engine: M52 2.0 150CP + M43

Cred ca innebunesc si eu si o sa incep sa bat pe cineva. Cat timp a avut sotia mea Corsa, in fiecare zi aparea acasa cu cate o lovitura de portiera in vopseaua masinii. Tin sa mentionez ca se intampla in parcarea spitalului in care lucreaza. Acum nu numai ca i-a zgariat-o, dar i-a si indoit aripa fata stanga la BMW-ul proaspat luat. De aflu cine a fost, vai de mama lui evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif evil (20).gif

--------------------
Marcel D.

BMW E39 520i, BMW E46 318i, Seat Toledo 2.0 FSI - under destruction
----------------------------------------
ex E30 318i, ex E30 324d

+Quote Post
Mihai_AMD
post Oct 12 2007, 06:00 AM
Post #263

> Membru de onoare <

From: Gaesti,Dambovita
Member No.: 988
Car: E12, E34
Engine: M20B20, M50B20

Sunt asa trist sad.gif(( !!!Cu cateva saptamani in urma am dat un anunt cum ca am un tovaras care are un e34 in stare suuper doar ca e putin atins in fata,prilej cu care im luat farurile smiley pt e12 meu.masina,cea din poze,a avut nr de deutsch si iau expirat.in fine.ar fi dato si cu totul la 30 mil zicea acu 2 luni.intre timp,cand vb cu el ma tot vaitam ca sunt in lucru cu e12-ele(care acu e aproape gata de luat de la mecanic smile.gif ) si ma vaitam la el ca nu prea am bani sal termin.el intre timp,nush ce prob a avut si a dat e34 unui tip din buc cu ..... 15milioane !!! wallbash.gif .mia zis de asta a 2a zi si am simtit ca mor in telefon si eu si tata.ma zic de ce nu miai zis ma ca il luam eu la 15mil,faceam ce faceam si tio luam eu.a zis ca de,ma stia inglotat cu e12-ele si nu mia mai zis.masina era full,'92.520i 24v.vb lu tata de o luam sa stau vara in ea la umbra si tot merita 15mil .asta e.sad.gif.mai ales ca imi placea masina de cand mergea si am mers o gramada eu cu ea..

--------------------
BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995
BMW E39 530d M57,since 1999
BMW E39 530d M57,since 2002

+Quote Post
TiL
post Oct 12 2007, 11:09 AM
Post #264

100% BMW corupt

Group: Administrators
From: Bucuresti
Member No.: 7
Car: E28 525i
Engine: M30 2.5 147cp

UAU! ce pomana...

--------------------
Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i

ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i

+Quote Post
CRM112
post Oct 12 2007, 12:49 PM
Post #265

100% BMW corupt

From: penthouse
Member No.: 1,040
Car: e34 FL dric
Engine: mm 143; trebuie ejectat

prin amabilitatea primariei ......................... sau cine este de vina ca exista acolo asa ceva, am luat aseara un cataroi (mare) de piatra cubica fix cu roata.
Din singura masina care mergea drept cand luam mana de pe volan, acum nu mai am nici una.
Din singura masina cu 4 jante& 4 cauciucuri perfecte, acum nu mai am nici una.
In schimb, am un cauciuc bun de aruncat la gunoi (o galma ovala cu diametrul mare de cam 15-20 cm).
Pe langa asta, am o pana de un milion dat pe indreptarea si cosmetizarea jantei.
On top of it all, am nevoie de 2-4 cauciucuri identice de iarna. annoyed_h4h.gif

+Quote Post
brown.shark
post Oct 12 2007, 05:48 PM
Post #266

100% BMW corupt

Member No.: 659
Car: e 28
Engine: m 21

QUOTE (CRM112 @ Oct 12 2007, 01:49 PM) *
prin amabilitatea primariei ......................... sau cine este de vina ca exista acolo asa ceva, am luat aseara un cataroi (mare) de piatra cubica fix cu roata.
Din singura masina care mergea drept cand luam mana de pe volan, acum nu mai am nici una.
Din singura masina cu 4 jante& 4 cauciucuri perfecte, acum nu mai am nici una.
In schimb, am un cauciuc bun de aruncat la gunoi (o galma ovala cu diametrul mare de cam 15-20 cm).
Pe langa asta, am o pana de un milion dat pe indreptarea si cosmetizarea jantei.
On top of it all, am nevoie de 2-4 cauciucuri identice de iarna. annoyed_h4h.gif

condoleante !! care janta ai lovit-o ? da-mi poze poate le cumpar asa cum sint fara sa le repari . de ce nu faceti oameni buni poze cu locul , cu avaria , cu patra / groapa / canalul si apoi sa dati primaria in judecata...sintem in EU...

