![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 267 Joined: 13-September 07 Member No.: 1,144 Car: E30 cabrio Engine: M40B18 ![]() |
![]() pai ma gandesc la un 275 . Sa vad ce se intampla dupa ce rolluiesc aripile -------------------- M40B18 E30 Convertible Design Edition - Mauritiusblau
+ M-technik suspension + Wiesmann hardtop + 16" BBS RS - front 9,5J ET 21 ; rear 11J ET 09 + others ... |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 48 Joined: 8-October 08 From: TM Member No.: 2,233 Car: E36 Engine: Motor de rachetzi ![]() |
Nu stiu ce sa zic, acum a devenit subiect de discutie acolo ![]() El e tata urs?????? ![]() -------------------- Luctor et emergo |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? ![]() -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Căutaţi "TATA URS" pe celălalt forum.
E mentorul lui Bogdyy. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 267 Joined: 13-September 07 Member No.: 1,144 Car: E30 cabrio Engine: M40B18 ![]() |
nu din nou cu tata urs...
-------------------- M40B18 E30 Convertible Design Edition - Mauritiusblau
+ M-technik suspension + Wiesmann hardtop + 16" BBS RS - front 9,5J ET 21 ; rear 11J ET 09 + others ... |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
@baubau: vineri seara e ok. Voi mai veni din cand in cand daca se strange lumea. Da, la el cred ca se referea Raziel cand vorbea de TATA URS ![]() @Ciupanezu: stiu cum e cu studentii, nu esti singurul ![]() Bogdyy era un fenomen al naturii. Totusi nu exista asemanari intre el si ionusunt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
Cine pana mea e tata urs si ce inseamna tata urs ? ![]() aoleu.. ai trait degeaba pana acum daca n-ai auzit de el.. ![]() http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...ic=8335&hl= Enjoy ![]() pt io's : cristi_ro: cum alimentez laptop-ul ? Direct din priza ? PAPU: da PAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in priza cristi_ro: pai aici zice de 12 volt PAPU: e vrajala ma, daca bagi direct in priza merge mai repede cristi_ro: k cristi_ro: asteapta PAPU: BUZZ!!! PAPU: BUZZ!!! PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit ma tampitule nu baga PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit ma tampitule nu baga PAPU: BUZZ!!! PAPU: BUZZ!!! cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA cristi_ro: ba dobitocule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Pune-o la Aricii Veseli
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 48 Joined: 8-October 08 From: TM Member No.: 2,233 Car: E36 Engine: Motor de rachetzi ![]() |
Bogdyy era un fenomen al naturii. Totusi nu exista asemanari intre el si ionusunt ![]() Sau sunt pur intamplatoare...asemanarile. -------------------- Luctor et emergo |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,928 Car: E36 320i Engine: M52 150CP ![]() |
1. doar atat vezi la o masina ? mijloc de transport din a in b ? 2. nu zic ,la asta se foloseste masina,dar pe langa asta mai intra aprecieri de genul" imi place cum se conduce,cum raspunde motorul,cum sta pe curbe,cum franeaza,etc" .. 3. eu unul prefer sa mi le iau pt ca imi plac. ca creatii tehnice. uite de ex mi am luat smart pt ca e RWD (ca masina de oras,dar sa fie si ceva sa mi placa la el) ,si ursul pt ca e simbioza om masina din punctull meu de vedere. doar o intrebare in simplul scop de a dezvolta discutia pe tema asta, 4. TE ROG MULT SA NU TE SUPERI SAU SA TE OFENSEZI ! 1. In principal, da. E un bun de care ma folosesc si de care ma plictisesc relativ repede, din diferite motive nu am tinut nici o masina mai mult de 1 an si jumatate. 2. E plan secundar chestia asta la mine, inafara de mers in linie dreapta cu viteza maxima si putin scartait rotile in curbe, nu pot spune ca iau "maximum" de la o masina. Ok, ma uit si eu sa nu arate chiar ca porcul masina pe care o iau sau sa nu fie decit nemteasca, altfel nu as fi cautat 3 luni pina am gasit un 320i (neaparat) touring cu paket M din fabrica si care sa mai merite cit de cit si banii. 