![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
de ceva timp, probabil criza economica sa fie de vina dar sincer ma indoiesc, ma agit enorm cand vine vorba de masini.dc?pai..romanasii mei au ceva lei la saltea si incep sa isi cumpere masini ca deh sunt ieftine.asa ca sa umplut de pisici ursi merturi si tot felu de e46,e34 asa mai departe.si mor efectiv de nervi cand vad cate un exemplar frumos adus din germania si inadata ce a pus cocalaru roman mana p el,stricat cuc el mai prost gust posibil.dau un exemplu.alaltaieri mergeam pe la tineretului si vad in fata mea un 330ci e46 gri mtech2 kt4 negre cu buza polish oglinzi m3 masina arata bine.eu o vazusem initial din lateral.dau sa il depasesc cumva ca mergea p mijloc individu era in felu urmator. un tigan borat suvitzat manelizat geamuri fumurii 99% clar ceasuri plasma badgeuri de ///M manele etc. imi venea sa vomit p masina lui
![]() asa ca dima,da ok iti place emblema si mie imi plac multe.masina mea e normala,am embleme bmw.am avut si eu rotile de m3 p masina dar nu am pus emblemele de m,desi imi plac si puteam lua si originale...lasa masina asa e pacate e frumoasa ....poti sa ii pui tu si twin turbo si ce daca a existat alpina ix ? chiar dak ii pui turbo,nu e pus de alpina deci nu merita embleme... This post has been edited by batz: Apr 1 2009, 01:02 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() pull the rag of the three five ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 842 Joined: 25-June 07 From: Bucuresti Member No.: 996 Car: E23 Engine: M30 3.5 ![]() |
de ceva timp, probabil criza economica sa fie de vina dar sincer ma indoiesc, ma agit enorm cand vine vorba de masini.dc?pai..romanasii mei au ceva lei la saltea si incep sa isi cumpere masini ca deh sunt ieftine.asa ca sa umplut de pisici ursi merturi si tot felu de e46,e34 asa mai departe.si mor efectiv de nervi cand vad cate un exemplar frumos adus din germania si inadata ce a pus cocalaru roman mana p el,stricat cuc el mai prost gust posibil.dau un exemplu.alaltaieri mergeam pe la tineretului si vad in fata mea un 330ci e46 gri mtech2 kt4 negre cu buza polish oglinzi m3 masina arata bine.eu o vazusem initial din lateral.dau sa il depasesc cumva ca mergea p mijloc individu era in felu urmator. un tigan borat suvitzat manelizat geamuri fumurii 99% clar ceasuri plasma badgeuri de ///M manele etc. imi venea sa vomit p masina lui ![]() asa ca dima,da ok iti place emblema si mie imi plac multe.masina mea e normala,am embleme bmw.am avut si eu rotile de m3 p masina dar nu am pus emblemele de m,desi imi plac si puteam lua si originale...lasa masina asa e pacate e frumoasa ....poti sa ii pui tu si twin turbo si ce daca a existat alpina ix ? chiar dak ii pui turbo,nu e pus de alpina deci nu merita embleme... batz ai perfecta dreptate in legatura cu ce se intampla in tara asta cu toate masinile tunarite blana si modificate cu cel mai prost gust posibil dar comparatia ta subtila intre dima si un manelist care tunareste masini nu mi se pare la locul ei deloc..... un om care investeste 40 de milioane in toata articulatia fata la o masina de 4000 de euro (deci un sfert din valoarea masinii o da pe articulatii) ti se pare ca are prost gust? eu cred ca deja nu se mai face diferenta intre niste lucruri de bun gust si lucrurile de prost gust....totul devine de prost gust...din cauza unor ordinari care te zgarie la un moment dat pe creier cand ii vezi cat ii duce capul.... revin nu mi se pare deloc ca e si cazul lui dima care a adus acestei masini niste modificari de bun gust si care per total creeaza o masina foarte ok si una peste alta tipla din punct de vedere mecanic....nu stiu cate e34 au mecanica cum o are asta ... singurul care l-am mai vazut personal este al lui ledocteur dar ala nu are nici pe departe acelasi costuri ca ix-ul omului i-au placut emblemele de alpina...nu le-a luat din piata....nu le-a luat din targ....nu le-a facut la imprimerie.....le-a luat originale.....iar daca pentru 2 embleme care totusi nu sunt nici pe departe atat de comune ca cele de //M se ajunge la asemenea exemple e trist.... cand o sa-i troncane toata suspensia....o sa ii curga ulei pe la fiecare furtunas...furtunel...garnitura...garniturica..... atunci da.... ca aia ne seaca pe noi....toate rupteturile au embleme au maciulii...au volane sport....nebunii...haos....in timp ce le pica motoru pe jos...le troncane din fiecare coltisor....sunt pline de kit.....etc...dar atat timp cat in masina s-a investit si s-a dus mecanica intr-un punct in care nu mai gasesti hibe.... m repet.... e un exemplu care nu isi are rostul pe acest topic... ![]() This post has been edited by evildeath: Apr 1 2009, 01:39 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Vad caa, masutele mele de mahon instiga la violenta
