![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Oricine mai trece prin perioade mai proaste, puţini au tăria să recunoască.
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
azi dim am plecat spre targ si am ajuns in bv apoi pe transfagarasan apoi in buc 700 km cu aproximatie
si cum era de asteptat locuri minunate...ceata de nu vedeai la 10 metri in fata............susu l;a balea gratare peste gratare........... gunoaie la maxim ..maxim am spus.... si drumul de cacat cel putin cel care vine spre curtea de ag, pitesti este praf..partea cealalta bv -balea e mai ok...... pacat de peisajjj romani au de toate dar au un popor de cacat...cu mici exceptii uni si au luat gunoiul in masina..altii l au lasat pe acolo pe pajisti este clar nu mai incape indoiala suntem niste mizerii conduse de alte mizerii nu stiu care dupa care s a molipsit ca stiu sigur ca acum 10 ani nu eram asa:(( -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Sa odihneasca dumnezeu pe bebelusi care au murit la maternitate giulesti in seara asta. Si sanatate la cele 8 care sunt in stare grava. Nici nu pot sa-mi imaginezi prin ce trec parintii, nici nu au identificat bebelusi si probabil parinti nu sti daca copilul lor este inca in viata. Niste suflete inocente luat din cauza un accident care probabil ar fi fost de evitat. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
a mi bag p*** in ea de tara si ei de rpamani
cu toti suntem de vina.suntem niste egoisti.niste oameni de rahat nu facem nimi cum trebuie decat daca primim spaga sau daca avem vr eun interes.. sa i f** in gura pe aia de la psd pnl pdl suntem niste mizerii TOTI intr un fel sau altu caracterul gaunos este in noi.si asta din lipsa educatiei sociale.......nu ca am fi suflete rele:((am fost transformati de societate in lichele -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Stiu ca nu s-a mai scris de ceva timp pe aici, dar am sa dezgrop eu topicul cu o problema , la care as aprecia daca mi-ati da unele idei, solutii.
De mai bine de jumatate de an , lucrez de acasa, la computer. Problema este ca vecina de la etajul de deasupra mea, o baba cam dusa cu capu, care locuieste singura, are un caine, un pechinez. De la ora 8 dimineata pana la ora 20-21 seara, femeia este la munca. Cainele urla si latra non-stop toata ziua, fara oprire !! M-a exasperat !! Faza cea mai frumoasa a aparut in 10 decembrie, cand din plictiseala sau orice alta idee mareata, femeia si-a mai luat inca un pechinez !!!!!!!! Acum unu urla ca un lup la luna, si celalalt latra in continuu in continuu. Asta se intampla zi de zi, de la ora 8 la ora 21. Tata e pensionar. Nu mai suportam calvarul asta, zici ca e adapost de caini aici. Nu putem dormi, nu ne putem odihni, nu avem nici un pic de liniste. Am incercat sa vorbim de zeci de ori cu femeia , sa faca ceva cu cainii, dar fara nici un succes. Ridica din umeri, zice ca nu are ce sa le faca, si cu asta basta. Va rog frumos, sa imi dati o idee ceva, ce as putea sa fac sa scap de nenerocirile de deasupra, ca nu mai am mult si ma imbonlavesc de nervi. Nu mai rezist. Politia are ce sa faca in cazuri d-astea ? protectia animalelor ? O zi buna... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 489 Joined: 30-June 07 From: Cluj-Napoca Member No.: 1,005 Car: E30 320i sedan '86 Engine: M20 2.0 130CP ![]() |
Ii da o amenda pt disturbarea linistii publice in cel mai rau caz... -------------------- Simfonia celor 6 cilindrii
|
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
trb sa-i faci o notificare administratorului cladirii (soliciti raspuns in 6 zile lucratoare de la depunere, nu poate sa te plimbe 30 de zile) sa-ti prezine copii cu semnatura sa si a presedintelui asociatiei de proprietari si stampila asociatiei, nr de inregistrare, dupa acordul tuturor locatarilor vecini cu proprietara animalelor de companie pentru a le avea in imobilul in care locuiti, cat si dupa cerererea initiala a acesteia pt primul catel, respectiv dupa a doua cerere, deci si 2 seturi de acorduri ale vecinilor. vezi ca daca mai vrei lamuriri gasesti pe net uniunea asociatiilor de proprietari, sau cam asa are denumirea, poti sa intrebi si la ei.
la politia locala poti sa soliciti un control al existentei cartilor de sanatate cu vaccinurile la zi pt cele 2 animale, daca nu, sunt o posibila sursa de raspandire de germeni in imobil cu consecinte pt sanatatea celor care il locuiesc / folosesc. faci vorbire in inscris si despre zgomot / deranj. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Sigur trebuie sa poti face ceva. Fa niste inregistrari, adreseaza-te cu ele si cu plangere la politie sau vezi daca gasesti alta autoritate, dar eu la politie m-as duce.
