![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Mi-a fost suspendat ieri permisul pentru 30 zile. Motiv: depasire pe trecere de pietoni. Doar ca... nu era nicio trecere acolo. Politistul m-a oprit, mi-a luat actele la control, pe urma mi-a spus ca as fi depasit pe trecere si mi se suspenda permisul. Cand am protestat, a ridicat tonul, mi-a spus sa nu ies din masina si a plecat. Peste 20min s-a intors cu Procesul Verbal pe care scria ca am depasit pe trecere de pietoni marcata si semnalizata, fiind filmat (contradictie totala cu realitatea) si mi-a spus sa semnez ca sa-mi dea dovada pe 15 zile. Nu l-a interesat ce am spus eu, mi-a zis ca n-am decat sa fac plangere. Mi-a dat dovada si gata.
M-am interesat... fara sa am martor (eram singur in masina ![]() ![]() Asa ca sfaturile pe care le-am primit pana acum se rezuma la: nu conteaza daca am dreptate sau nu, mai bine platesc repede, pana nu trec 48 de ore si stau pe dreapta o luna. Nu mai zic nimic. Ii doresc tot binele din lume domnului agent si privire tot asa agera... Probabil e foarte apreciat pentru performantele sale. |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
ehe....exact ce am patit chiar exact acum un an numai ca eu nu am depasit eu cica nu am dat proritate la pietoni care...nu erau
acelasi sfat ti-l dau si eu....inchite in sec si asta e... ei au stat acolo exact pentru treaba aia, la panda sa iti ia permisul culmea este ca din ce am observat cam coincid datele astea ale lunii cand vine vorba de stat la panda si luat permise grav....sau amenzi la inceput de luna ceva gen... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Inainte sa ia salarul. Acum ar trebui sa dea cu 25% mai putine amenzi... Acestea sunt evenimente pe care le crezi putin probabile inainte sa ti se intample... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Să-i ardă focul iadului de infecţii pline de slănină!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 766 Joined: 28-October 07 From: iasi Member No.: 1,243 Car: E28,E39 Engine: M21,116CP M57 193CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
M-am gandit si la varianta asta, e buna daca e vorba doar de amenda. Prelungeam doar lucrurile, trebuia sa-mi trimita procesul verbal prin Posta. Dar cum recuperam permisul? |
|
|
![]()
|
|
![]() Was ist Zeit? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,084 Joined: 31-October 05 Member No.: 75 Car: E28 Engine: M20 2.0i 129CP ![]() |
daca te referi pe timp de proces mi se pare ca ti se prelungea dovada pe tot parcursul procesului
sanse de castig nu vad sa aibe si iti zic de ce....neprezentare...asa a facut un prieten i-a dat in judecata aia nu s-au prezentat si i-a dat permisu inapoi acum eu nu iti zic sa faci asa....pot sa ma insel....sau poate sa se intample invers... mai bine stai o luna pe bara si asta e imi pare rau ca ti s-a intamplat |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geďnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Nu trebuie semnat sau semnat cu scris pe langa 'nu recunosc' sau ceva de gen. Apoi reclamat abuz in serviciu, sau eventual sunat pe loc la 112. Ce oameni.
Gasesti pe net cred pasi de urmat in cazul tau. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Mi-a scris politistul acolo la obiectii ca nu sunt de acord, apoi mi l-a dat sa-l semnez si mi-a azis ca n-am decat sa fac plangere
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Procesele astea se pot şi câştiga, însă ai nevoie de avocat, de bani. Un amic a scăpat până şi de dosar penal pentru un accident sub influenţa alcoolului, aşa că atunci când ai dreptate, şansele de câştig sunt copleşitoare. ![]() Însă costă destul de mulţi bani pentru un infect de celulitos de la rutieră. |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Adica era beat si a facut accident dar a scapat? A iesit cu alcoolemia sub pragul acela limita?
