![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 97 Joined: 2-July 09 From: Constanta Member No.: 2,843 Car: E21 Engine: M10 1.8 ![]() |
multumesc de link bartro ,vad ca preturile nu-s chiar asa de mari ptr ce am eu nevoie
-------------------- They don't make 'em like they used to ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
asa domnule ![]() ![]() edutu hai cu pozele nene ![]() o sa pun si poze cu asta mica...dar incan u e pregatita sa intre pe scena ![]() mai caut inca chedere de usi, ca nu am deloc, si daca i fac poze murdarica ma trimiteti la spalatorie ![]() -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
o sa pun si poze cu asta mica...dar incan u e pregatita sa intre pe scena ![]() mai caut inca chedere de usi, ca nu am deloc, si daca i fac poze murdarica ma trimiteti la spalatorie ![]() nici a mea nu e si uite ca totusi mi am luat inima in dinti si i am facut.jantele cred ca m-au facut sa fac asta oricum. asa ca pune ce o fi ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Ce se mai aude de masina ?
![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
operatie pe cord deschis:P
am desfacut motorul pentru a schimba segmenti si cuzineti segmentii de pe masian sunt ATE, presupun ca cei originali, intrucat cuzinetii de biela au pe ei emblema bmw ![]() atat pe biele cat si capace am gasit niste puncre rosii/visinii, care am inteles ca e un cod imi puteti spune ce segmenti trebuie sa cumpar? iar la chiulasa, am gasit un ax de la tacheti cu ceva uzura, deci daca are cienva o chelioasa de m30 pentru dezmembrat sunt dispus sa cumpar acel ax, inclusiv saiba groasa de langa un tachet pe care am gasit o rupta. poze nu am in pici, dar sper sa pun in curand P.S. doar la cilindrul 1 si 5 am gasit cuzinetii cu uzura in rest sunt mai mult decat oke pe cuzineti scrie un cod, cred ca trebuie sa cumpar cuzineti chiar dupa el, dar asi vrea niste lamuriri mai ample atat pentru ei cat si pentru segmenti mc -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 05:27 PM |