![]() |
![]() |
![]()
|
||||||||||||||||
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 10-April 08 From: Bucharest Member No.: 1,579 Car: E34 Engine: M50 2.5 200cp ![]() |
Dupa cum spune si titlul, schimb in 7999e cu un diesel mai nou. In mare vreau un pickup sau un patrol, pajero (4usi) dar, daca e cineva interesat, chiar si turisme cu acte-nregula.
0757.057.557 Masina are 200.000km, an 1991, 2500cmc, 200cp, 4x4, un singur proprietar timp de 13 ani. A avut vopseaua originala pana anul trecut cand am facut-o neagra mat (mi-a dat cineva cu un agent care mi-a umflat lacul pe o parte). --> TOATA articulatia fata si bucsaraia spate noua (am facturi in mare parte de la bavaria). Burdufe noi planetare fata. -angeleyes de la depo cu sticla clara -stopuri HELLA smoked -jante ALPINA pe 18 -5jante originale -spoiler fata BBS -semnale fumurii pe fata (nu apar in poze) -suspensie sport fata/spate, reglabila pe inaltime pe fata (nu era coborata in poze) -proiectoare HELLA smoked -geamuri electrice -oglinzi electrice heliomate -folie autorizata fata spate -parbriz nou cu parasolar (are doua saptamani) -finala noua -blocant hidraulic spate -cilindru ambreiaj nou -vasc nou INTERIOR: -piele de bizon -full electric -incalzit fata/spate -reglaj lombar fata -frigider in bancheta din spate -consola centrala spate cu suport de pahare -masute de mahon luminate -suport de picioare spate -volan ALPINA -schimbator ALPINA -inele cromate bord -OBC mare -CD player ALPINE, difuzoare DLS fata/ JBL gto spate, statie si woofer MAGNAT (se aude foarte bine) etc.. Mai am volanul cu airbag si triplele rosii fara crapaturi. Yamaha are 1300cmc, 100cp, V4. -radio casetofon + 4difuzoare + magazie de CD-uri (de fabrica) -computer de bord -pilot automat -suspensie pneumatica reglabila electric (are compresor propriu) -parbriz nou -membrane carburatoare noi -garnituri motor noi etc This post has been edited by adi.dima: Apr 9 2010, 07:54 PM |
|||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:32 PM |