![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 15-April 06 From: Pitesti Member No.: 255 ![]() |
ce parere aveti despre http://www.autovit.ro/html/3/9/7/2/393972.php
stiti ceva despre el? cum vi se pare pretul? merci anticipat de raspunsuri Imi cer scuze dk am pus intrevbarea de 2 ori..... -------------------- I love BMW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Cam putin km pt o masina veche de 5 ani...
In rest arata f bine si nici scumpa nu mi se pare |
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
la pretul asta ar trebui ca datele sa fie reale. e un pic mai scumpa decat ce e pe piata, dar as zice ca merita. |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 14 Joined: 15-April 06 From: Pitesti Member No.: 255 ![]() |
Merci de raspunsuri si mai astept si altele......
Treaba cu Km imi da de gandit si mie, in rest isi justifica pretul un pic mai ridicat, mai ales ca-i la parc auto, era normal. Ca sa o aduc din germania la banii astia, cu vama asta marita, cu cheltuieli cu tot ar trebui sa o gasesc ij jur de 11000 max 12000, si nu-s sigur ca gasesc asa dotata la banii astia.... Ce ziceti? Mai astept raspunsuri si sfaturi...... -------------------- I love BMW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
nu gasesti prea usor masina ca asta la 12 000 in Germania
acu nu zic ca e neaparat cea mai buna masina la 15 300 si nici ca e ozn la dotari, dar mi se pare un pret bun la configuratia asta. asta daca datele sunt reale... OT ciudati unii oameni - si-a comandat masina cu piele, trapa, incalzire in scaune si packet M, dar are geamuri electrice doar pe fata si casetofon in loc de cd player... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
da ce are nr de km? un sofer normal face 10-20mii pe an.. ![]() vine aiuera cdplayerul ala in bord, in rest e f. misto ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
bine ca are capacelul ala in dreapta sa inchida bordul
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 850 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 31 Car: E92 325i Engine: 218CP ![]() |
Masina din Germania din 2002 cu 65k km?Mai e si diesel...
|
|
|
![]()
|
|
pt florin: vorbind de un sofer normal din germania 10-20mii s-ar putea sa fie cam putin....; am trimis un mail si oamenii zic ca masina e adusa de ceva vreme din germania dar a rulat si in tara.....deci asa s-ar mai justifica ca ar fii facuti doar 65mii, ca soferii de aici fac max20mii pe an, desi multi depasesc si nr asta....
alte detalii:km reali zic ei, fara accident, rulaj si aici si afara, ft putin negociabil, fara garantie....ca parc macar la misto trebuia dat asa pt cutie si motor zic eu; Oricum nush d c am trimis mailul ca stiam raspunsurile astea dinainte:) Pt CAT: as pleca in septembrie cu un baiat care se ocupa cu asa ceva, stie si germana, sa caut unul asemanator adik:320d, dupa 2002(150cp), un pic dotat asa, de bun-simtz, km cat mai putini. Intrebarea care se pune este: Gasesc unul mai bun raport calitate/pret decat asta? Sa nu va ganditzi ca mi-a picat pe el si gata, dar sincer, la banii astia sa zicem 15000, cu ceva dotari(kit M, piele, jante 17, km astia dk sunt reali---ceea ce aflu oricum) mi se pare ft buna oferta chiar si fara garantie, ca oricum nu-l iei fara test motor, chiar test general!!! deci:gasesc unul mai bun, si destul de repede(adik sa nu stau cu saptamanile p-acolo, ca asa stiu ca poate pica unul) la persoana , poate si parc in germania, care adus aici sa-mi vina in banii astia(15000) ??? -------------------- I love BMW !
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
Incearca sa veriici masina cat se poate de bine Computest parca le zice in Vitan,pretul e bun daca masina are km aia. -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
treaba cu gasitul masinii e relativa. nu e imposibil sa gasesti la acelasi pret o masina similara, dar mai ieftin nu cred... poate maxim 2,3 sute de euro. nu cred ca merita pt o dif asa mica.
km e posibil sa fie reali, masina mea e din 2001 si am luat-o anul trecut la 71 600 km, verificati la BMW in Germania. o alta varianta ar fi sa cauti o masina usor lovita, zgariata, etc. |
|
|
![]()
|
|
Pt alex230ro: oricum neverificata la sange in mai multe locuri, printre care poate si in vitan, n-o iau, dar puneam problema:in cazul in care sunt reale toate datele merita oare in comparatie cu drumul in germania, cautarea, acte....sau totusi sa ma duc si sa caut in germania?
Pt CAT:Nu de cateva sute e pb, de calitate si sugurantza fierului bun....Deci tu zici ca dk toate cele sunt reale si-n urma testelor totul e ok mai bine sa o iau pe asta , sa nu mai plec ? -------------------- I love BMW !
|
|
|
![]()
|
|
pai as zice sa o iei pe asta. eu la 12 000 euro nu am vazut asa masina in Germania. de ex la AAF e un seria 3 impecabil, dar e sub asta, si cer 14 500 pe masina, taxe incluse. adica nu are kit M, trapa si piele, km apropiati.
dar eu nu aduc masini, doar am ajutat cativa prieteni, asa ca poate nu stiu unde se gasesc masini ieftine. |
|
|
![]()
|
|
Si eu sunt de parere ca merita sa o iei pe asta :nod: |
|
|
![]()
|
|
Sincer si eu as merge tot pe varianta cu asta din tzara......Oricum mai am de asteptat sa-mi intre niste bani.....Decizia finala o voi lua dupa 8 septembrie, asa ca mai am un pic de timp sa ma hotarasc, dar in principiu as merge pe varianta cu asta din tara care mi se pare destul de echipata la pretul si km astia....
Va multumesc mult pt sfaturi, si dk mai auziti de vreo superoferta(in tzara sau afara) sa-mi ziceti si mie(vladoman18@yahoo.com) sa-mi fac calculele repede ![]() Multumesc si asfalt ca-n palma va doresc pt bijuteriile voastre!!! Bafta!!! -------------------- I love BMW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() CristiC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,138 Joined: 19-October 05 From: Ploiesti Member No.: 26 Car: E87 Engine: 116i 115cp 2007 ![]() |
pana la urma ce ai facut?
-------------------- ex E30; ex E46; now E87
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 05:42 PM |