![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 8-January 07 From: bucuresti sau neptun:)) Member No.: 518 Car: e28 Engine: 2.8 175Cp ![]() |
Am un bmw 528i e28 an 85 ...stare super buna ....cutia e bulita ...e hidramata ...in R merge In D 1 2 3 nimic !! faza e ca nu stiu ce are nu am timp sa mai ma ocup de ea!! poate sa fie doar un filtru infundat ...poate doar schimbul de ulei , poate e chiar bulita de tot 100% Sincer nu stiu ce poate sa aibe :rolleye:
Esentzialul este ca merge motorul super bine ...am ITP pana in 2008 mergea super bine compresie peste 10 la fiecare injectie ...ce sa mai zic ...masina sta pe tusa acum ...merita vazuta....sincer o dau ptr ca nu imi permit sa o intretzin ..(asigurare , rovinieta , impozit anual ) :thumbdown In masina asta este investit cel putin 2000e ...motor si bucsaraie..... Cer pe ea 1500E ....usor neg. ....nu imi place sa pun Pretz negociabil sau faze de astea ..cine pune asa ptr mine e abureala tzeapa pe fatza....sunt student ..cred ca asta spune tot !!!:sad: Dotari ??? inchidere centralizata ...abs....computer bord merge tot..(din punct de vedere electric) un casetofon Philils....boxele originale ... oglinzi electrice ....trapa ......mici piese de rezerva ...un bord ..niste cabluri nu stiu ce mai am prin porbagaj ... Tin f mult la masina ...dar sincer daca e cineva interesat ....sa sti ca pot sa iti dau si nr de tel cine poate sa faca cutia ...250-400e iti pune cutie manuala pe ea..!!! nr de tel 0724982846 :sad: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 11:58 PM |