![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
din cate am observat, S apare cand este vorba despre M, C la cabrio, etc... cred ca sunt doar niste coduri. touring are 5, de ex... nu exista o explicatie neaparat logica... poate S = sport, C=cabrio, 5 = 5 usi, ...etc, etc
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
Ar fi frumos daca s-ar putea cumva completa si ani in care au aparut aceste modele
Orium superb :nod: |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
QUOTE (Viper05) Ar fi frumos daca s-ar putea cumva completa si ani in care au aparut aceste modele
Orium superb :nod: se completeaza si cu anii uite-acum ! ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 79 Joined: 24-October 05 From: Bucuresti - Militari Member No.: 57 Car: Opel Vectra A Engine: c18nz ![]() |
Multumim Barriton
|
|
|
![]()
|
|
ei, hai, hai, sa nu exageram... cu anii de productie va dura un pic, cateva zile, pana imi rezolv problema cu ochii. nu as vrea sa pun linkuri, ci sa scriu la fiecare model
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Lista modelelor cu anii de productie, motorizare, capacitate cilindrica, etc. o gasiti aici: http://www.bimmer.ro/e107_plugins/content/....php?content.12 Courtesy of Robert. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Foaaarte frumos!Aceasta este o lista de E-uri care nu dauneaza sanatatii
![]() Draguta chestia cu inimioara! -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 329 Joined: 16-November 05 Member No.: 99 Car: e46 316i Engine: M43B19 1895 cmc 105 CP ![]() |
eu turbez de draci pentru ca acum ceva timp am gasit pe un forum un post al unui user care a avut rabdarea sa caute toate modelele de BMW fabricate (inclusiv modele de inceput) inclusiv pozele cu ele.... o sa mai caut respectivul forum si o sa incerc sa salvez totul pentru a fi pus si undeva pe aici...
![]() |
|
|
![]()
|
|
daca vrei, iti pot da linkul de unde am luat pozele si moelele, ca sa nu mai mori de draci
![]() sunt acolo si modelele de dinainte de codificarea in e-uri, dar recunosc ca nu mi-a mai ajuns rabdarea aseara ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 08:44 PM |