3. Si eu ma straduiesc sa-mi iau ce imi place cit de cit, bineinteles ma uit sa nu dau si nici sa bag prea multi bani in masina, in general sa nu ma coste prea mult. Mai am si alte chestii mult mai importante pentru care muncesc. Si nu imi place sa dau pe ceva mai mult decit face cu adevarat. 4. Stai linistit ca oricum nu aveam de ce sa ma supar sau sa ma ofensez, cel putin eu nu am sesizat nici o badaranie de-a ta la adresa mea faptul ca m-ai intrebat ceva. E totul ok. As putea sa mai spun si de ce am cumparat fiecare masina, da' e ceva mai mult de scris si nu vreau sa va plictisesc. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 27-August 09 Member No.: 2,928 Car: E36 320i Engine: M52 150CP ![]() |
Mai rar asa ceva.. Sper ca nu e la misto chestia asta, dar intr-adevar mi se cam acrise cit am cautat/asteptat dupa el. O sa fac un topic la Masina mea, dar mai intai trebuie sa o spal si sa o curat bine pe dinauntru, ca e nespalata acum de vreo 2-3 luni pe dinafara, iar pe dinauntru la fel nu are fatsa de tras in poze. Dar o sa-mi fac timp sa o curat si o pozez. |
|
|
![]()
|
|
Te-ai obisnuit cu mistoul vad
![]() Am vorbit serios! Chiar ieri discutam cu roco despre e36 touring cu pachet M.. nu vazusem niciunul. |
|
|
![]()
|
|
Gata cu mistoul, ca acusi e sarbatoare ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ok, totul e clar acum
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 39 Joined: 27-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,922 Car: e46 Engine: 320d 150cp 2004 ![]() |
cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A AAAA cristi_ro: ba dobitocule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot aahahahahhahahahahahhaha............ ![]() ps. sa ii zici ca daca vrea sa testeze becurile de la masina sa le incerce in priza , lumineaza mai puternic.. looool This post has been edited by poiuyt: Aug 28 2009, 10:45 PM -------------------- nu va faceti griji
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 36 Joined: 22-March 09 From: Codlea [BRASOV] Member No.: 2,631 Car: E36 320i Engine: M50B20 ![]() |
Cat am putut sa rad la dialogull ala
![]() -------------------- ![]() Don't LOVE and CRY, just FUCK and SMILE !! |
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
cat de dobitoc trebuie sa fii, ca sa faci asa ceva ? ![]() bine, si eu aveam un tampit pe care il prosteam mai demult ca la 30 de ani ii vine ciclul (il prosteam ca la barbati vine ciclul, dar nu asa intens ca la femei si numai de 3 ori pe an si dureaza maxim 48 de ore) si ca deflorare inseamna sa tai toate florile de pe un camp, ca in Bucuresti (asta era din Onesti) cand se saluta 2 barbati isi pun reciproc mana pe sulile fiecaruia... ce dreq ii mai bagam in cap... in sfarsit multe de genul asta... era incredibil de prost ![]() aaa si ii ziceam Gollum, ca nu stia ce inseamna, nu vazuse never si nici nu auzise de LOTR... bine, nu se uita la tv, nu stia muzica nu stia nimic, parca crescuse in padure. Poate asta din mess era Gollum al meu ![]() edit: mi-am mai amintit: il prosteam sa isi bage bete de urechi pe sula ca cica e senzatia suprema cand te masturbezi ![]() si multe altele This post has been edited by poleposition: Aug 28 2009, 11:27 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Unde l-ai găsit?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Poveste lunga, pe scurt: acum vreo 3-4 ani, l-am angajat pe post de "sageata" la firma unde lucram... am vrut sa il dau afara dupa aprox 3 zile cand ne-am dat seama ca e retard, dar am hotarat sa il pastram pentru amuzamentul personal... in final si-a dat demisia, ca dupa 3 luni si-a dat seama ca facem toti misto de el
![]() Culmea, ca la interviu s-a comporat exemplar, nici nu banuiai ca-i tembel. This post has been edited by poleposition: Aug 28 2009, 11:49 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 08:20 PM |