IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> furtunele contraataca !
Guest_jaffar_*
post Jan 18 2006, 12:31 AM
Post #1

Guests

si uite asa stateam eu linistit si ma gindeam daca sa-mi cumpar sau nu tobe, ca astea s-au spart amindoua... bucuria racerilor ca fac galagie ca ei... cind colo, m-a lovit !

asta vara am schimbat radiatorul, furtunele groase de la racire, si citeva subtiri de benzina. m-am gindit eu sa le schimb pe toate, si de apa si de aer si de gaz, dar mi-a trecut pofta cind am vazut preturile si nesimtirea dealerului. si uite asa m-am trezit in noapte, la -10 grade, cu un furtun de apa spart. intii am observat ca nu mai baga caldura... apoi am vazut un mare abur pe jos... abia dupa aia am vazut ca aveam aprins ledul "kuhlwasser" si ca temperatura plecase fin in sus. ma dau jos, duhoare de antigel (mdea, imi cumparasem antigel bmw, in ideea ca am terminat problemele si o sa-l tin multa vreme... tot scrie pe el "lifetime"). culmea, nu iesea de unde ma asteptam (am un furtun prea aproape de elice... de fapt elicea nu e ce trebuie si e prea aproape de el; am mai multe furtune de rezerva pentru acest caz), ci de linga parbriz. ce sa vezi, ca e bezna... am tras eu sub un bec, m-am holbat p-acolo, in final am bagat si mina... nu se simte mare lucru, dar pare sa fie furtunul de la chiulasa la calorifer. e, sa vedeti ce ma chinui eu sa-l extrag de-acolo si sa pun altul... din cite stiu teava aia pe care e prins vine intre motor si cabina. asta combinat cu frigul de-afara rezulta o super afacere. apoi sa vedem cite mii de zile o sa dureze sa vina furtunul... s-a dus draq cel putin o saptamina, daca nu doua sad.gif

macar sper sa nu fie spart caloriferul ala imbecil de plastic... ca atunci chiar ca incepe o distractie nedeterminata.

cine ne duce si pe noi la azuga in w/e ?
cine ma duce si pe mine la servici si pe unde mai tre sa alerg dupa aia ?

invatatura de minte: schimbati TOATE furtunele cind va apucati... vor crapa invariabil in scurt timp.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 25th July 2025 - 04:23 PM