![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 20 Joined: 9-November 07 From: Bucharest, RO Member No.: 1,269 Car: E46 320d Engine: M47 2.0d 150cp ![]() |
Cam asta este masina mea. Un E46 320d fabricat in aprilie 2004, care din august 2007 si pana in prezent ma entuziasmeaza in fiecare zi (contrar asteptarilor, iarna a fost o placere).
Cand am cautat masina asta, am vrut sa fie exact cum imi doresc... atata cat este posibil cand iei ceva SH, intr-un anumit buget. Am vrut o masina cu "tractiune spate" si cea mai atractiva solutie era un BMW; avand in vedere varsta (25 ani), am considerat ca fiind cel mai potrivit un E46. Criteriile mele au fost: pachet M, piele, navigatie, un motor Diesel destul de puternic si sub 100.000 km parcursi (avea 91.000 cand am luat-o, acum are aproape 101.000). Asadar, masina are, in principal, urmatoarele caracteristici: Motor: M47TU - 150cp / 330Nm Culoare: Diamond Silver Metallic - BMW Individual M-Sportpaket II exterior: suspensie, bare, praguri, jante 17" 7.5J/225-45 fata si 8.5J/245-40 spate si interior: volan, schimbator, foot-rest, praguri M, plafon negru Sistem navigatie (din pacate Business) MK4/DVD 6CD Changer Trapa DSC III PDC Scaune sport incalzite Tapiterie piele Faruri BiXenon HID Aprindere automata a farurilor + daylight running lights + coming home Inele bord din fabrica Husa schimbator si frana de mana cu cusaturi in culoarea masinii - BMW Individual Parbriz atermic cu parasolar Senzor ploaie Ulterior, i-am mai facut urmatoarele cadouri: - o alarma Viper 5900 cu remote start - discuri de frana Zimmermann perforate - becuri de semnalizare Philips SilverVision - jante 16" BMW Star Spoke 43 + cauciucuri Dunlop Wintersport 3D pentru iarna (o investitie excelenta) - angel eyes CCFL - becuri Xenon 6000K Ma mai gandesc la: - o terminatie pentru toba, sau o toba completa (desi nu prea merita la Diesel) - un strut bar Dupa cum spuneam, desi nu este un M3, masina imi place la nebunie, practic savurez fiecare drum facut cu ea, la 50 sau 220 km/h, vara sau iarna. ![]() O sa atasez si cateva poze, iar daca vreti sa vedeti mai multe, va rog sa va uitati AICI. This post has been edited by alexrosiu: Mar 2 2008, 09:45 PM -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:51 PM |