![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 522 Joined: 6-October 07 From: Braila Member No.: 1,196 Car: e36 Engine: M41 1.7TDS 90CP ![]() |
Naspa, si cand ma gandesc ca eram gata gata sa dau masina mea la schimb cu a ta, ma alegeam cu o neinmatriculata. Urata teaba!
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
sa modifice un moderator descrierea topicului "INMATRICULATA RO.."
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
va rog frumos cu comentariile si posturile inutile! |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Sportivu, da este pacat de masina, mie unul imi pare rau de ea. Dar ce taxa sa platesc? Cea de acum este peste 3000 de euro si nici nu cred in minuni ca se va scoate. Nu stiu ce vremuri or sa vina si cu Bg, dar parca nu ma lasa ceva sa o fac bucati dupa cat am muncit la ea....
Dani88br - cand am bagat eu masina prima oara la vanzare era foarte ok cu actele. Oricine are ceva relatii la politie , poate verifica dupa numarul de inmatriculare, data exacta cand a fost radiata. Daca eram vreun nenerocit de om, crezi ca nu o bagam la vanzare "de buna" ? Am absolut toate actele la ea, crezi ca sunt foarte multi cei care verifica o masina la politie inainte sa o cumpere? Ce crezi ca ma oprea sa o bag si acuma la vanzare "de buna" ? Dar ma consider un om corect si nu vreau sa fac necazuri si altuia. Imi ajunge ce am patit eu. Drept urmare am scris in anuntul de vanzare ceea ce trebuia scris, adevarul. Multumesc, o seara buna tuturor. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Imi pare rau de ce ai patit. Situatia asta e creata de guvernul Romanesc care ia masuri care stimuleaza fals in acte, evaziune fiscala si circulatie de masini inmatriculate in alte state si/sau inmatriculate pe alcineva decat cel care merge cu masina, etc, prin introducere de taxe aberante pe import sau revanzarea de masini care nu valoreaza nu stiu cati bani.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 2-February 12 Member No.: 39,508 Car: e36 Engine: m51 143 cp ![]() |
Messenger: "costynnn" Telefon: 0769.383.295 ACCEPT VARIANTE DOAR CU DIESEL ! (golf, vento, astra, bmw, etc....) Ofer si diferenta maxim 1500 de euro pentru masina mai noua ! [/quote] Salutare. Am un E36 325 TDS aici la vanzare. Te intereseaza un schimb? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 10:51 AM |