![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
bun... poate ma ajuta cineva cu o problema... am constatat ca de ceva vreme la viteza mica (sub 40 kmh) volanul imi tremura in mana(sare din stanga in dreapta si invers) iar la sub 10 kmh, exact cand sa se opreasca masina simt o bataie in volan si sare violent volanul in stanga, sa explic mai pe larg : chiar inainte sa se opreasca masina, apas frana(in trafic de ex.) si chiar ultima pedala pe care i-o dau(la frana) in secunda in care masina se opreste se intampla exact ce am spus. de la ce poate sa fie? la viteza mare nu se simte baiata si nici cand franez la viteza mare nu face figuri...
are cineva vreo idee? -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
si a mea trage stanga cand pun frana in trafic.... eu ams a schimb tot ce inseamna fatza....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
oricum vladtuz stie ce masina am si poate sa confirme ce se intampla pe fatza si el ishi face cruce cum de am ajuns la bucuresti si m-am intors.. |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
@mertan: tu ai ajuns cu "GPS-ul"
@dust: pot fi mai multe lucruri ..gen capete de bara geometrie bara de directie aia chiar e grav si altele .... treb sa te duci la un service sau la cineva care se pricepe fiindca cu directia si franele nu te pui ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
QUOTE (dust) bun... poate ma ajuta cineva cu o problema... am constatat ca de ceva vreme la viteza mica (sub 40 kmh) volanul imi tremura in mana(sare din stanga in dreapta si invers) iar la sub 10 kmh, exact cand sa se opreasca masina simt o bataie in volan si sare violent volanul in stanga, sa explic mai pe larg : chiar inainte sa se opreasca masina, apas frana(in trafic de ex.) si chiar ultima pedala pe care i-o dau(la frana) in secunda in care masina se opreste se intampla exact ce am spus. de la ce poate sa fie? la viteza mare nu se simte baiata si nici cand franez la viteza mare nu face figuri...
are cineva vreo idee? Masina a fost lovita ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (n3o) @mertan: tu ai ajuns cu "GPS-ul"
@dust: pot fi mai multe lucruri ..gen capete de bara geometrie bara de directie aia chiar e grav si altele .... treb sa te duci la un service sau la cineva care se pricepe fiindca cu directia si franele nu te pui :) ce e aia? :retard: |
|
|
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
vadim: nu a fost lovita de cand o am eu iar problema a aparut de curand
n3o: capetele de bara au fost schimbate si bucsile si cam tot pe acolo mertzan: nu imi trage masina nici stanga si nici dreapta, merge ca sageata doar volanul face figuri in mers iar la franare e aceeasi chestie. iar mecanicul nu stie ce ar putea sa fie... cineva mi-a zis ca poate trebuie echilibrate rotile dar nu cred ca e de la aia... ce poate sa fie? -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
incearca sa te uiti pe realoem, si vezi ce bucatele sunt pe acolo. poate identifici problema.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 101 Joined: 20-July 06 From: BUCURESTI Member No.: 390 ![]() |
QUOTE (dust) vadim: nu a fost lovita de cand o am eu iar problema a aparut de curand
n3o: capetele de bara au fost schimbate si bucsile si cam tot pe acolo mertzan: nu imi trage masina nici stanga si nici dreapta, merge ca sageata doar volanul face figuri in mers iar la franare e aceeasi chestie. iar mecanicul nu stie ce ar putea sa fie... cineva mi-a zis ca poate trebuie echilibrate rotile dar nu cred ca e de la aia... ce poate sa fie? Poate sa fie de la caseta de directie :nod: |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
QUOTE (dust) cineva mi-a zis ca poate trebuie echilibrate rotile dar nu cred ca e de la aia...
nu strica sa le echilibrezi sa stii ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Eventual si indreptate.
Si la mine se balanganeau urat pe franare si dupa indreptat/echilibrat s-a rezolvat. Insa mai e o probleme. Balanganitul asta era permis de jocul mare din caseta de directie pe care inca nu l-am rezolvat. Dar cauza era roata stramba. Deci ai doua locuri de verificat: rotile si caseta. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Unghiurile le-ai facut? (inainte de unghiuri trebuiesc indreptate si echilibrate rotile, sau aparatul de unghiuri sa aibe optiune de compensare fulaj - si sa fie folosita)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
posibil sa fie de la unghiuri. zici ca ai schimbat capete de bara, bucsi.. ai facut geometria?
![]() dar totusi, nu trebuia sa faca si la viteze mari? :retard: eu am schimbat de curand un cap de bara, n-am facut geomtria si de la 50-60 in sus scartaie cauciucul de pe partea cu capu de bara schimbat... si asta in linie dreapta ![]() |
|
|
![]()
|
|
ma duc si-i fac in ITP (costa doar 700.000) si mi-or spune aia ce e si ce nu e de facut... si apoi ma duc si la indreptat/echilibrat rotile si la un reglaj directie ca dupa cum constat poate sa fie de la multe si prefer sa fiu sigur ce trebuie schimbat si ce nu... stie cineva in cj unde pot sa-i pun motoru pe tester? la reprezentanta BMW nu au soft decat pentru masini dupa 90 ![]() multumesc pentru sfaturi si astept un raspuns cu service-ul de motor -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Pai din cate-am inteles eu, motorul e ok. Ce-ai cu el?
-------------------- 316
|
|
|
![]()
|
|
motorul merge traznet dupa ce se incalzeste DAR dimineatza sau dupa ce sta mai mult si e rece pana se incalzeste putin merge in "shuturi" si nu sta bine in ture si as vrea sa scap si de problema asta
-------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
Ai schimbat cumva jenti, cauciucuri sau ceva la roti de curand?ti-ai facut unghiu sau ceva?
Daca nu eu totusi cred ca e de la bucsi, cel putin la mine asa era Crucea e ok? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 11:57 PM |