![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
> Draga Mos Craciun,
> de TREI ani iti comand un camion de pompieri, poate ca anul asta o sa > gasesti unul!!! > Multumesc. Luis > Draga Luis, > ca sa ma ierti ca nici acum nu am un camion de pompieri, iti voi da foc > la > casa in timp ce dormi. Asa vei avea toate camioanele de pompieri pe care > ti > le doresti. > Somn usor. Mos Craciun > > Draga Mos Craciun, > pentru anul asta mi-as dori sa-l faci pe tata sa vina inapoi acasa ca sa > se > impace cu mama. > Mi-e tare dor de el. Juan. > Draga Juan, > esti tampit sau te faci? Ce vrei, sa stric o relatie super-extra intre > taica-tau si secretara lui, cand in sfarsit se distreaza si el cu o > gagica adevarata!?!? > Iti aduc un Lego si lasa-l in pace pe tac-tu. > Idiotule. Mos Craciun > > Draga Mos Craciun, > as vrea o bicicleta, un Game-Boy, un tren, un garaj, un poney, o > chitara, si > un caine. > Te iubesc. Eusbe > Draga Eusbe, nu vrei in plus si contul meu din banca, mai zevzecule? > Pentru ca ti-au dat un prenume asa idiot, parerea mea e ca parintii tai > nu > te iubesc. > Si nici eu nu te iubesc. Mos Craciun > > Draga Mos Craciun, > ti-am lasat sub brad prajituri cu ciocolata si morcovi pentru reni. > Te iubesc. Suzanne. > Draga Suzanne, esti retardata, nu-i asa? Prajiturile cu ciocolata imi > provoaca diaree, tampito, si morcovii baloneaza renii, care imi trimit > basini in nas cand sunt in sanie... Daca chiar vrei sa-mi faci placere, > mai > bine lasa-mi o sticla de Chivas, o cutie de trabucuri cubaneze si > spune-i > maica-tii sa se imbrace in string, ca ma excita. > Mos Craciun > > Draga Mos Craciun, > TE ROG-TE ROG-TE ROG-te implor-TE ROG-TE ROG, as vrea un catelus, > TE ROG-TE ROG-te implor. Paquito > Draga Paquito, m-am saturat pana in gat de rasfaturile astea, cretinule. > Ele > pot sa functioneze cu parintii tai, care le tolereaza fiindca esti un > copil > adoptat, din parinti degenerati, dar eu iti spun du-te dracu`. Vei primi > o > pijama cu dungi ca si anul trecut, poate te inveti minte. -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
eu m-am amuzat faine |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Da, sunt haioase rau.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Conform noului cod rutier soferii incepatori nu mai trebuie sa poarte lamaitza in geam,dar sunt obligati sa isi puna numere de botosani sau de vaslui iar pt cei care sofeaza international NT
|
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Conform noului cod rutier soferii incepatori nu mai trebuie sa poarte lamaitza in geam,dar sunt obligati sa isi puna numere de botosani sau de vaslui iar pt cei care sofeaza international NT ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
Conform noului cod rutier soferii incepatori nu mai trebuie sa poarte lamaitza in geam,dar sunt obligati sa isi puna numere de botosani sau de vaslui iar pt cei care sofeaza international NT De ce NT????? ![]() Eu, la ursul pe care tocmai l-am luat am nr. de NT si asa o sa merg pana prin februarie 2007 cand vom face actele. NT 05 ASO ![]() ![]() ![]() This post has been edited by butcky: Dec 6 2006, 02:26 PM -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Deci esti praf.
![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
nu disperati
sunt si cu IS cretini...si nici nu tre sa-i cauti... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 12:30 PM |