![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Cam asa e lumea din orasele mari, Bucurestiul nu cred ca este o exceptie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
aoleu in cta parca sunt altfel si e extrem de curat nu mai vb de cj sau ar bv ..in fine noi tre sa fim mai tigani ca tiganu ..ca asa e bucuresteanu..
nu vreau la tara ca e aerul prea curat prea multa liniste si ma plictisesc.vreau aici in tiganie si mizerie:P vreau la mare pana una alta -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
Si tu ai venit de la Bran, care sa recunoastem ca e un fel de V.Prahovei.. plin de cocalari de Bucuresti, dar eu ce sa mai zic dupa o saptamana in Apuseni acum 1 luna si ceva, sau dupa 3-4-5 zile pe munte.. ![]() A fost pt prima data cand merg in Apuseni (deh.. distanta mare) si am ramas placut impresionat de zona si oameni. N-am vazut oameni mai amabili si calmi ca acolo..In peste 1000km cat m-am invartit pe acolo de 2 ori am folosit claxonul si am injurat.. in fiecare caz era vorba de o masina cu nr de B. ![]() ![]() daia am plecat sambata.ca venisera. si aici la fel.foarte calmi,intelegatori si amabili. -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,030 Joined: 17-August 09 From: Bucuresti Member No.: 2,909 Car: E34 520i ex E32 730i Engine: M50 150CP, SAAB 9000 CSE ![]() |
Sunt unele locuri in tara, in care ai senzatia ca esti intr-o alta lume, o lume in care unii au cei sapte ani de acasa, iar altii nu-i au...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
ce e pe stadioane e si prin oras...incet incet basescu si boc ne au terminat
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
totu a inceput de cand ceasca a adus taranii la oras....de acolo s-a nascut taranul de oras... parerea mea. PS: a nu se intelege ca am ceva cu oamenii de la tara...am ceva cu cei ne educati.daca mai sunt si mai salbatici(de la tara) ,cocktailul e grav. This post has been edited by ionusunt: Aug 21 2009, 01:30 AM -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 143 Joined: 17-September 08 From: Bucuresti Member No.: 1,796 Car: E31 Engine: 4990 ![]() |
Tocmai m-am intors din Grecia, Atena. Nici nu-mi vine sa ies din casa, sa vad iar mizeria din Bucuresti. Atena mi s-a parut frumoasa, muntii superbi, marea ce sa mai zic. Strazi curate, balcoane si terase pline cu flori, cu copertine care sa le apere de soare, am ramas bolnava de aceste balcoane. Plantatii de maslini, rodii, smochini. Masini noi si unele foarte vechi. Bmw-uri de prin 90-2000, plin.
Azi dimineata la cafea vecina care a avut grija de catea m-a pus la curent ca cineva mi-a spart masina care era lasata in fata portii. M-au trecut fiori reci pe spate. Nici nu aveam curaj sa ma duc sa vad. Au fortat geamul si au stricat macaraua la sofer (cred ca eu lasasem geamul un pic intredeschis), in rest nimic lipsa, nimic spart. Foarte straniu. Nu cred ca era un hot (nu lipseste casetofonul, nici punguta cu bijuterii care era in cotiera), ci cineva care ma cunoaste si a vrut sa imi faca un rau. Sa-l ......mama lui de nenorocit. Eu inteleg ca strugurii sunt acri, dar chiar asa... Sau cineva care vrea neaparat sa parcheze acolo, din cei care se mira de ce am eu mai multe masini. In plus de asta, am si pana (tot face roata aia asa), si mi-e lene sa dau la pompa ca sa pot pleca din casa. Iar cealalta masina nu are baterie, si nici aripa si far (nu ca as fi avut o problema sa plec cu ea asa intr-o seara). -------------------- BMW 850i 4990 cmc 1990 - Black Beauty - NOT FOR SALE