+Quote Post
bartro
post Oct 12 2007, 06:40 PM
Post #267

zijdelings geïnteresseerd

From: around here
Member No.: 530
Car: 114 2002 / E12 528
Engine: M10 100cp / M30 165cp

QUOTE (brown.shark @ Oct 12 2007, 06:48 PM) *
condoleante !! care janta ai lovit-o ? da-mi poze poate le cumpar asa cum sint fara sa le repari . de ce nu faceti oameni buni poze cu locul , cu avaria , cu patra / groapa / canalul si apoi sa dati primaria in judecata...sintem in EU...

Cate poze ar fi rolleyes.gif
Dar de fapt asa trebuie procedat.

--------------------
Black heart scarring darker still
To keep up with me
You've got to walk like a panther tonight

+Quote Post
CRM112
post Oct 12 2007, 10:33 PM
Post #268

100% BMW corupt

From: penthouse
Member No.: 1,040
Car: e34 FL dric
Engine: mm 143; trebuie ejectat

spuneti bine cu pozele si asa as fi procedat, numai ca la modul general nu am cu ce sa le fac, si in plus este ceva alergatura, iar in situatia de aseara ar fi cam complicat oricum, pentru ca nu prea aveam ce cauta pe acolo cu masina...cred.

am fost astazi primul lucru sa indrept janta si a iesit ok; nu ma asteptam sa se poata indrepta, arcul de cerc dintre 2 spite, din 5 devenind in mare drept, iar in mijloc putin indoit si in exterior. Pana acum am dat 95 ron mad.gif si trebuie sa gasesc urgent 2 cauciucuri de iarna noi wallbash.gif cum erau si ăla

Cauciucul pereche il pun in schimb la rezerva la beemer - unde am un cauciuc slick (in sensul naspa )

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Oct 13 2007, 05:02 PM
Post #269

me,love,ciupacabra

From: ROMANIA
Member No.: 50
Car: 3.0, 2000,2800CS,2500
Engine: M 30 si 1 M10

daca vrei cauciucuri d eiarna au ceva pot s ate ajut .doar sa mi zici marimea.fiecare cu ale lui
am tot incercat apun luneta la cs u si nu am reusit m asimt frustrat oarecum.desi nu cred ca ar trebui ca e prima oara in viat acand am icnercat sa pun o luneta.acuma sunt trist ca masina sta sub plastic si nu pot sa fac nimic la ea.ca e si frig rau.ma doare sufletu cnd stiu ca cealalta sta in ploaie la vopsitor acasa.doamne ce soarta trista am
e urat rau sa nu ti ajunga bani sa faci ce ti lace sau doresti.dar mai urat decat sa fi bolnav sau s ate nasti cu cine stie handicap nu cred ca se poate.asa ca ma mai enervez cate un pic si incerc sa ma dreg singur lasa ca se face lasa ca o sa dai datoriile lasa ca o sa nu stiu ce .numai lasa zic,

--------------------

Uploaded with ImageShack.us
girls allowed

+Quote Post
316i
post Oct 13 2007, 05:36 PM
Post #270

Road Runner

From: La dreacu'
Member No.: 9
Car: BMW E30 08/90
Engine: 08/94 M42 318iST

Aaaaa, si cand am vrut sa-ti explic cum sa pui luneta ai sarit repede ca stii tu maine bine. dry.gif

--------------------
16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008.

