![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
Pe mine m-au oprit de 3 ori cu E12 le si nu aveam nici ITP,nici asigurare,nici numar pe fata si "cica"nici actele la mine.De fiecare data am scapat fara amenda.Norocos nu??Acum am tot ce-mi trebuie sa ma pot lua cu ei de gat!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Ai fi meritat să te ardă, mai ales că nu te-au oprit doar o dată.
Mă rog, nu ştiau ei că n-ai ITP pentru că n-ai prezentat actele, dacă le arătăi te-ai fi ales cu o amendă mare de tot şi reţinerea talonului dacă nu mă īnşel. Chiar nu pot să īnţeleg cum poate cineva să iasă pe stradă fără ITP şi fără asigurare. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
"
Să fim serioşi, ori era poliţistul foarte prost, ori īnfloreşti rău de tot. 1. Dacă īncepeai să-l alergi ca să-l baţi, era ultraj. Dacă aveai tupeul să faci asta, se băga uşor īn maşină şi cerea īntăriri, te luau mascaţii pe sus. Nu există aşa ceva, să-l alergi pe un poliţist şi el să te ierte. " sa zicem ca infloresc eu mult de tot.acum esti fericit????? -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Sigur.
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Sigur. Cat timp e basescu la putere nu ai cum sa fi tu fericit ![]() -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Nu e vorba doar de Băsescu, suntem īnconjuraţi de infecţii.
This post has been edited by Ciupanezu: Jul 12 2010, 12:42 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daca ciupanezu i fericit sunt si eu:P
desi nu am nici un mare motiv.mai ales ca ieri am iesit cu cs u la plimbare si dintr o data a cedat motorul(carburatie) nu am mai putut trece de 2000 rpm si vr eo 20 30 la ora.in orice viteza am ajuns acasa suparat trist frustrat.si imi venea sa i dau foc.acuma iar o sa intr u in carburatoare.deja a devenit o placere sa le desfac:P This post has been edited by INTERCEPTOR: Jul 12 2010, 03:58 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
daca ciupanezu i fericit sunt si eu:P desi nu am nici un mare motiv.mai ales ca ieri am iesit cu cs u la plimbare si dintr o data a cedat motorul(carburatie) nu am mai putut trece de 2000 rpm si vr eo 20 30 la ora.in orice viteza am ajuns acasa suparat trist frustrat.si imi venea sa i dau foc.acuma iar o sa intr u in carburatoare.deja a devenit o placere sa le desfac:P florine asta fac si eu de 2 zile iar ma lupt cu carburatorul...acu ma eu credinta ca i am dat de capat total...desi vara viitoare sigur mai gasesc ceva de facut.... probleme personale are fiecare si toti ne suparam cand vedem sa suntem goliti de bani. totuis nu inteleg rabubnirea asta de rautate a ciupanezului... fiecare merge pe norocul pe care l are...nu trebuie sa dorim raul nimanui... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geļnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Si eu am umblat la carburatoare de E12. Le am curatat, le am stricat cu garnitura lichida (deh, criza), le am curatat iar. Insa, cu cat mai bine merg carburatoare, cu cat mai mult fum scoate motor asta. Something's gotta give. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
totuis nu inteleg rabubnirea asta de rautate a ciupanezului... fiecare merge pe norocul pe care l are...nu trebuie sa dorim raul nimanui... Nu-i nici o răbufnire de răutate, chiar am defectul de a nu fi un om rău, īn ziua de azi bunătatea e luată drept prostie. Dacă intră īn tine unul fără asigurare, nu cred că ţi-ar plăcea. Asta īnseamnă că trebuie să-l dai īn judecată ca să-ţi faci maşina deşi accidentul este din vina lui. Iar dacă nu are nimic pe numele lui, nu ai ce să-i faci. ITP-ul şi RCA-ul sunt nişte chestii de minim bun simţ. Dacă nu ai ITP şi RCA valabile, nu ieşi pe stradă cu maşina, nu există scuze. Să meargă pe noroc la el īn curte, nu pe drumuri publice. Asta nu e răutate, e simţul responsabilităţii. Recunosc că am păţit şi eu să merg cāteva zile fără ITP fără să-mi dau seama, pur şi simplu a expirat mai devreme decāt credeam. Īnsă cum am văzut asta, am parcat maşina pānă am făcut ITP-ul şi am mers cu maximă grijă, iar de atunci am fost foarte atent să nu depăşesc data limită. Cum să te oprească poliţia de 3 ori şi să te mai şi lauzi că tot n-ai făcut ITP şi asigurare? This post has been edited by Ciupanezu: Jul 12 2010, 11:01 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Asta-i tara. De cacat, cu legi de cacat si procese si judecatori de cacat. Sper sa trec de interviu cu bine si s-o tulesc de aici repede.