Mercedes W116 2000D 1978 - Amalia - NOT FOR SALE Mercedes W123 2800 E 1984 - Tigresse - SOLD Ford Granada 230GL 1984 - Motănoiul Racket - Făcut piese, păstrat în suflet Ford Explorer XLT 4000 cmc 1991 - Haiduc |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Asta e pe post de Wellcome
![]() Am fost si eu 8 zile la Costinesti. Marea e frumoasa, fetele sunt faine, in rest mizerie, preturi umflate, lipsa de civilizatie. Am mers 16 ore cu trenul, intr-un compartiment normal de clasa a 2-a. Asta e o experienta pe care n-o mai recomand nimanui. |
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Am mers 16 ore cu trenul, intr-un compartiment normal de clasa a 2-a. Asta e o experienta pe care n-o mai recomand nimanui. Diesel Powah! ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,891 Joined: 18-February 07 From: Bucuresti Member No.: 658 Car: E21 Engine: M10 1.6 90cp ![]() |
Am inteles ca acolo in Grecia preturile sunt umflate cu pompa ca la balamuc, in alta ordine de idei, nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu toate splendorile pe care le-ai vazut pentru ca, nu stiu ce sa zic, in felul acela viata mi s-ar parea foarte simpla, sau cel putin asa cred. ![]() Tot la noi aici e mai 'frumos' si mai palpitant. ![]() Apropo, nu ne incanti si pe noi cu ceva poze ? ![]() -------------------- Baby Six
|
|
|
![]()
|
|
Am inteles ca acolo in Grecia preturile sunt umflate cu pompa ca la balamuc, in alta ordine de idei, nu cred ca as putea sa ma obisnuiesc cu toate splendorile pe care le-ai vazut pentru ca, nu stiu ce sa zic, in felul acela viata mi s-ar parea foarte simpla, sau cel putin asa cred. ![]() Tot la noi aici e mai 'frumos' si mai palpitant. ![]() Apropo, nu ne incanti si pe noi cu ceva poze ? ![]() CE DRACU E FRUMOS AICI BAI NENE ? CE? IA SA TE DUCI TU IN ALTA TARA SA TE VAD CE ZICI ? CE DRACU E FRUMOS IN BUCURESTI? BLOCURILE? CE NENE ?OAMENII ? CE DRACULUI CA LA CHIOSC DACA NU AI MARUNT TE SCUIPA.DE ACOLO INCEPE TOATA FRUMUSETEA ... CE VEDETI VOI FRUMOS AICI NU INTELEG.MIZERIE, TIGANIE, PROASTA CRESTERE LA GREU, INFATUARE , SNOBISM CAT CUPRINDE, NESIMTIRE, TOATA LUMEA CREDE CA E REGE .... VIATA COMPLICATA TI SE PARE OK ? SA TE VAD CAT MAI REZISTI...CAND O SA CLACHEZI,O SA VEZI LUCRURILE TOTAL ALTFEL!! PS :caps lock = urlam ![]() -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
CE DRACU E FRUMOS AICI BAI NENE ? CE? IA SA TE DUCI TU IN ALTA TARA SA TE VAD CE ZICI ? CE DRACU E FRUMOS IN BUCURESTI? BLOCURILE? CE NENE ?OAMENII ? CE DRACULUI CA LA CHIOSC DACA NU AI MARUNT TE SCUIPA.DE ACOLO INCEPE TOATA FRUMUSETEA ... CE VEDETI VOI FRUMOS AICI NU INTELEG.MIZERIE, TIGANIE, PROASTA CRESTERE LA GREU, INFATUARE , SNOBISM CAT CUPRINDE, NESIMTIRE, TOATA LUMEA CREDE CA E REGE .... VIATA COMPLICATA TI SE PARE OK ? SA TE VAD CAT MAI REZISTI...CAND O SA CLACHEZI,O SA VEZI LUCRURILE TOTAL ALTFEL!! PS :caps lock = urlam ![]() +1 -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
ha ha am fost 10 zile in Paris si aproape ca m-a apucat plansul
![]() suntem praf inapoiati aurolaci vai de steaua noastra ![]() -------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
Eu n-am mai ajuns nici la mare de 3 ani si tot sunt lovit de realitatea rromaneasca. Asta e poporul. Niste comunisti toti. Sa ma auda Interceptorul. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,452 Joined: 21-September 08 From: Oradea Member No.: 1,803 Car: ex e28, actual C70 Engine: 2.4i 170cp ![]() |
Nu stiu cum e la capitala si nici nu intentionez sa aflu
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Unele zone din Bucureşti au o arhitectură foarte frumoasă.
