![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
a zis bine darren sunt oameni "capabili" si mai aproape de tine :nod:
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
ti-am zis ca nu ma bag... si daca vin la bucuresti ce??? e vreo problema??? daca vreau eu sa vin acolo... nu stiti pe nimeni???
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
du-te la Silviu Ghiurca - service-ul Honda de la pod, sau in Margineni, tot atelierul lui e. probabil sunt cei mai profesionisti din zona si au preturi decente. si tone de scule si echipamente. drumul la Bucuresti te va costa cel putin de 3 ori mai mult decat inspectia la ei. |
|
|
![]()
|
|
![]() CSL fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,944 Joined: 11-December 05 From: Bucharest, Pta. Romana Member No.: 120 Car: e39 530da touring Engine: 3.0D ![]() |
QUOTE (mertan) ti-am zis ca nu ma bag... si daca vin la bucuresti ce??? e vreo problema??? daca vreau eu sa vin acolo... nu stiti pe nimeni???
noi astia din bukale te primim cu bratele deschise de mecanici trebuie sa te feresti ca ei te asteapta cu buzunarele larg deschise . -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
QUOTE (n3o) QUOTE (mertan) ti-am zis ca nu ma bag... si daca vin la bucuresti ce??? e vreo problema??? daca vreau eu sa vin acolo... nu stiti pe nimeni???
noi astia din bukale te primim cu bratele deschise de mecanici trebuie sa te feresti ca ei te asteapta cu buzunarele larg deschise . Si sa-ti iei alta masina, ca pe asta ti-o fac praf astia pe aici. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
da chiar asigurarea pentru dauna mecanicului in timp la masina nu exista ? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
nu stiu ce sa zic catalin... poate am sa trec pe la ei... dar eu tot la bucuresti vreau sa merg... ai inteles?
|
|
|
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 636 Joined: 7-January 06 From: B A C A U Member No.: 150 ![]() |
ok. cum vrei tu. era doar un sfat ... ai inteles?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (n3o) da chiar asigurarea pentru dauna mecanicului in timp la masina nu exista ?
![]() asigurare de raspundere profesionala pentru mecanici... LOOOL ar da faliment toate firmele de asigurqri, iti dai seama ![]() |
|
|
![]()
|
|
mal praxis auto |
|
|
![]()
|
|
faza dura dura de tot azi... azi mi-am propus sa meg cu masina la un service.... si anume unul cica bosch...e reprezentantza bosch cica acolo... scrie mare bosch.... ajung acolo... ma uitam eu peacolo...(un audi 80 b4, si cateva dacii) si vad ep unu gras pe la vreo 45 de ani...in salopeta albastra... ii zic beleaua si el chiama pe unu. vine un pushtan care are max 23 de ani... ii zic buba si se uita pe la ea... la un moment dat imi zice sa o ia si el in proba... se urca... mergem oleaca si el o zis ca e destul cat trage acuma... ca e super bine cum trage acuma masina... handicapat... ca la ce sa ma astept mai mult... si i-am zis ca vreau sa merg cu 200 si o ras de mine... in fine... neincrezatori... i-am zis sa imi verifice debitmetrul si o zis c anu poate... pana la urma o facut o "vreificare"- o scos mufa si o pus-o la loc. exemple de oameni... i-am zis s aimi verifie presiune la pompa de benzina... nu o putut sa verifice ca nu are cum. i-am zis sa imi vaa avansul... o zis ca e bine cum e el in momentul de fatza... si o ajuns la o concluzie... sa schimb tot dintr-un capat pana in celalalt... totototo. parerea lui... am tulit-o deacolo repede...
ati vazut inca un argument de ce vreau sa vin la bucuresti.... mai ramane sa merg unde a zis catalin... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:12 PM |