![]() Si, Mtech2 pe urs de ce se pune? E M cumva? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de ce razi ma ? ![]() alpina alea sunt et 20 stiu sigur .alea de pe 4 tuning de vanzare.si banuiesc ca daca erau si de serie 3 erau for sale tot acolo ![]() LE : dima ,tu stii cum arata e30 m3 ? ![]() ![]() ![]() ![]() ideea era alta.nu pune ceva unde nu si are locul .aia era tot. This post has been edited by ionusunt: Apr 1 2009, 03:47 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
pesa,nu asta e ideea.nu compar masina lui dima cu cocalarisme vazute p strazi.era o tragere de ureche prieteneasca sa nu se ajunga la cocalarisme.ft tare ca are masina tipla p articulatii si asa mai departe super tare.si eu am bagat 1mie si ceva de euro sapt trecut sa imi aduc masina p linia de plutire tehnicca articulatii cardan si asa mai departe asta nu imi da dreptu sa imi pun embleme hamann.fie ele originale.aici e confuzia.e vba de bun gust,.ok nu se discuta gusturile dar se comenteaza prieteneste intre terti ![]() @dima : frate mie imi place interioru tau mult de tot (de cand era p masina lui saku) si dc sa spun prostii si exterioru arata bine.dastas m-am si bagat ca dupa cum observi nu prea sar eu sa imi dau cu parerea p forum prieteneste cu un sfat. in ceea ce priveste mtech...e o prostie sa zici asta mtech nu are legatura cu ///M.este cum a zis si andrei un pachet pt masinile non m. am mai vzt discutia asta p alt forum cum ca domnle ce e cu atatea mtech ca e tiganie sa mai pui asa ceva ca are toata lumea.dar dc are toata lumea?mtech e scump,ceea ce inseamna ca le place cum arata masinile lor cu mtech.este si original deci...e inregula.mai degraba iei mtech pt e34 il pui ii pui frumos o suspensie lemn niste roti fie ele aplina sau nu(desi la interioru ala merita unele alpina sau chiar bbs) si aia a fost.fara ochi de inger embleme de toate soiurile si alte chestii. o singura chestie mai zic...sa fac o comparatie cumva....marele artist roman Alex canta un rnb dasta trendi o arde cu muschi maieuri si toata gama de acceosorii de negru arata si se poarta ca un negru dar e tigan ...ti se pare inregula asta? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
bai ce dimensiuni au rotile ? 18xcat ?
-------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
225/40/18 fata si 235/40/18 spate
|
|
|
![]()
|
|
jantele baai nu gumele ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
||
Hai sa va mai arata si eu masinuta.. asta dupa ce cineva binevoitor mi-a stropit-o cu ceva care mi-a f**** vopseaua, acum e in lucru
![]() ps. Andrei, cred ca ai vazut dimensiunile rotilor live, nu? ![]() This post has been edited by adi.dima: Sep 8 2009, 11:23 PM |
|
|
||
![]()
|
||
Hai sa va mai arata si eu masinuta.. asta dupa ce cineva binevoitor mi-a stropit-o cu ceva care mi-a f**** vopseaua, acum e in lucru ![]() ps. Andrei, cred ca ai vazut dimensiunile rotilor live, nu? ![]() da,dar intrebarea aia era exact din seara in care le am vazut prima oara.si nu stiam daca sunt de 8j sau de 9 . bine ca o vopsesti. cum termin cu motorul trec pe la stefanesti sa terminam ce am inceput. -------------------- Bob
|
|
||
![]()
|
|
da domnu ca te asteapta si tabla aia de la contragreutatea din portbagaj acolo
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 233 Joined: 3-March 07 From: Arad Member No.: 710 Car: e36 Engine: M51 2.5 143 CP ![]() |
ft tare masina stiu ca am vazuto mai demult de vanzare la baiatul din arges sau de unde era -------------------- ex:325tds full
now:porsche carrera 911 cabrio full www.cauciucurixxl.ro |
|
|
![]()
|
||
ft tare masina Mersi, mersi ![]() Azi am fost cu un prieten sa-si ia un interior de piele de E34 si intr-un colt pe un raft din garajul tipului astuia cu piesele am gasit niste stopuri fumurii de E34, da ![]() M-am apucat acum sa le smilgheruiesc ca sa le dau un polish ca-s putin matuite.. |
|
|
||
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
![]() -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
SUPER TARI BRAVO BAI !!! -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:18 PM |