Apoi probabil vor veni si ei sa masoare decibelii si daca se constata ca sunt peste nu-sh ce limita, trebuie sa ia masuri. E interesant sa sicanezi si cum zice brown shark, dar chiar daca e in regula cu toate hartiile, ceea ce ziceam mai sus tot trebuie sa se aplice. -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Sau operatie sa le taie corzile vocale..., stiu ca e naspha, dar daca vrea sa-i pastreze..
|
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
eu personal nu cred ca ai ce face, orele legale pt liniste sunt intre 22 si 6-7, stiu si cred ca e destul de nasol ceea ce patesti tu. stiu ca toti cainii din lume sunt sensibil la zgomote puternice, pune zilnic niste bombe (petarde) la usa vecinei, poate se sperie si nu mai ies de sub pat ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
La mine in bloc programul orelor de liniste e in felul urmator
13-17 22-06 Pe langa faptul ca catelul ala avea o viata chinuita stand singur in casa, ia mai trebuit sa ia unul ... daca nu ai timp de caini/animale de ce mama naibi iti mai iei ? Tare asta cu petardele ![]() ![]() Ori langa usa, ori pe traseul de tevi din baie sau bucatarie pentru ca comunica si s-ar auzi mai bine ![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Ore de liniste sunt si ziua, nu numai noapte. Problema e ca caine nu e dresat cum trebuie. Eu cred ca legal ai ce sa-i faci.
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Am si eu doi d'astia in bloc, dar le cunoastem proprietarele si nu-s babe
![]() ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 194 Joined: 24-January 07 From: Bucuresti Member No.: 563 Car: 525TDS Touring Engine: M51, 2.5, 143CP ![]() |
Da, femeia sta singura, si e plecata de acasa la munca in intervalul luni-sambata intre orele 8 - 20/21 . Deci cine vrea sa ii sparga casa, poate sa o faca linistit. Platesc bine de tot daca in drumul de iesire din casa, omoara si cainii ![]() Da, nu iese cu ei afara decat dimineata inainte sa plece si seara cand vine acasa. Nu stiu cum miroase in casa si sincer nu vreau sa aflu. La mine nu se simte nimic. Sincer ma uimeste faptul ca latra non stop fara oprire. Zici ca e o inregistrare pusa pe repeat ![]() Am incercat si aseara sa vorbesc cu femeia civilizat, dar fara succes. Deci nu am altceva decat sa ma duc la politie, ca nu vrea sub alta forma. Multumesc tuturor pentru sfaturi, chiar bune. O sa incerc sa vad ce reusesc. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,111 Joined: 18-February 07 Member No.: 659 Car: e 28 Engine: m 21 ![]() |
intreba p cineva care se pricepe la caini, sunt parca niste fluiere cu ultrasunete care ii deranjeaza, probeaza unul. si aia cu petardele e buna.
sau de ce nu-ti faci rost de nr ei de tel si sa o suni noaptea p la 3-4.....poti sa o suni si la si ziua pe la 2-3 sa-i spui ca esti vecinul de sus si ai inundat-o....si ca o rogi sa vina repede acasa....dragalasenii d'astea.... |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
sau de ce nu-ti faci rost de nr ei de tel si sa o suni noaptea p la 3-4.....poti sa o suni si la si ziua pe la 2-3 sa-i spui ca esti vecinul de sus si ai inundat-o....si ca o rogi sa vina repede acasa....dragalasenii d'astea.... cu telefonul noaptea e naspa ca poate afla cine o suna si ii poate face reclamatie. dar aia cu innundatia e buna, numai ca am inteles ca e vecina de deasupra lui, dar ii poate spune ca a inundat ea tot blocul si ca tocmai sunt pompierii si ii vor sparge usa sa opreasca apa, sau ca a fost exlozie la ea in apartament.. sau multe altele, numai sa afle numarul ei de mobil ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- azi dimineata m-a anuntat un vecin ca am spart geamul la masina, am coborat si am constatat ca lipseste CDplayer-ul cu tot cu trimul de deasupra lui... ![]() treaba buna (daca o pot numi asa) e ca nu au stricat nimic prin bord, adica totul s-a demontat "ca la carte" am fost la politie, am pierdut ceva timp pe acolo, mi-au umplut masina cu ceva praf verde, au tras cateva cadre sa o faca vedeta, am scris cum nu am mai scris de la scoala si cred ca degeaba , macar sa-si faca AN-uri ca pe hoti nu cred ca o sa-i prinda ... ![]() asta e tara noastra, cu oameni de cacat care fura si altii la fel care cumpara de la ei ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
o porcarie de cadou de duminica dimineata...o fata nu te suna sa te cheme la cafea....
pt furt fa-ti rost si de o factura buna / grasa de la un detailing, spalatorie, fie pt casco fie daca-l prind pe cretin. This post has been edited by brown.shark: Jan 9 2011, 10:38 AM |
|
|
![]()
|
|
nu mai exista CASCO PS: o fata nu ma suna, ca poate raspunde nevasta-mea ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
|
|
![]()
|
|
poate suna pt o consultatie...tehnica...vrei , nu vrei, trb sa mentii prestigiul familiei...nu ca ai vrea tu, dar e bine pt imagine...
![]() la cat de delicat e E46 si la buc, casco e cam necesar. This post has been edited by brown.shark: Jan 10 2011, 09:32 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Nu e deloc necesar casco la la o maşină atāt de veche.
Plăteşti enorm pentru nimic. Dacă şi-ar face casco, probabi ar plăti minim 1000 pe an. Dacă nu eşti genul de om care face accidente īn prostie, n-are nici un rost. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:08 AM |