![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Incep acest topic in care va rog sa recomandati situri, publicatii auto care v-au placut, alaturi de citeva comentarii
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
o sa incep cu o publicatie grozava- ELABORARE (it)
la vremea cind nu aveam treaba cu netu, chiar daca e scumpa, aceasta revista m-a fascinat... detalii tehnice, super proiecte, teste pe circuit, un material fascinant si bine ... elaborat http://www.elaborare.com/component/option,...tpage/Itemid,1/ |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
varianta in engleza nu exista :crybaby: ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
una dintre cele mai bune publicatii internationale de tuning: MAXI TUNING cu publicatii in mai multe tari acopera toata gama de...gusturi www.maxituning.com |
|
|
![]()
|
|
PENTRU FANII BMW!
MARIN DUMITRESCU - Un sfert de veac la volanul bolizilor (editura sport turism) va place BMW 328? AFLATI CA UN ROMAN A ALERGAT CU ACEASTA MASINA! multiplu campion MARIN DUMITRESCU - omagiile mele MAESTRE! |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
frumoasa masina ,pai inca o mai trai .... sa ii zicem sa intre pe forum
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
frumoasa masina ,pai inca o mai trai .... sa ii zicem sa intre pe forum .
doamne. da ce replici poti sa dai. ma uimesti pe zi ce trece.te plictisesti asa e?? una peste alta din germania va recomand revista bmwtuning . -------------------- |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (n3o) frumoasa masina ,pai inca o mai trai .... sa ii zicem sa intre pe forum
![]() traieste!! mai viziteaza redactiile revistelor auto, mai scrie articole intre pasionatii de raliuri e foarte cunoscut va rog chiar(deoarece evident ca eu n-am cum) sa incercati sa-l contactati, si de ce nu sa-l avem membru de onoare al forumului! pacat ca nu mai are situl activ... Marin Dumitrescu | www.CAMPIONUL.robiz.net | - Pagina oficiala a campionului automobilismului romanesc - Marin Dumitrescu |
|
|
![]()
|
|
doriti sa vedeti AUTO-UNION-ul de 600 CP!!!!!!!! cu care Hans Stuck a invins in 1939 in Marele Premiu al Bucurestiului (A) ?
http://www.retromobil.ro/galerie_foto/foto...c/photodoc.html |
|
|
![]()
|
|
QUOTE (INTERCEPTOR) doamne.
:retard: CLAR de unde ti-ai dat seama ... si vezi ca mai traieste... acum care este ala care da replici fara rost :cool:
da ce replici poti sa dai. ma uimesti pe zi ce trece.te plictisesti asa e?? QUOTE traieste!!
mai viziteaza redactiile revistelor auto, mai scrie articole intre pasionatii de raliuri e foarte cunoscut va rog chiar(deoarece evident ca eu n-am cum) sa incercati sa-l contactati, si de ce nu sa-l avem membru de onoare al forumului! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
stai calm nu te agita ca marea.uite te in jur si vezi cine posteaza la gramada fie on sau off topic.doar de dragul de a posta sau de plictiseala.
si nu era vb daca mai traieste sau nu ci de felul in care o spui . aaaa uite ploua. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
ai ca sa oprit ploaia. si uite asa putem sa dam cateva sute de replici fara rost .CA TINE de exemplu.idee e urmatoarea.daca tot am ajuns in stadiul asta. incearca s afi mai rezervat in a posta numai ce ti trece prin cap cand iti vine sau ceva de genul asta.gandeste te ca mai suntem si noi si am vrea sa vedem si ceva de calitate de la tine nu numai cuvinte .stii si tu banuiesc calitate nu cantitate.daca ne apucam sa postam toti ca tien crezi ca am avea timp sa mai citim ,sau ne ar face placere ce citim? oricum am impresia ca sunt singurul care ma deranjeaza faptul ca s edau reply uri asa ca sa se dea. soo incerc sa ti spun ca nu vreau sa te supar sau sa te cert.doar te rog daca poti sa fi on topic si sa nu raspunzi doar asa ca sa raspunzi .cand o mai fi vr eo intalnire si vi o sa ti si explic.: ![]() pana atunci nu injura prea atre ca te cert ,dar si pe mine me enerveaza reply urile tale de un numar .mare . -------------------- |
|
|
![]()
|
|
heeey!!
cearta doar pe privat! ce rost are? daca prind vre-un moderator.... ![]() |
|
|
![]()
|
|
pai era offtopic.si nu era o cearta o observatie.care tine de toata lumea .nu e nimic personal.daca am gresit eu imi cer scuze la n3o si sa ma ierte.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
CATALOGUL SPARCO :unibrow:
UAU!!! CITE DELICATESE! http://www.sparco.it/catalogo/PubHomePage....g&codLingua=ENG |
|
|
![]()
|
|
off-topic : eu unu nu ma supar asa ushor ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
PETRE CRISTEA
probabil ce mai mare pilot roman! dar ca fani probabil stiati ca a fost si pilot bmw, a cistigat mai multe curse, a stabilit recorduri... Petre Cristea Was born in Bucharest, on January 31, 1909. He gets his driver license in 1925, declaring he was 18 when his real age was 16. *In September 1930, he discovers Monte Carlo rally regulations, and the year 1936 brings him a victory in the Monte Carlo Rally.Cristea was the first and only Romanian who achieved that performance and the first victory of Ford company in the world most famous rally. *In 1937, on board a Ford V8, he comes 7th from 172 contesters in Monte Carlo Rally, losing the first place due to penalization for wings dimensions. *In 1938, on board a BMW, he took part in Portugal Grand Prix, and came first in sports category. At Gross Glockner, Austria, he came second at sports category. *In 1939, at Eifelrennen, Germany, he came first at sports category, on a 2,000 ccm BMW. He set a 115 km/h medium speed record only defeated in 1953, by Stirling Moss. He succeeded a first place in race category, at La Turbie, France, race. He came second in Finland Grand Prix, sixth in Luxembourg Grand Prix. In Bucharest GP he came second, after Hans Stuck (600 HP Auto Union). http://en.wikipedia.org/wiki/P.G._Cristea http://www.geocities.com/MotorCity/Downs/4.../4582/sport.htm http://autoturism.rdslink.ro/gbist.htm http://www.historicracing.com/search_natio...countryCode=ROM a publicat deasemenea mai multe carti: Arta de a conduce automobilul --de Petre Cristea, Editura : Sport Turism (1980) Cum devii campion |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 2,496 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 24 Car: e30 - 325ix din '89 Engine: 2.5 - 171 cp ![]() |
RIEGER si DTS!!!
Le tin la baie pe masina de spalat si cand stau pe tron stau si le rasfoiesc! Nu ma satur niciodata! ![]() ![]() -------------------- e30 - 318i coupe din '90 / e30 - 318i coupe din '89 / e30 - 324d din '86 / e30 - 325ix din '89 / e30 - 325i din '88 / M5 engine 3800 cmc - over 340 hp (Nurburing Edition)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 02:18 PM |