Intreb si eu, ca nu ma pricep la cazuri d'astea si-am auzit tot soiul de povesti. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 919 Joined: 11-April 08 From: aleea circului Member No.: 1,580 Car: E28 Engine: 3.5/218hp ![]() |
daca te referi pe timp de proces mi se pare ca ti se prelungea dovada pe tot parcursul procesului sanse de castig nu vad sa aibe si iti zic de ce....neprezentare...asa a facut un prieten i-a dat in judecata aia nu s-au prezentat si i-a dat permisu inapoi acum eu nu iti zic sa faci asa....pot sa ma insel....sau poate sa se intample invers... mai bine stai o luna pe bara si asta e imi pare rau ca ti s-a intamplat nu semnai si gata.orea pe unu de pe drum sa fie martor ca nu semnezi si asta era.asteptai alea 15 zile de dovada timp in care ei erau obligati sa iti trimita procesul verbal prin posta.te duceai la judecatorie cu o plangere in care explicai cat mai detaliat ce s-a intamplat si o depuneai.de la judecatorie iti dadeau un certificat de grefa cu care te duceai la politie si iti restituiau permisul inapoi.dupa aia stateai linistit sa iti trimita de la judecatorie o hartiuta cu data cand trebuia sa te prezinti la proces.te prezentai si vedeai ce se intampla. eu am patit acelasi lucru anul trecut cand un idiot a depasit pe linie continua si eu am intrat in sant ca sa il evit pe dobitoc.un "garcea" m-a urmarit 1.5 km ca sa ma opreasca.am oprit si m-a intrebat de ce nu am dat prioritate aluia de depasea???????si nu am semnat nimic,am facut contestatie,m-am judecat cu ei,am permisul in buzunar de un an de zile. si partea mai frumoasa e ca l-am dat si pe nenea garcea in judecata ptr abuz in serviciu. mai frumos e ca el mi-a zis mie ca are martori si cand i-am zis sa vina cu ei a dat-o de gard.asa ca i-am zis si eu ca ii aduc martori si s-a calmat. la tine era mult mai usor de rezolvat.la mine e cu amenintari din partea politistului,cu alergari prin jurul masinii(eu pe el ca incercam sa ii rup mufa de nervi),cu folosit de spray paralizant(fara efect).l-a mine idiotul nici macar nu s-a prezentat(nu mi-a zis cum il cheama),mi-a zis ca nu e obligatoriu si ca scrie pe procesul verbal cum il cheama(nu se vedea nimic).i-am promis idiotului ca o sa aflu cum il cheama si ca o sa il sun cand il dau in judecata.si m-am tinut de cuvant. pacat .puteai sa castigi procesul destul de usor cu un avocat bunicel.te duceai cu probe(poze )de la locul "faptei".eu le-am anexat la contestatie. sper ca nu v-am plictisit. -------------------- E28 FOREVER
|
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 315 Joined: 12-August 08 From: Chitila - Bucuresti Member No.: 1,743 Car: E34 525 24v E28 524 TD Engine: M50B25 M21D24 ![]() |
tomado e28 owner daca esti sigur ca nu e vreo trecere pe acolo dai in judecata ca si ei trebuie sa faca dovada cu inregistrarea video,daca nu o au castigi fara probleme.Nu iti trebuie avocat ,poti sa cauti pe net un pic sa vezi ce trebuie sa faci,vezi amenda.ro au sfaturi si modele de plangere,daca nu da mi PM sa iti dau model,E ok daca ai semnat dar e scris in PV ca nu recunosti.Pe Pv e trecut vreun martor?daca nu e au pus o,faci plangere la judecatorie si ceri dovada video,fara ea sunt mancati,iar din momentul in care ai depus plangere, tot acolo faci o cerere si ti se va elibera un certificat de grefa,cu el mergi la politie cand iti expira dovada si iti iei permisul inapoi pe toata durata procesului,ar fi bine sa platesti amenda acum pentru ca faci o impresie buna la judecator,daca nu o platesti acum si te judeci cu ei si pierzi,din momentul in care iti vine hotararea acasa ai 48h sa platesti la jumatate.La tine cred ca va fi cu 2 termene adica undeva la 2 luni...