This post has been edited by Ciupanezu: Aug 27 2009, 10:46 AM |
|
|
![]()
|
|
Degeaba ai arhitectura daca te impiedici de gunoaie cand ridici ochii s-o admiri si nu cred ca ii consoleaza aspectul arhitectural pe cei care au scris mai sus. Nu despre asta e vorba. Te poti simti bine intr-un satuc pierdut in Apuseni, daca oamenii sunt ok.
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 218 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 23 Car: M6 Engine: 5000 cmc / V10 / 507 BHP ![]() |
Cred ca forumul vecin, BMWClub, si-a trait ultimele clipe de viata... dupa ce a mers ultimele luni groaznic, apoi ultimele 4 zile infiorator, la modul ca dura cate 5 minute sau 20 de minute pana iti incarca o pagina sau aparea ce ai postat, asta daca nu iti aparea vesnica eroare IPS din 3 in 3 minute, si alte zeci de erori si alte mesaje de gen...DE ASTAZI DIMINEATA A CRAPAT DEFINITIV !!! In drum spre casa, WC sau unde aveti drum, cred ca puteti aprinde 2-3 lumanari la morti. De mare exceptie desigur si atitudinea conducerii in aceasta privinta. De vis ! The connection has timed out The server at www.bmwclub.ro is taking too long to respond. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. This post has been edited by poleposition: Aug 27 2009, 01:47 PM -------------------- BMW M6 / BMW E87 120d / Audi A4 1.8T
|
|
|
![]()
|
|
Cred ca forumul vecin, BMWClub, si-a trait ultimele clipe de viata... dupa ce a mers ultimele luni groaznic, apoi ultimele 4 zile infiorator, la modul ca dura cate 5 minute sau 20 de minute pana iti incarca o pagina sau aparea ce ai postat, asta daca nu iti aparea vesnica eroare IPS din 3 in 3 minute, si alte zeci de erori si alte mesaje de gen...DE ASTAZI DIMINEATA A CRAPAT DEFINITIV !!! In drum spre casa, WC sau unde aveti drum, cred ca puteti aprinde 2-3 lumanari la morti. De mare exceptie desigur si atitudinea conducerii in aceasta privinta. De vis ! The connection has timed out The server at www.bmwclub.ro is taking too long to respond. * The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. * If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. * If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web. parerea mea e ca si o merita...la ce oameni sunt pe acolo..... @tornado-asa e ,nu se poate genraliza la toata tara,dar partea de est si sud est a romaniei este GROAZNICA ca si oameni.uite ,de ex in arad,in brasov,eu m-am simtit foarte bine,foarte amabila si bine crescuta mai toata lumea. la una din caazari am ajuns la 3 dimineata ,am sculat pe toata lumea ,iar propietarul era foarte bucuros ca am ajuns,ba chiar insista sa mi prezinte toata pensiunea. un exemplu .... arhitectura bucurestiului e frumoasa , dar copiata. plus putine cladiri mai sunt in picioare. ia du te in cluj sau brasov sa vezi acolo cate cladiri vechi si frumoase sunt inca in stare buna.... bucurestiul e o ghena de gunoi plina dee sobolani si gandaci -------------------- Bob
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 27 Joined: 17-December 07 From: Bucuresti Member No.: 1,363 Car: E46 Engine: 1896, 120 CP ![]() |
ce oameni sunt p-acolo ?
acum ca nu mai aveti unde sa patinati, va pare rau si alegeti alternativa si hopa pe BMW Zone. ce dreacu, nu vedeti ca nici voi nu sunteti departe de "oamenii de-acolo"? This post has been edited by hayhooy: Aug 27 2009, 02:36 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 12:02 AM |