![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
Vand BMW e34 [ 524TD ] din '89, caroseria arata foarte bine la fel si vopseaua (seara zici ca-i neagra, la soare-i mov, dupa amiaza-i albastru metalizat) masina o dau cu 4000 de Euro dupa cum am zis am si o gramada de piese de schimb: calandru fata ,toate usile cu geamuri si macarale electrice pe ele, aripi fata, capota fata, capota portbagaj, triple de schimb spate si masca fata la faruri, luneta spate, rezervor, inca un motor de schimb complet acesta avand reconditionate chiulasele, 4 injectoare si pompa de injectie.
Am la ea CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; TRAPA; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; INCHIDERE CENTRALIZATA; ABS PS: Am cumparat atatea piese de schimb crezand ca voi tine masina asta mai multi ani, dar din cauza unor probleme trebuie sa ma despart de ea. Masina poate fi vazuta si aici: http://www.autovit.ro/vsdetalii.php?IDM=66...iproprii.php%3F Jantele de pe spate sunt o frumusete, cred ca sunt foarte rare nu le-am mai vazut pe nici un BMW au fost fabraicate in Germania de W cu buza, pe masina am cauciucuri pe fata de 205/55/R16 si cauciucuri pe spate 225/55/R16, ma puteti contacta la numarul de telefon 0741775418 sau aici pe forum. This post has been edited by iMAGiNE: Oct 6 2007, 09:07 PM -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]()
|
|
![]() > Membru de onoare < ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,522 Joined: 18-June 07 From: Gaesti,Dambovita Member No.: 988 Car: E12, E34 Engine: M20B20, M50B20 ![]() |
E 524td sau 525tds cum scrie pe portbagaj?
-------------------- BMW E12 550i M70, since 1977
BMW E34 520i M50, since 1995 BMW E39 530d M57,since 1999 BMW E39 530d M57,since 2002 |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 72 Joined: 23-September 07 From: Bucuresti/Braila, Romania Member No.: 1,166 Car: E30 Engine: M20B25 ![]() |
524td, 525tds e pus de fostul proprietar... un sarmar... -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
325i, 4.10 LSD, FULL MTech II Plastic, ShadowLine, SPARCO strut bar, Leather interior, WEBASTO, 4xElectric windows... what a mess |
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
E si moldovean, ma refeream la sarmar ca masina mergea, dar cand am luat-o mai la mana asa... am descoperit o gramada de defecte reparate cu sarma si nu numai... omul era atehnic
![]() This post has been edited by iMAGiNE: Oct 6 2007, 10:49 PM -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
[quote name='iMAGiNE' date='Oct 6 2007, 11:49 PM' post='57443'] E si moldovean, ... omul era atehnic ![]() -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
Up?!
![]() -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
ceva poze cu interiorul masinii si ce e sub capota? daca se poate. cred ca te-ar ajuta la vanzare.
|
|
|
![]()
|
|
bine uite si poze cu interiorul,da cu motorul nu am absolut niciuna!!! si la mine in braila este o vreme nasoala rau ii numai noroi X( si motorul cum sa fie murdar ca orice motor eu nu ma uit sub capota decat de 1 data la saptamana de verific nivelul la ulei apa si lichid de frana in rest nu ii fac nimic,aaa si inca ceva la 2 saptamani mai dau drumul la filtru de motorina la o chestie de sub el sa curga impuritatile cel putin asa am auzit si eu cai bine sa ii faciscuze pt dublu post.uite cum facem daca esti interesat idul meu este serban_daniel_88@yahoo.com si imi zici ce sa-ti pozez absolut orice si ti le dau mai usor asa sau in plus discutam si mai bine.
-------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Bordul e de pe un 525i? Sau tot pe benzina cu motor mai mare... Ai 260 km/h pe bord si 7000 RPM. Functioneaza corect? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Doar turometrul e problema, daca schimb senzorul indica mai mult sau mai putin, nu stiu exact. Oricum ma inteleg la pret cu omul, un bord este 200RON maxim si e plug&play, faceam eu toate astea, cunosc un baiat care lucreaza la BMWuri de mai bine de 10 ani... e satul de toate problemele care le au masinile astea, dar trebuie sa las masina la el vreo 3 zile sa o puna la punct cu toate pentru ca este si aglomerat si lucreaza singur, foarte rar il ajuta cineva. Dar la cate piese dau pentru schimb eu zic ca nu e rau la pret si acum am schimbat bendixul bobina si reductorul ala pt ca nu imi placea mie cum invarte asa ca le pun NOI nu SH si in rest e totul nou ca am schimbat si eu pe bucati cum am avut bani. Daca e vreo nelamurire aveti id-ul meu de mesenger, vorbim acolo mai bine. Dupa cum am mai zis ne intelegem, nu e problema. Si inca ceva: Am mai achizitionat si o volanta + coroana pentru piese de schimb, eu tot ce imi pica in mana pun deoparte asa ca aveti de unde sa schimbati, mai ales ca am toata tablaria daca intra vreun tampit in voi. Rulmentul de presiune e schimbat si ala, discuri si alea sunt de pe un 5 cu o serie mai noua ca al meu... Multi bani de bagat in ea nu sunt deloc dar la mine e o alta problema, am buget de rahat rau si le fac cu taraita si ca sa va zic sincer la masina asta a ramas de schimbat bordul ca sa fie totul in regula cu indicatoarele. (Urmeaza sa le fac la prietenul ala al meu... El le are rau tare de tot cu electrica a tecut de curand un 750IL pe 2.5TDS cu totul functional si partea buna e ca negociez si cu el.) Si o bucsa la directie la livierul de comanda parca, nici aia nu e scumpa, dar luna asta deja s-au dus 300RON numai pe electromotor ca sa fie totul nou cu ultimile piese cumparate, in rest ce sa mai zic, gumele sunt bune si alea mai ales cele de pe spate care sunt puse recent, deci grosul e bagat in ea. Mai astept intrebari nelamuriri etc...
This post has been edited by iMAGiNE: Oct 23 2007, 07:44 PM -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
UP?
-------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
vad ca masina asta nu vrea sa plece de la mine
![]() -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]()
|
|
atunci spuneti-mi voi si mie un pret la ea cred ca mi s-a pus pata pe un urs :X:X:X 325I 24v -------------------- #E30 powah. (OO==[][]==OO)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 06:25 AM |