PS: D-nul Eugen, eu unul daca te prind ca dai in beemer-ul meu si n-ai asigurare, te bag in spital (am grija sa nu fie martori) ca daca n-ai itp si asigurare (si nici bunuri pe numele tau) sigur n-ai nici asigurare de sanatate. Macar sa platesti lor ca sa intelegi ca tot se invarte roata. Si cruiser-ul il fac pe banii mei. Deal? ![]() PS2: Chit ca-mi ridica Florin warn-ul cu inca 20% simteam nevoia sa zic asta. Nu de alta, da' trebuie sa-ti bagi mintile in cap si sa realizezi ca asta-i ceva ce ti se poate intampla oricand pe strada. Nici nu trebuie sa fie vina ta, oricand poate altul sa dea peste tine si sa vezi atunci circul de pe lume ![]() PS3: eu n-am mers nici o zi fara asigurare si fara itp, intotdeauna am stiut cand si ce expira, ma mir cum sa uiti asa ceva cand masina e un lucru important in viata de zi cu zi. Si nu ma refer la ciupa, ma refer la multi altii, inclusiv amici d'ai mei. Eu cand am lovit p'altu din cauza mea, macar aveam asigurare. Inca am si vorbit in service ca nu era omul din oras sa i-o faca mai repede sa plece in treaba lui, iar a mea era pe chituci. In fine. Fiecare cu ale lui. Si daca tot suntem la probl pers, eu urasc administratia locala care ne lasa in continuare cu drumuri incredibil de proaste si niste gropi de mi-am facut varza toata fata la masina. Incredibil de prosti oamenii astia care i-au votat, ori au fost fraudate alegerile ori au votat doar cei fara permis ori masina. Incredibil. Parca traim la sat nu la oras. Si nu orice sat, ci cel mai rapciugos sat din cea mai obosita comuna din cel mai indepartat judet... Urasc orasul asta si tara asta cu legile ei cu tot. This post has been edited by xox: Jul 13 2010, 02:08 AM -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
cred ca i-ar ajunge corectia administrata de voi 2
![]() este o chestie de responsabilitate asta e clar si e cam grav dar hai sa nu o luam cu chestii de genul "daca pe mine ma loveai" sau "daca eram politist si te prindeam" pana la urma omu a mers pe pielea lui....stie si el mai bine ce consecinte puteau sa fie daca facea un accident sau daca dadea peste un nene politist mai ales cu un bmw vechi....si galben de iti sarea in ochi....asta e magnet pentru "controalele de rutina" eugen asta clar nu e o chestie care sa o spui indiferent ca ce....ca lauda sau ca idee....ti-ai asumat un risc mult prea mare |
|
|
![]()
|
|
Chestia asta cu "mergi pe pielea ta" sau "mergi pe norocul tău" nu au nici o aplicabilitate practică. Riscurile pentru el sunt mult mai mici decāt paguba unuia care este lovit de el. Īn orice caz, ideea este că RCA-ul şi ITP-ul sunt nişte chestii de minim bun simţ pentru a ieşi pe drumurile publice. ITP-ul te costă 150 Ron cu tot cu şpagă dacă maşina nu este chiar īn stare perfectă, iar RCA-ul 6-7 milioane pe an. Nu cred că poate spune nimeni că e vreo sumă imensă. Iar dacă nu vrei să le faci, ia-ţi o bicicletă sau mergi cu RATB-ul. Mă rog, mă enervează subiectul pentru că e o chestie foarte răspāndită, foarte mulţi merg fără ITP şi asigurare şi scapă pentru că nu arată actele. This post has been edited by Ciupanezu: Jul 13 2010, 11:23 AM |
|
|
![]()
|
|
Datele legate de ITP si RCA ar trebui sa fie direct disponibil pentru politisti prin acces de niste baze de date. Hartie e ceva de secolul trecut.
-------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Mie mi-a expirat itp-ul in primavara, si rca-ul la sfarsitul lui iunie, dar eu nu merg cu masina mai deloc
![]() Oricum mi-am luat teapa.. stiam ca expira pe 31 mai rca-ul si cand colo a expirat pe 31 iunie. ![]() Pe 29 iunie m-au sunat de la Rca-ieftin (la ei fac rca-ul de ani de zile) sa-mi zica daca vreau sa reinoiesc polita care expira peste 3 zile ![]() Si eu nu mersesem cu masina deloc luna asta ca stiam ca nu am rca. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Si la Turul Frantei cand te vedem? Ca vad ca in ultimul timp mai mult umbli cu bicicleta decat cu masina...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,513 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Turul Frantei de-a dreptul, nu pe sosele
![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 315 Joined: 12-August 08 From: Chitila - Bucuresti Member No.: 1,743 Car: E34 525 24v E28 524 TD Engine: M50B25 M21D24 ![]() |
Datele legate de ITP si RCA ar trebui sa fie direct disponibil pentru politisti prin acces de niste baze de date. Hartie e ceva de secolul trecut. Va spun sigur ca in scurta vreme va fi,inclusiv sa vada daca masina e inscrisa la financiar....deja se lucreaza la bazele de date... -------------------- E34 525 24v E28 524 TD |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 06:36 PM |