![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 41 Joined: 6-April 10 From: Bistrita Member No.: 3,332 Car: E30. Engine: M20. 2xM21 ![]() |
Dezmembrez doua bucati e30 .. unul e touring si unul in 4 usi an fab. 91 respectiv 90.motoare au ambele 2.4 Td
cel touring inca e intreg... deci mai am asa : 2 punti spate cu discuri pompa injectie electronica stopuri late motor complet 2.4 in stare foarte foarte buna(mai putin turbo care e putin obosit) capota + 'mocheta' pe interior coaja de bord,2 bucati in stare impecabila pilot automat de pe cel touring volan sport 2 X inchidere centralizata antena radio electrica(pentru cel in 4 usi) clema pt sigurante BMW ![]() bara fata+spate radiatoare apa fusta fata 90' jante pe 15" BBS originale bmw suspensie sport( de pe touring) haion+eleron,parbriz original BMW,in stare impecabila.(de pe cel touring,dar cred ca se potriveste si pe celelalte modele) instalatie A/C completa trapa electrica + multe multe alte plastice.. pt orice intrebati-ma si am sa va raspund. nr de tel 0766278906 poze... This post has been edited by Cozmi.: Apr 7 2010, 08:56 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 07:50 PM |