![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Stanga pe volan si dreapta pe schimbator
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
si al meu e aplecat spre dreapta..
eu simt lipsa unui reglaj lombar.. stau lipit de el pana pe la jumatatea spatelui.. in oras stau cu stanga pe volan si dreapta pe schimbator.. in afara stau cu ambele pe volan. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
in oras cateodata stanga la "fara un sfert", cateodata dreapta la "si un sfert" afara cu ambele maini pe volan, la "fara zece" si la "si zece" scaunul este reglat in asa fel incat sa nu ma intind nici la picioare si nici la maini , nici macar cand trebuie sa bag a 5-a -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Eu stau putin pe spate, dar asa incat sa ajung cu mainile la volan fara sa trebuiasca sa le intind de tot sau sa ma aplec in fata. Mi se pare mai comod cand conduc mai mult.
|
|
|
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
stanga pe volan.....dreapta pe piciorul pasagerei
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Si daca ai pasager ce faci? ![]() |
|
|
![]()
|
|
www.ejante.ro ![]() ![]() Group: Members Posts: 273 Joined: 26-November 05 Member No.: 108 Car: E60 Engine: 2.5 177cp ![]() |
in cazu asta o tin pe schimbator
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 139 Joined: 19-October 05 Member No.: 36 ![]() |
Dreapta pe volan si stanga pe geam, atarnata langa usa. Ca taximetristii
![]() |
|
|
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
stau drept, cu dreapta pe schimbator (in oras), stanga pe volan iar la viraje rotesc volanul cu podul palmei. in afara, stau putin pe spate cu mainile pe bratele de jos ale volanului (de E30) ca si cum ar fi un ghidon de motocicleta, numai ca miscarea este "sus-jos".
off-topic: cand conduceam dacia, fara incalzire, dezaburire etc, cu mana tineam volanul, cu una schimbam vitezele si cu alta dadeam cu racla gheta de pe parbriz ![]() -------------------- 324 td
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Scaunul dat mai in fata si in general 2 maini pe volan ![]() ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 18-October 05 From: Brasov Member No.: 14 Car: 1802 Engine: 1800cmc , 74 kw ![]() |
Drept, crispat, cu ochii pe pietoni, cu mana stanga pe schimbator, cu dreapta pe volan, cu piciorul mai mult pe frana decat pe acc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Ai volan pe dreapta? :eek:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 18-October 05 From: Brasov Member No.: 14 Car: 1802 Engine: 1800cmc , 74 kw ![]() |
![]() Am mintit! ...stau relaxat, cu o mana pe volan, cu una pe schimbator, cu una pe telefon, cu una fumez, cu una reglez cd-u`.. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Pai asa da ![]() Merge si cum ai scris prima data, dar n-am incercat. Cred ca e incomod rau. Am incercat sa merg cu bicicleta tinand mainile incrucisate, nu va zic ce a iesit ![]() Ca sa raspund la intrebarea topicului: Stau cum imi vine, de obicei in dreptul volanului, si de obicei relaxat (daca nu am viteza prea mare pentru traficul din jur). Scaunele se stramba spre dreapta pentru ca smecherii au pozitia de condus: mana stanga pe volan la ora 12 (ca sa li se vada lantul), corpul aplecat spre dreapta, cu mana sprijinita pe cotiera (daca exista), sau pe pasajul dintre scaun (e exagerat dar am vazut cazuri). Cu scaunele pe care le am eu acum nu pot sa stau aplecat/inclinat spre o directie. Pot sta cocosat dar nu-mi place. Cand virati folositi mana opusa directiei in care doriti sa virati ca sa impingeti volanul, nu trageti de el cu mana din directia in care vreti sa virati. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
care a incercat sa puna frana cu piciorul stang?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 498 Joined: 23-October 05 From: Bucharest Member No.: 51 Car: E30 Engine: S50 turbo 400+WHP ![]() |
Io, cand eram cu Nova..
Bmw-ul il conduc de obicei cu stanga, fara a sta insa aplecat spre dreapta ![]() La drum lung/autostrada, in momentul in care depasesc 140-160 sau se iveste o situatie posibil dangeroasa ![]() Scaunul soferului il las cat pot de jos, sa pot vedea insa macar cativa cm de capota ![]() Prefer pozitia "scaun inclinat mai pe spate dar mai apropiat de volan" decat "scaun mai drept dar mai departat de volan/pedale" Tico il conduc de obicei cu degetul aratator dela mana stanga ![]() Directia e incredibil de usoara, comparativ cu pisicuta.. Bine, dupa ce pleci de loc.. ![]() -------------------- E30 S50 turbo :D
trafficlight.bitdefender.com |
|
|
![]()
|
|
io sincer...stau cam pe dreapta rau pe scaun.....asta pt ca am 1,93
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 5 Joined: 27-November 05 Member No.: 111 ![]() |
QUOTE (aR99bMw) care a incercat sa puna frana cu piciorul stang?
![]() da...incercat de multe ori cu dacia careia i se infunda jiglorul..si apasam frana cu stangul in acelasi timp accelerand cu dreptul:) dar stie cineva senzatia de a calca, din greseala , la skimbarea vitezelor , in acelasi timp ambele pedale ( frana+acceleratie) cu piciorul drept? ![]() inca o chestie ...ati incercat sa accelerati cu stanga??? ..am incercat de multe ori, la drumuri ff lungi cand incercam sa imi odihnesc dreptul...E o senzatie de parca te-ai scarpina in fund cu piciorul. la volan, prefer sa stau cat mai departe de el, pt a nu avea mainile si picioarele flexate.In cazul asta cred eu , ca minimizez mult timpul de reactie in caz de ceva neprevazut |
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
eu stau un pic inclinat spre dreapta (asa e scaunul :crybaby: ) cu mana stanga deobicei pe volan (asta cand nu fumez) si cu dreapta pe schimbator, cd, piciorul persoanei din dreapta
![]() daca fumez ... tigara in mana stanga si din cand in cand mana stanga pe volan, iar dreapta pe unde apuca ![]() -------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 119 Joined: 31-October 05 From: Constanta Member No.: 73 ![]() |
Imi place sa fie spatarul drept(aproape perpendicular cu sezutul) pentru a-mi sustine tot spatele si eventual sa-mi sprijin si capul pe tetiera.
Din pacate chestiunea aia mica de tico are un scaun foarte tampit cu o tetiera la fel de proasta si nu-l pot regla cum vreau eu si pozitia de condus nu e cea mai grozava :puke: -------------------- Just Me & MySelf!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 12:00 AM |