Eu tocmai ce am luat permisul inapoi dupa ce am stat 30 zile din acelasi motiv cu tine dar eu nu am avut ce sa fac ca eu chiar depasisem pe trecere si am fost si filmat si l au oprit si pe cel pe care l am depasit si l au trecut ca martor in PV,insa acum vro 2 ani eram cu fratelo in masina si am avut belele mari cu ei intr o noapte cand ne intorceam acasa,cu scandal cu retinere talon,in fine i am dat in judecata si am castigat la primul termen.la judecatorie vine un jurist de la ei dar au atatea procese incat nu poate sa faca fata la toate si multe le pierd din cauza asta. deci daca esti sigur ca nu erai pe trecere da i in judecata si cauta ma pe PM sa iti explic mai multe! -------------------- E34 525 24v E28 524 TD |
|
|
![]()
|
|
mai frumos e ca el mi-a zis mie ca are martori si cand i-am zis sa vina cu ei a dat-o de gard.asa ca i-am zis si eu ca ii aduc martori si s-a calmat. la tine era mult mai usor de rezolvat.la mine e cu amenintari din partea politistului,cu alergari prin jurul masinii(eu pe el ca incercam sa ii rup mufa de nervi),cu folosit de spray paralizant(fara efect).l-a mine idiotul nici macar nu s-a prezentat(nu mi-a zis cum il cheama),mi-a zis ca nu e obligatoriu si ca scrie pe procesul verbal cum il cheama(nu se vedea nimic).i-am promis idiotului ca o sa aflu cum il cheama si ca o sa il sun cand il dau in judecata.si m-am tinut de cuvant. pacat .puteai sa castigi procesul destul de usor cu un avocat bunicel.te duceai cu probe(poze )de la locul "faptei".eu le-am anexat la contestatie. sper ca nu v-am plictisit. Să fim serioşi, ori era poliţistul foarte prost, ori înfloreşti rău de tot. 1. Dacă începeai să-l alergi ca să-l baţi, era ultraj. Dacă aveai tupeul să faci asta, se băga uşor în maşină şi cerea întăriri, te luau mascaţii pe sus. Nu există aşa ceva, să-l alergi pe un poliţist şi el să te ierte. 2. Pentru un poliţist de la rutieră este EXTREM de simplu să facă rost de martori, mai ales dacă îl şi tratezi aşa cum spui că ai făcut-o. Îl opreşte pe un taximetrist care a făcut o greşeală pentru care îi poate lua permisul şi îi zice că nu-i ia permisul dacă semnează să fie martor pentru el şi se prezintă şi la tribunal. Decât să rămână fără permis, prin urmare şi fără pâine, preferă să accepte. Aşa că ori înfloreşti ori nu spui toată povestea. Adica era beat si a facut accident dar a scapat? A iesit cu alcoolemia sub pragul acela limita? Intreb si eu, ca nu ma pricep la cazuri d'astea si-am auzit tot soiul de povesti. Încep prin a spune că nu comentez moralitatea faptei, este un băiat foarte de treabă care într-adevăr a greşit, însă s-a învăţat minte pentru că s-a chinuit apoi 3 luni să-şi recupereze permisul şi să scape basma curată, iar apoi a mai cheltuit încă 3000 € să-şi repare maşina, aşa că nu se va mai urca la volan beat. Pe scurt, a lovit nişte maşini parcate având alcoolemie peste pragul limită. I s-a luat alcoolemia pe loc, el a spus că de fapt tocmai băuse 2 pahare de vin cu un amic pe care l-a chemat imediat să probeze acest lucru. L-au dus la IML, a ieşit alcoolemie de dosar penal. A vorbit rapid cu un avocat, a doua zi a cerut avocatul o nouă calculare a alcoolemiei la IML, alcoolemie care normal că a ieşit sub 0.8 gr. A folosit ca argument faptul că alcoolemia a ieşit mai mare decât era din cauza faptului că accidentul a avut loc imediat după consumarea alcoolului, mă rog, ideea este că a redactat cererea aşa cum trebuia, plus că a dat şpagă 1000 şi ceva de euro acolo unde trebuia, pe baza relaţiilor avocatului. A scăpat după vreo 3 luni cu permisul în buzunar şi cu cazierul curat. This post has been edited by Ciupanezu: Jul 9 2010, 10:53 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
eu nu pot crede ca politia iti suspenda permisul pt ceva ce nu ai facut, sa-ti mai zica si ca ai fost filmat cadn chiar nu e adevarat. in momentul ala puneam telefonul sa filmeze si muream cu el de gat (cu militianul, nu cu telefnul
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Încep prin a spune că nu comentez moralitatea faptei, este un băiat foarte de treabă care într-adevăr a greşit, însă s-a învăţat minte pentru că s-a chinuit apoi 3 luni să-şi recupereze permisul şi să scape basma curată, iar apoi a mai cheltuit încă 3000 € să-şi repare maşina, aşa că nu se va mai urca la volan beat. Baiat bun dealtfel, dar ii cam place sa bea apa. ![]() Ceea ce povestesti tu e un caz tipic romanesc, unde a incercat si el sa scape prin spaga sau cum a putut. Ma rog ... A avut noroc ca au fost 3 fiare in loc de 3 oameni. -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
El chiar e un băiat extraordinar, mai rar vezi aşa om de treabă.