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Oct 13 2007, 06:08 PM
Post #271

me,love,ciupacabra

bai nene fiecae face in felul lui.eu fac cum scrie in carte nu cum le pui tu sau altu .ca nu am experienta este altceva
.si nu cum se aseaza chederul pe masina se bate se face nu stiu ce tampenii de la ei.eu asa vreau sa il pun cum scrie in carte

--------------------

girls allowed

+Quote Post
butcky
post Oct 15 2007, 02:48 PM
Post #272

100% BMW corupt

Group: Insiders
Member No.: 24
Car: e30 - 325ix din '89
Engine: 2.5 - 171 cp

M-am saturat de mizeria din jurul blocului sad.gif
Au facut trasee ca sa traga toate cablurile prin pamant si au uitat sa vina sa faca curat dry.gif Trebuie sa-mi spal catelul de 3 ori pe zi cand vine de afara sad.gif
Attached thumbnail(s)
Attached Image
Attached Image
Attached Image
Attached Image

Attached Image
Attached Image
Attached Image

--------------------
e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)

+Quote Post
io'sŪ
post Oct 15 2007, 03:22 PM
Post #273

.

ce te mira, doar traim in rromania tongue.gif

--------------------
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE"

+Quote Post
Mihai_AMD
post Oct 15 2007, 04:05 PM
Post #274

> Membru de onoare <

From: Gaesti,Dambovita
Member No.: 988
Car: E12, E34
Engine: M20B20, M50B20

QUOTE (io`s @ Oct 15 2007, 03:22 PM) *
ce te mira, doar traim in rromania tongue.gif

...si asta ne ocupa tot timpul laugh.gif

--------------------
BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995
BMW E39 530d M57,since 1999
BMW E39 530d M57,since 2002

+Quote Post
Vinti
post Oct 15 2007, 05:32 PM
Post #275

0% BMW corupt

From: Bucuresti - Militari
Member No.: 57
Car: Opel Vectra A
Engine: c18nz

Sa va spun si problema mea personala mad.gif

In urma cu 5 ani imediat dupa ce am terminat stagiul militar m-am angajat in MApN la o unitate militara langa Buc. ma tentat salariul 550 ron era ceva acum 5 ani iar salariile in "civilie" erau in jurul sumei de 300 - 400 ron.
Eram angajat pe functia de centralist telefonic [ adica stateam degeaba ], mai lucram si 24/48 ce mai era super, odata cu trecerea timpului salariul a crescut ajungand sa am in luna mai 2007 1300 ron.
Prin luna februarie iau in primire de la coleg care a plecat la pompieri diferite lucruri.
Problema a aparut in luna iulie 2007, m-am dus la bancomat sa scot salariul si cand dau la interogare sold vad 1000 ron, intreb la unitate de ce am luat atat si imi zic ca imi opreste garantie pentru ca am gestiune si nu se mai da un spor pe care il luam pana atunci, mentionez ca salariul meu este de 660 ron + 450 ron norma de hrana [ in loc de bonuri de masa ] + alte sporuri.
In luna august iau tot 1000 ron mi-am zis asta e pana se strange un salariu [ adica 660 ron ] iau mai putin dar luna trecuta am lat 950 ron am crezut ca a fost o greseala dar cand am intrebat la financiar au dat din umeri ca si cum ai fi zis " de unde sa stim noi de ce iei atat".
Pe data de 8 octombrie imi inaintez demisia incepand cu data de 15 octombrie [ sa am timp sa predau gestiunea ] iar azi cand am verificat sa vad daca sau bagat salariile am vazut incredibila suma de 845 ron.
Deabea astept sa ma duc miercuri la unitate sa vad si eu cum sa ajuns la aceasta suma.
De la 1 noiembrie ma duc la noul meu loc de munca si totodata fostul loc de munca al prietenei mele la o firma de distributie.
Cam atat......ma duc sa schimb radiatorul la masina poate ma mai calmez.
PS
dupa ce sa sunt suparat pe viata am mai constatat ca nu mai am cricul si cheia de roti......probabil au uitat baietii de la service unde am vopsit masina sa-l puna inapoi asta e se mai intampla mai uita omu mad.gif mad.gif

