![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 35 Joined: 17-April 06 From: Bucuresti Member No.: 257 Car: E30 Engine: M42 1.8is 136HP ![]() |
M-am hotarat sa o dau inainte sa ma pot bucura cu adevarat de ea....
![]() Este un 318is din `90 intr-o stare tehnica excelenta dar putzin avariata. Rosu, coupe, 150.000km, trapa, volan+schimbator Mtech 1, etc. Nu abunda in dotari dar a fost intretzinuta foarte bine. Am fost si am cumparat-o din Germania dar am avut ghinionul ca a doua zi, la vreo trei ore dupa ce am intrat cu ea in tzara sa ma trozneasca un idiot in timp ce stateam la trecerea de pietoni. Pagubele sunt: Aripa spate dreapta are o cuta, capacul de la portbagaj s-a umflat, stopul s-a spart. Intrucat in accident am fost proiectat intr-un jeep care statea in fatza mea la trecerea de pietoni, pagubele continua dupa cum urmeaza: capota indoita, aripa dreapta indoita, far+masca sparte, prinderile de la far indoite. Bara nu este atinsa, lonjeroanele nu sunt atinse, nimic altceva nu este atins. Masina merge impecabil, motorul este intr-o stare excelenta (parerea mea dupa aproape 3000km de mers cu ea) si, in afara de lovituri, arata foarte bine. Am toate actele necesare pentru cine vrea s-o inmatriculeze (sincer ar merita, eu m-am ofticat grav pt ce am patzit si mi-am facut planuri pt alta masina, motiv pt care o dau). Exista si posibilitatea de numere rosii, eu nu i-am pus. Nr de Ger au expirat pe 29 aug Si cum o poza face cat o mie de cuvinte, va puteti face singuri o parere si va stau la dispozitie pt alte detalii la tel: 0740.102.665/0745.059.122 Pretz: 1300euro This post has been edited by zeneca: Sep 3 2008, 01:15 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 07:36 AM |