![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
Ceva imi spune ca nu le da el singur jos de pe roti ![]() De fiecare data cand am putut sa fac ceva la masina, am facut. De la mecanica usoara, revizii, electrica, schimbat diverse repere, montat/demontat interior, retapitat anumite elemente, etc etc etc. DAR.... Nu sunt adeptul romanului capabil sa le faca pe toate. Nu este specialitatea mea sa reconditionez jante, deci, perfer sa las pe cineva care stie sa faca asta. Pe mine ma intereseaza rezultatul final. Restul....sunt detalii. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
De fiecare data cand am putut sa fac ceva la masina, am facut. De la mecanica usoara, revizii, electrica, schimbat diverse repere, montat/demontat interior, retapitat anumite elemente, etc etc etc. DAR.... Nu sunt adeptul romanului capabil sa le faca pe toate. Nu este specialitatea mea sa reconditionez jante, deci, perfer sa las pe cineva care stie sa faca asta. Pe mine ma intereseaza rezultatul final. Restul....sunt detalii. daca ai ceva bete in roate legat de suruburi,forta la care trebuiesc stranse la loc,ce scule iti trebuie,etc, just ask. eu am mai reconditionat o pereche de bbs rm. spor la treaba cu rotile. CROMEAZA SURUBURILE ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 150 Joined: 19-October 07 Member No.: 1,223 Car: E23 Engine: M106 ![]() |
daca ai ceva bete in roate legat de suruburi,forta la care trebuiesc stranse la loc,ce scule iti trebuie,etc, just ask. eu am mai reconditionat o pereche de bbs rm. spor la treaba cu rotile. CROMEAZA SURUBURILE ![]() Come to the dark side.... black... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
Auleo, io n-am zis-o in sensul rau cu suruburile
![]() De pe aici numa ionusunt e in stare sa faca singur operatiuni cu risc mare de chin ![]() LE: de fapt nu este el singurul. Mai e si Iulian care si-a desfacut M20B25-ul si l-a dus in casa in urma cu vreo 3 ierni. Deci da, cand te gandesti mai bine toti au facut chestii grele pentru masinile lor. Si eu acu dupa ce am scris de M20B25 am salivat pe tricou. Ciudat. ![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
Da domnu', am inteles ideea.
![]() Pana una alta am primit cado' o cheie de vreo 25 de cm pe capota. Bine ca nu e deja vopsita. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
madar facarii naibii -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtopic=6708&st=100
e aici un topic dedicat rotilor bbs. am postat si eu o gramada de chestii pe acolo ,sper sa ti fie de folos! -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Am vazut si eu ieri Baba in trafic, la semanatoare pe splai. Parca scoate ceva fum. Turbine problems?
Am explicat un coleg de munca care era cu mine ce masina exceptionala tocmai a trecut langa el ![]() This post has been edited by bartro: Mar 17 2010, 10:53 PM -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
Am vazut si eu ieri Baba in trafic, la semanatoare pe splai. Parca scoate ceva fum. Turbine problems? Am explicat un coleg de munca care era cu mine ce masina exceptionala tocmai a trecut langa el ![]() Am trecut unul pe langa celalalt de multe ori la Sema Parc. Am activat acolo cateva luni, pana de curand. ![]() Da, turbina e aproape de "gata". Si asa, se tine bine. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nu e forma finala, dar cam asa arata cele de pe fata. Cred ca am sa le comand siglele cu BBS, in loc de cele cu BMW. Auriul e ceva mai deschis la lumina naturala si prinde mai bine pe masina neagra. Oricum, momentan consider ca sunt la faza de experimente. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Imi permit sa-ti sugerez si capacele tot aurii sa le faci, iar siglele de bbs- negre! E combinatia la care tin cel mai mult.... Succes si felicitari!
|
|
|
![]()
|
|
Promit ca in limita posibilitatilor si a timpului (adica in timp) sa incerc toate posibilitatile.
![]() Prima este: auriu + centru si suruburi negre Vedem ce iese. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
mda, mie nu-mi place insa asta nu e treaba ta !
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
mda, mie nu-mi place insa asta nu e treaba ta ! ![]() Sa va pronuntati la final. Pana atunci....presupunem. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
E chiar prima data cand vad afro-americani mergand cu un Saab
![]() Nu prea sa potrivesc. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,094 Joined: 26-July 07 From: penthouse Member No.: 1,040 Car: e34 FL dric Engine: mm 143; trebuie ejectat ![]() |
lasa-i pe afromani. ete jantele!
![]() |
|
|
![]()
|
|
Promit ca in limita posibilitatilor si a timpului (adica in timp) sa incerc toate posibilitatile. ![]() Prima este: auriu + centru si suruburi negre Vedem ce iese. ![]() sper ca scoti suruburile de pe jante cand le vei vopsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
sper ca scoti suruburile de pe jante cand le vei vopsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daca iti zic ca am gasit si alte solutii, ma crezi? ![]() Ti-am spus, problema e ca alea vizibile nu sunt suruburi. Sunt...piulitele in care se prind suruburile. Din ce am incercat pana acum....mai greu cu scosul. Sunt bagate presat acolo. Si tin suficient de tare incat sa poti sa strangi suruburile alea in ele. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Daca iti zic ca am gasit si alte solutii, ma crezi? ![]() Ti-am spus, problema e ca alea vizibile nu sunt suruburi. Sunt...piulitele in care se prind suruburile. Din ce am incercat pana acum....mai greu cu scosul. Sunt bagate presat acolo. Si tin suficient de tare incat sa poti sa strangi suruburile alea in ele. nu sunt presate acolo sunt date cu loctite pe filet si stranse la forta foarte mare . -------------------- Bob
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 09:32 PM |