--------------------
Opel Vectra c18nz

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Nov 3 2007, 12:26 PM
Post #276

me,love,ciupacabra

mi am pierdut iubita .si numai eu sunt de vina .mi am batut joc de ea 3 ani .am tratat o ca si cum nu ar exista .si cand am vazut in bratele altuia cand se saruta in fata casei ei mi sa rupt sufletul.nu mai am chef de nimic nu mai simt nimic.simt ca am murit.desi ar fi fost mai bine daca ar fi fost asa.cat am putt s apierd am fost orb legat la gura ,ma doare tot in mine.ma simt gol .dece acum dupa ce sa terminat .dece acum si nu am simtit asta cand am avut o in palma.dece am intors palma sa se prabuseasca.dece indiferenta mea a omorat o ingera.sunt un nennorocit.nu i prima oara cand fac asa ceva.nu s obosnuit deact sa fu singur acasa eu si fiarele mele .am plans 2 zile in continuu dupa ce am vazut in bratele lu ala cum si a intins gatul spre buzele lui.atunci pt mine sa rupt cerul ,a disparut culoarea florilor nu mai simt mirosul lor am murit .sunt o carcasa un robot.mi a zis ca a inghetat totul in ea pt mine .ca s adus cu ala sa ma uite .ca la sarutat si si dorea sa fiu eu in locul lui ,ca ma vedea pe mine in el .si eu stateam acasa si vb si chicoteam cu tot felul de fete .ca ma gandeam ca nu i nimic grav sa fi parasit.pana am realizat .a durat ceva timp.acum nu mai este nimic.a zis ca i am oferit prea multa suferinta .si nu vrea sa se mai intoarca la suferinta.si cum pot sa fac ca are dreptate.isi dorea o familie cu mine copii si eu radeam ca prostul si am zis NU.ca nu vreau asa ceva.am inselat o in toate felurile posibile.mi am batut joc de viata ei.si acuma simt tot ce a simtit ea .numai ca la 10 % din ce simtea ea.asta e una din clipele n care as vrea sa mor in care as vrea sa nu ma fi nascut .colegul ei de servici pe el il urasc de moarte.desia trecut pe langa mine dupa ce sau sarutat in fata mea .am lasat capul jos am strans din dinti si am strans pumnii.stiam ca in clipele alea ma simt un rechin infometat de sange.daca ma pierdeam atunci poate nu va mai vb atunci.imi doream sa il omor.sa il privesc asa cum il privea ea in ochi cand la sarutat.dece ca barbati unii nu ne dam seama niciodata ce avem langa noi. buci esti in aceasi situatie si tu iti bati joc.am crezut ca asa e barbatesc ca pizda masi si ce care i problema.dar de mult eori nu e asa.am inselat o
ma simt murdar si regret ca am facut o
regret fiecare clipa in care nu am ascultat o in care i am respins dorinta de a face copii cu mine de a sta langa mine pana la sfarsitul vietii.regret ca ma uit dupa alte femei si poftesc .cred ca e o boala in mine care nu o pot vindeca .imi e frica .simt ca ma golesc .imi pare rau si nu pot sa accept iertarea ei si celor de care mi am batut joc.o sa mor cu regrete mari .si nu pot face nimic sa le sterg
iertati ma ca va obosesc .dar nu mai stiu ce fac .ma invart in cerc si simt ca ametesc.imi e frica de necunoascut
imi e frica s aam o familie.ema tu ce ai facut cum ai facut????
si cei mai rau cand mai vazut asa oameni care credeam ca sunt tari si puternici
si au dezvaluit in fata mea dramele.nu am stiut niciodata ca varul meu plange si acuma si regreta ca si a [ierdut iubita cu care a stat 5 ani.si mi a zis ca i e scarba si nu poate sa se apropie de nici o fata.la un moment dat am crezut ca i gay dreacu.

--------------------

girls allowed

+Quote Post
butcky
post Nov 3 2007, 01:28 PM
Post #277

100% BMW corupt

Member No.: 24
Car: e30 - 325ix din '89
Engine: 2.5 - 171 cp

Nasol! Stiu bine prin ce treci sad.gif
Irina, fata cu care eram de 2 ani, s-a cuplat cu un coleg de servici imediat cum s-a angajat la Vodafone. Ala era o hidosenie! Daca gasesc poza v-o arat! Dupa 1 an a fost data afara din Vodafone si a 2-a zi s-a despartit de ala. smile.gif)))) Acum s-a cuplat cu un prieten de-al meu (fost) - Emil Americanu'. Multi il cunoasteti. Avea un e30 ix break negru cu numere de Germania.
Acum, dupa 2 ani de atunci, abia pot sa spun ca m-am vindecat 100%. Chiar daca e nasol, nu mi-e rusine sa recunosc! 6 luni am plans (la propriu) dupa ea zi de zi. Nu dormeam, nu mancam, nu vb cu nimeni. Usor usor am uitat-o!
Interceptore, ca sa treci peste perioada asta nasoala si sa o uiti trebuie sa stai mult cu prietenii. Mergi la munte, la un gratar, iesiti la un bar. Nu sta singur in casa ca-ti faci mai rau! De reampacat cu ea nici nu te gandi! "Ciorba reancalzita nu mai e la fel de buna!" Si daca a inceput sa iasa cu altii e si mai rau! Uit-o! Sunt o groaza de femei pe lumea asta!!!!
Daca vrei, iesim in seara asta la un suc... wink.gif Te sun mai pe seara!

