![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
![]() bă nu esti sanatos ! ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Serios vorbind, e īngrijorător cāt de mulţi nebuni sunt.
Parcă o ia toată lumea razna... |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
![]() bă nu esti sanatos ! ![]() Pai bai frate, fii atent aici: Ii zic lui Gollum sa sune la Jerry's Pizza sa-mi comande o pizza. Trec 20 de minute si asta nu mai apare... ma duc la el in birou si il gasesc transpirat tot bocanind in tastatura. EU: Ce faci Gollum ? ai comandat ? Gollum: Nu, caut acum... EU: Ce plm cauti ? Gollum: Nr de telefon pe gugal... EU: pai si in 20 de minute nu l-ai gasit ? Gollum: pai nu l-am gasit... Ma duc sa vad ce cauta tembelu' pe gugal: Geriz frate... cretinul cauta fonetic: "GERIZ PITA" Bhaaaaaa !!!! ![]() Am zis ca il omor atunci pe loc PS: Ma jur ca nu mint, cu toate ca pare greu de crezut ! This post has been edited by poleposition: Aug 28 2009, 11:57 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,922 Car: e46 Engine: 320d 150cp 2004 ![]() |
la ora asta te lupti cu pitzarii?!
![]() -------------------- nu va faceti griji
|
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? ![]() tata urs era un dj de hip hop mai demult. ....dj sleek ... http://www.youtube.com/watch?v=cZ0ISF90wQE on topic : )(*@#$%_@$@$*#$*#%±±±±§§§§@()*3#@#$)_@#84-0239123123)(!@#()_!@#*-)! This post has been edited by ionusunt: Aug 29 2009, 01:08 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
tata urs era un dj de hip hop mai demult. ....dj sleek ... http://www.youtube.com/watch?v=cZ0ISF90wQE on topic : )(*@#$%_@$@$*#$*#%±±±±§§§§@()*3#@#$)_@#84-0239123123)(!@#()_!@#*-)! e bogdyy sau cum il chema.cu povestile lui nemuritoare cu balerine cu cai verzi din pitesti.sigur sti topicul daca tot nu-ti aduci aminte caut si-ti dau un link LE : imi pare rau am citit doar ultima pagina vad ca s-a raspuns mai devreme ![]() This post has been edited by Viper05: Aug 29 2009, 01:25 AM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 24 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,927 Car: E46 Engine: M43 ![]() |
ca sa clarificam treaba, ca vad ca deviati.... ASTA M-A DERANJAT, NU FAZA CU MOTOARELE M43:
o mare parte din oamenii de aici sunt muult departe fata de adunatura de snobi de acolo. ![]() LE: iar pasiunile lor sunt diferite. ![]() cam asta e diferenta dupa parerea mea. plus nu stiu de ce nu apreciezi macar faptul ca vii aici si zici ca lumea se ascunde si etc si totusi nu ti da nimeni ban...ar trebui sa apreciezi macar ca aici lumea stie sa discute nu sa dea cu toporul.obicei tipic de COCALAR FARA CREIER ! ![]() ...sau numai mie imi apare? This post has been edited by Raziel: Aug 29 2009, 09:09 AM -------------------- Jah bless!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,928 Car: E36 320i Engine: M52 150CP ![]() |
Io nu vazusem chestia asta, dar si dupa ce o vazui acum, la fel nu se schimba nimic la mine. Adica nu ma simt vizat de remarca sau de postul lui ionusunt. De aia nici nu am nici un motiv sa-i raspund in vreun fel lui ionusunt, chiar daca sint unul din cei care fac chestia asta:
QUOTE sa iei masina ca pe o masina ,nu o hartie igienica ,care cand s-a consumat o arunci la gunoi Sint destul de matur incit sa nu ma simt vizat sau sa ma oparesc de o chestie din asta, pentru ca atita timp cit imi cumpar ce masina vreau sau ce masina imi satisface mie cel mai bine nevoile din BANII MEI, nu stie nimeni mai bine decit mine de ce am eu nevoie de la masina sau cit si cum o folosesc. Iar de aia e forum, ca fiecare sa aiba o parere a lui. El poate e pasionat de BMW, eu sint pasionat (ca sa folosesc acelasi termen) de masini nemtesti inafara de Ford, puteam foarte bine sa am un Vectra B, Passat Variant sau A4 Avant, dar BMW-ul s-a intimplat sa fie cel mai dotat la aceiasi bani ca si concurenta, si din cauza asta am ales BMW. Era una din celelalte enumerate la fel de dotate, aveau aceiasi CP si erau mai ieftine, faceam alta alegere. Si la fel nu ma buricam cind cineva facea o referire la general si spunea ca nu sint pasionat de BMW, in opinia lui. Cum la fel pot sa spun ca nu sint neaparat pasionat de fenomenul BMW. Imi place ca masina, dar mai mult nimic. P.S: domnu' Rhaziel, scuze ca nu am cerut voie inainte sa postez, sper sa nu te oparesti iar si din cauza ca posteaza useri pe care nu ii vezi never ever forever si ce-o mai fi acolo. This post has been edited by Smudo: Aug 29 2009, 09:58 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Smudo, inca asteptam topicul
