IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum fac angel eyes???
CV-03-BTF
post May 16 2006, 04:03 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 271

Am un ford capri din 69 la care farurile sunt 99% identice cu cele de BMW. Reusit pana la urma sa dezlipesc sticlele de oglinzi dar nu sunt hotarat cum sa procedez mai departe.Datorita constructiei cercurilor ... am tras concluzia ca am doua variante de executie. Prima ar fi sa dau 2 gauri in oglinda pe unde sa scot "urechile"de la cerc; avantaj..sursa de lumina pt angel este in afara farului.. se poate folosi si alta sursa decat LED... magandesc la cea originala cu fibra optica si bec... care este mult mai puternica........ in cazul in care se arde nu mai este necesar desfacerea farului pe care nus cum o sa-l fac daca il lipesc cu siloplast...- dezavantajul este legat de precticarea celor 2 gauri in oglinda respectiv de etansarea lor dupa ce am tras "urechile"....avand in vedere faptul ca voi intruduce lampi cu xenon.. a doua varianta ar fi sa tai cele doua urechi si sa luminez ochii cu led..; avantajul ar fi ca farul este etans dupa lipire,voi folosi conductor tip folie pt a alimenta led.. dar in cazul in care se arde un led trebuie sa desfac farul si ca lumina de la led este mai slaba decat cea de la bec...
Ce parere aveti... ce sfat imi dati??? alaturat si" ochii"
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 10:36 PM