![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Revin in forta cu o intrebare.
Dupa cautari de vreo 2 luni, nu am gasit un e34 care sa fie ok ca pret/calitate. Si am dat peste o problema. Prietenei mele nu ii prea place e34 si pana la urma voi incepe cautarea pt un e39 520i. Ce parere aveti? Cine are asa ceva? Cum se comporta? Din cate am mai citit acuma pe net, observ ca: 520i M52 are 1991 cc, 150CP, VANOS 520i M54 are 2171cc, 168CP, double VANOS Am citit cat de cat despre diferentele dintre cele 2 modele, in ceea ce priveste motorul. Nu vreau motorina si nici motor mai mare de cel de 2,2L. Cei care aveti (si nu neaparat doar voi) dati-va cu parerea... Eu deja am inceput sa inclin spre M54. E si model mai nou (cu imbunatatiri fata de M52; din cauza ca are dublu Vanos probabil ca motorul functioneaza mai frumos, trage mai constant, ardere mai completa... in fine, toate avantajele controlarii timpului de admisie si evacuare) Deocamdata am gasit 2 posibile dezavantaje pt M54: 1. Fiind model mai nou, probabil pretul e peste un M52 (luand cat de cat aceeasi km, dotari, stare generala, etc) 2. Taxe (peste 2000cc) Astept. -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 01:57 PM |