--------------------
e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)

+Quote Post
io'sŪ
post Nov 3 2007, 04:09 PM
Post #278

.

QUOTE (INTERCEPTOR @ Nov 3 2007, 12:26 PM) *
iertati ma ca va obosesc .dar nu mai stiu ce fac .ma invart in cerc si simt ca ametesc.imi e frica de necunoascut
imi e frica s aam o familie.ema tu ce ai facut cum ai facut????

tine minte: viata merge inainte, o sa fie greu o perioada apoi o sa-ti treaca...
incearca sa-ti umpli timpul liber, nu lasa ca gandurile sa te copleseasca

QUOTE (butcky @ Nov 3 2007, 01:28 PM) *
Nasol! Stiu bine prin ce treci sad.gif
Irina, fata cu care eram de 2 ani, s-a cuplat cu un coleg de servici imediat cum s-a angajat la Vodafone. Ala era o hidosenie! Daca gasesc poza v-o arat! Dupa 1 an a fost data afara din Vodafone si a 2-a zi s-a despartit de ala. smile.gif)))) Acum s-a cuplat cu un prieten de-al meu (fost) - Emil Americanu'. Multi il cunoasteti. Avea un e30 ix break negru cu numere de Germania.
Acum, dupa 2 ani de atunci, abia pot sa spun ca m-am vindecat 100%. Chiar daca e nasol, nu mi-e rusine sa recunosc! 6 luni am plans (la propriu) dupa ea zi de zi. Nu dormeam, nu mancam, nu vb cu nimeni. Usor usor am uitat-o!
Interceptore, ca sa treci peste perioada asta nasoala si sa o uiti trebuie sa stai mult cu prietenii. Mergi la munte, la un gratar, iesiti la un bar. Nu sta singur in casa ca-ti faci mai rau! De reampacat cu ea nici nu te gandi! "Ciorba reancalzita nu mai e la fel de buna!" Si daca a inceput sa iasa cu altii e si mai rau! Uit-o! Sunt o groaza de femei pe lumea asta!!!!
Daca vrei, iesim in seara asta la un suc... wink.gif Te sun mai pe seara!

ai dreptate!

wink.gif

florineee... capu' sus, mergi inainte !

--------------------

+Quote Post
iulian325
post Nov 4 2007, 05:53 PM
Post #279

100% BMW corupt

From: IASI
Member No.: 307
Car: -
Engine: -

greu
naspa

+Quote Post
INTERCEPTOR
post Nov 4 2007, 09:09 PM
Post #280

me,love,ciupacabra

nu stiu ce sa zic cu ciorba
deocamdata vb la tel si plangem aman2 ,ia ma cearta ca dece nu am spus mai demult ca o iubesc si tin la ea.dece ma m purtat urat si am alunat o de langa mine cand ea ma considera lumina ochilor ei .si eu nu pot sa ma scuz in nici un fel ca am fost un mitocam.faptul ca a iesit cu ala si ca am vazut ma facut sa realizez ca o iubesc.daca nu vedeam poate treceam foarte usor peste.asta cu ciorba poa sa fie buna poa sa fie acra.stiu ce ziceti.dar poate am o sansa sa nu fie acra.daca va fi atunci doar imi voi fi prelungit agonia.plang si eu ca sun om nu bucaa de stanca.deocamdata plang mai intr una vb ore intregi la tel,dar simt in vocea ei ca nu mai vrea desi sufletul nu o poate trada ca ma vrea.dar ambitia si incapatanarea ei sunt prea puternice.are si dreptate nu are nici o amintire frumoasa lasata de mine numai cicatrici .ma urasc ca am putut sa fac asta sunt un idiot

--------------------

girls allowed

+Quote Post

95 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 05:37 AM