A plecat cu maşina să mai cumpere nişte vin cu încă 2 amici şi a avut ghinionul ca o maşină să-i ia faţa şi să fie nevoit să tragă de volan. Nici măcar nu avea viteză, era pe nişte străduţe din spatele blocurilor. Da, ceea ce povestesc este un caz din România, adică o ţară unde legea nu se aplică la fel pentru toţi. Dacă scoţi bani din buzunar, poţi scăpa de multe fapte. Da, aşa este, bine că n-a păţit nimeni nimic. eu nu pot crede ca politia iti suspenda permisul pt ceva ce nu ai facut, sa-ti mai zica si ca ai fost filmat cadn chiar nu e adevarat. in momentul ala puneam telefonul sa filmeze si muream cu el de gat (cu militianul, nu cu telefnul ![]() O să scriu mâine ce am păţit şi eu cu o infecţie de poliţist de la rutieră ca să vezi că se poate. Povestea a fost cu happy end, însă e interesant modul obraznic în care a operat. Noapte bună! |
|
|
![]()
|
|
eu nu pot crede ca politia iti suspenda permisul pt ceva ce nu ai facut, sa-ti mai zica si ca ai fost filmat cadn chiar nu e adevarat. in momentul ala puneam telefonul sa filmeze si muream cu el de gat (cu militianul, nu cu telefnul ![]() Nici eu nu as fi crezut. Si totusi s-a intamplat. Daca nu as avea dovada in loc de permis si PV-ul in fata, nici acum nu as crede... Nu stiu ce au filmat, nu aveau cum sa filmeze ceva ce nu s-a intamplat. Cunosc foarte bine zona, trec des pe acolo, stiu unde sunt pozitionate trecerile, am depasit abia cand am fost sigur ca e regulamentara manevra. Urmatoarea investitie e un telefon care poate filma 100 minute si la calitate acceptabila. Vreo sugestie? Vreau sa-mi inregistrez toate deplasarile ca asa ceva sa nu se mai repete. Nu as vrea sa prapadim topicul. Poate n-ar fi rau sa fie mutata discutia legata de permis in alta parte. Trebuia sa fac eu topic nou, dar nu m-am gandit ca se va dezvolta subiectul. |
|
|
![]()
|
|
Acum vreun an mergeam spre facultate.
Am făcut stânga de pe Bd. Timişoara spre Bd. Vasile Milea, după mine au trecut încă 3 maşini, trecusem pe verde. Vine după mine un jegos de poliţist de la rutieră pe motocicletă şi mă întreabă dacă nu ştiu că trebuie să opresc la culoarea roşie a semaforului. Îi zic că eu opresc întotdeauna la culoarea roşie, însă atunci trecusem pe verde. Îmi spune să întorc şi să trac pe dreapta. Îmi cere actele şi asigurarea, i le dau. Se duce la motocicletă să scrie, mă întreabă dacă am mai avut amenzi. Îi zic că n-am mai avut nici una, iar apoi mă întreabă dacă am bani să plătesc amenda pe loc. ![]() Deşi aveam câteva milioane la mine (trebuia să plătesc rata la facultate), i-am zis că nu am bani la mine. Văzând că nu reuşeşte să mă combine, mi-a dat amendă pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului de pietoni, adică o amendă de 60 Ron în loc să-mi ia permisul. Sunt absolut sigur că dacă aş fi scos 100 Ron, i-ar fi luat imediat. O infecţie... Este absolut imposibil să fi trecut pe roşu, chiar am fost atent, în plus au mai trecut şi alte 3 maşini după mine. This post has been edited by Ciupanezu: Jul 10 2010, 11:29 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
pai ce te mai mira.... mie mi -au luat carnetul pt ca am taiat un pic o curba,interpretand toata asta ca "mergand pe contrasens" ....
-------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 04:27 PM |