![]() PS: nu e nici un misto ![]() Raziel, hai sa incetam te rog.. Ti-am explicat si dincolo.. au fost atatea ironii si jigniri la adresa forumul asta si a oamenilor de aici.. le-am ignorat. Daca era sa sarim asa la fiecare replica unde ajungeam? |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 24 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,927 Car: E46 Engine: M43 ![]() |
nu ma oparesc stai linistit... oricum, din experienta asta am avut de invatat niste chestii! @florin83: te rog sa-mi stergi userul de-aici! Salut! This post has been edited by Raziel: Aug 29 2009, 10:06 AM -------------------- Jah bless!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,928 Car: E36 320i Engine: M52 150CP ![]() |
Florin gata m-am turnat ca nu-i misto, dar cum am zis si ieri, trebuie mai intai sa curat bine masina (cind ma apuc de ea dureaza la vreo 3-4 ore doar interiorul, nu imi ajunge o zi sa-i dau polish+ceara+interior asa cum vreau
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
nu ma oparesc stai linistit... oricum, din experienta asta am avut de invatat niste chestii! @florin83: te rog sa-mi stergi userul de-aici! Salut! Pana la urma care e nemultumirea? Ca ionusunt i-a facut cocalari si snobi pe cei de pe bmwclub cu E46 cu motare mici? Inteleg ca ai E46, dar te simti cocalar? Sunt convins ca nu esti, atunci de ce sari asa..??!?! Pe bmwclub de E36 nu se zice decat ca sunt toate niste cazane obosite cu numere de bulgaria pe care le conduc tiganii. Eu avand E36 ce ar trebui sa fac? Sa imi bag p... in toti care zic asta? Nu.. PT CA NU MA SIMT!! Cocalarii, tiganii, snobii, etc... conduc orice fel de model de bmw.. nu neapart E36 cu nr de bulgaria sau E46 cu motor mic. PS: daca nu vrei sa mai intri pe aici treaba ta, nu se sterge nici un user.. |
|
|
![]()
|
|
ok, lasa-ma atunci sa fiu la numar!
![]() -------------------- Jah bless!
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
![]() Tot despre asta se discuta ? ![]() Anyway, neata "pipal" ! E sambata, e frumos afara si..... ce daca ![]() -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
neata!
mda.. eu cred ca mai incolo putin ies din orasul asta infect.. ![]() M-as fi dus la un concurs de bicle langa Sibiu, dar am genunchiul belit.. Am crezut ca trece cat de cat pana in weekend si daca nu mergeam la concurs mergeam aici: http://mladite.com/index.php?level=14&lang=ro Dar se pare ca inca nu s-a vindecat si nu fortez ![]() Cauza durerii: http://florin83.blogspot.com/ ![]() |
|
|
![]()
|
|
Si eu cand spun ca miscarea dauneaza nu ma credeti
![]() -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
Te cred, dar nu ma pot abtine
![]() Am iesit cu bicicleta prin oras saptamana trecuta si mai rau m-a luat durerea de genunchi. Mai m-au speriat unii ca e de la menisc, ca ajung la operatie si m-am calmat.. pana nu trece de tot durerea nu mai fortez ![]() |
|
|
![]()
|
|
mie la 1 2 3 si imi sare umarul din articulatie... sunt deja la a 3-a abatere si este posibil sa il operez si eu. deci sunt foarte limitat in posibile sportiri sau miscari ![]() ![]() si cel mai frumos este cand iti pune medicul umarul la loc pe viu ... e senzatie ![]() This post has been edited by poleposition: Aug 29 2009, 11:00 AM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
ouch.. nasol
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
florin, cand te duci pe munte si iti pui cortul asa pe unde apuci, nu ti-e frica de moş martin (urşi) ?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 04:50 PM |